• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

en acımasız gün 7. günü bugün bi öglen yemek yicem onada yemek denilirse puff zaten ettende midem bulanır oldu kokusu bile yetiyorr:30:

bu diyetten sonra 3-5 gun ara verıp baska bır dıyete baslamak lazım aslında....

bende öyle düşünüyorum zaten diyetimin bittigi gün regl günüm iyi denk geldi 3-4 gün mola verip başka bi diyete geçmeyi planlıyorum inşallahhh şu kalan 7 günde 4 kilo verebilirim geriye 5 kilom kalmış olacak..şu isveç diyetim bi bitsinde:27:

bozmayı düşünmüyorum zaten yarıyı geçtim zaten yuppiii..darısı sizlere:6::6::6:

inş cnm..bende başlıyorum bugun kahvaltımı saglam yaptım gun ıcınde pek birşey yemem yarına hazırlık olsun...yalnız et yemen gereken zamanlarda ne yaptın? yanı benım dolap kurbandan kalan etlerle dolu ama nasıl pişirsem onları :/

arkadaşlar bi sorum var meyve gününde muz yiyilebiliyormu bilginiz varmı:31:

canım benim diyet listemde muzla ilgili birşey yazmıyor. yenilebilir herhalde. ama muz en kalorili meyva diyetisyenler genelde muz vermiyorlar ama zaten başka birşey yemediğimiz için birşey farkedeceğini zannetmiyorum..

inş cnm..bende başlıyorum bugun kahvaltımı saglam yaptım gun ıcınde pek birşey yemem yarına hazırlık olsun...yalnız et yemen gereken zamanlarda ne yaptın? yanı benım dolap kurbandan kalan etlerle dolu ama nasıl pişirsem onları :/

bu yıl memlekette kurban kestik canım öyle olunca annem kıymayıda kuş başı etimide kavurma yaparak büyük saklama kaplarına koyduk ve dolabımdalar ve ben yiyemiyorum:17: ben diyete başlamadan 1 kilo biftek aldım onları tek tek buzdolabı poşetine sarıp difrize attım et yeme günlerimde 1 biftek yiyorum oda küçük oluyor zaten 200 gr yazıyor ama ben yiyemiyor o kadarını o küçük parçayı bile zor yutuyorum..ben pul biber kekik le eti harmanlayıp tavaya yag falan koyulmuyor altlı üstlü pişiriyorum ızgara gibi oluyor

Son düzenleme:

ayrıca bugün canın ne yemek istiyorsa ye tıka pasa ye yememezlik yapma sonra pişman olursun benden söylemesi:42:

canım benim diyet listemde muzla ilgili birşey yazmıyor. yenilebilir herhalde. ama muz en kalorili meyva diyetisyenler genelde muz vermiyorlar ama zaten başka birşey yemediğimiz için birşey farkedeceğini zannetmiyorum..

dün eşim muz almış bana seviyorum diye meyve gününde yersin dedi listeme baktım yarın meyve vardı listemde yani bugün sevindim valla çok canım çekmişti:1: eşim akşam yedi oh ne güzel ben yiyemedim:17: bugün olmazsa yarımını yerim napim..kalori cetveline baktım 100 gram elmada 60 kalori varmış...100 gram muzda 100 kalori...bende yarım muz yerim zaten eti 200 gram yiyemiyorum kalorisi çok bile olsa böyle dengelenmiş olur :34:

dün eşim muz almış bana seviyorum diye meyve gününde yersin dedi listeme baktım yarın meyve vardı listemde yani bugün sevindim valla çok canım çekmişti:1: eşim akşam yedi oh ne güzel ben yiyemedim:17: bugün olmazsa yarımını yerim napim..kalori cetveline baktım 100 gram elmada 60 kalori varmış...100 gram muzda 100 kalori...bende yarım muz yerim zaten eti 200 gram yiyemiyorum kalorisi çok bile olsa böyle dengelenmiş olur :34:

bence de ya ye gitsin:) enerji verir bıraz....

ilk yazan ben olayım :1:
başlangıç kilom = 69
diyetimin 6. günün sonunda
şuan ki kilom = 64.2
hadi kızlar sıra sizde :10::10:

başlangıç kilom = 67 (sanırım en az böyleydi)
5. günün sonunda
şuan ki kilom = 63.70
bugün 6.günüm..

nosee--------67-----(5.gün sonu)----63.700-------?
su2333------69-----(6.gün sonu)----64.200-------?
67den55e------------------------------81.000-------?

Hadii bakalımmm tempoo:21:

nosee--------67-----(5.gün sonu)----63.700-------?
su2333------69-----(6.gün sonu)----64.200-------?
67den55e------------------------------81.000-------?

Hadii bakalımmm tempoo:21:

canım senin boyun kaçtı ? benim vücudum acaba 55 leri kaldırı mı diye soruyorum..67'den 55'e düşmüssün ya ondan merak ediyorum..

nosee canım benim boyum 1.60 ama vücudum çok sıkı inanmican belki ama ben 62 kiloyken 38 giyiyodum şidi 81 kiloyum 42-44 giyiyorum:27:

Back