• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

yağsız yoğurt süt yada peynir olabilir gibi sonuçta protein hepsi yumurta gibi 23 yaşındayım bekarım kilolu olduğum sürecede evlenemicem sanıırm bu yaz nişanım var nasıl sığcaksam nişanlığa fln lömbür lömbür sallanıırm artık oynarken :)

verirsin ya hiç canını sıkma sen 72 kilosun ve yaza kadar rahatlıkla 15 kilo verirsin zaten isveç diyetiyle en az 5 kilo vereceksin bence sen 8-9 kilo rahatlıkla verirsin...bu elma diyeti kaç gün yapılıyor sen kaç kilo zayıflamıştın ???

verirsin ya hiç canını sıkma sen 72 kilosun ve yaza kadar rahatlıkla 15 kilo verirsin zaten isveç diyetiyle en az 5 kilo vereceksin bence sen 8-9 kilo rahatlıkla verirsin...bu elma diyeti kaç gün yapılıyor sen kaç kilo zayıflamıştın ???

kaç gün yapıldığını hatırlamıyorum ama istediğin kadar yiyodun sanıırm yeşil ekşi elma olcak ben çok severim elmayı çok kolay gelmişti ama ekşi olduğundan bi süre sonra artık dilimi filan bi garip yapmıştı 75 kiloydum o zaman 5 kilo vermiştim 1 haftada 70 olmuştum diyet yöntemleri bölümünde vardı sanıırm yine elma diyeti diye ordan bak cnm bi istersen ben yanlış bişey sölemeyim

kaç gün yapıldığını hatırlamıyorum ama istediğin kadar yiyodun sanıırm yeşil ekşi elma olcak ben çok severim elmayı çok kolay gelmişti ama ekşi olduğundan bi süre sonra artık dilimi filan bi garip yapmıştı 75 kiloydum o zaman 5 kilo vermiştim 1 haftada 70 olmuştum diyet yöntemleri bölümünde vardı sanıırm yine elma diyeti diye ordan bak cnm bi istersen ben yanlış bişey sölemeyim

ben okumuştum zaten elma diyetini sadece kilo veriliyormu ondan emin olamamıştım olmazsa bende yapayım..zayıflayıp güzelleşeyim :12:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]diyetin kaçıncı gününde[/TD]
[TD]başlangıç kilo[/TD]
[TD]diyetin 1 gün öncesindeki kilo[/TD]
[TD]hedef kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nosee[/TD]
[TD] 6
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] 63.700
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67den55e[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] -----
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333[/TD]
[TD] 7
[/TD]
[TD] 69
[/TD]
[TD] 64.300
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatosesmer
[/TD]
[TD] 5
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] -----
[/TD]
[TD] ---
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kız bacım ben 1600 gr verdiiiiiiiiiiim hakkımı yemeeeee

canım 7.gün nasıl gidiyor diyetin en zor günü.. benimde yarın ne yapıcam bilmiyorum :(

korktugum kadar kötü geçmedi açıkcası biftek 200 gram dan az yedim ama üzerine yogurt koydum daha iyi oldu..1 karıştı muzun boyu yarısını yedim

:52::52::52: sinir oldumm tabloda mesaj düzenleme paneli yazısı kalkmış :47::47::47: yarın tekrar mı yapacamm neyse benim 13 gün bitene kadar yapayım :6::6::6:

başla başla iyi kilo verdiriyor bizlerde devam ediyoruz zaten bugün 7. günüm benim ama gittikçe çekilmez hal alıyor tüm yiceklerden tiksindim yiyemiyorum hiçbişe yaa kokularından bile midem bulanır oldu Allah günah yazmasın:17: ben 6 günde 4.700 gr vermişim..hadi sanada kolay gelsin :6::6:

Maşallah süper vermişsin devamı da gelir inş:) bn de bugün başlıyorum her gün yazcam inş tam final donemi yemeden ders nasl çalışcam bilmiyom:s

tmm ben bi uğrayım mutfağa :D ben bi ara elma diyeti yapmıştım işe yarıyo sonrada onu yapalım nasıl bi gaza geldiysem kilo çizelgesi bile yaptım :D ben çalışıyorumda işteyken nasıl yicem bu öğle yemeğini yumurta haşlayıp götürsem atarlar beni kesin işten :)

Ben denemiştim kabuğunu soymadan götürürseniz hiç kokmuyor çanta bile hiç kokmuyo:)

herkese günaydınnnnn umarım çok güzel bi gün geçiririz hiç acıkmayız bol bol susarız kilomuzdan başka eğlenceleri olmayan insanlarında bugün dilleri tutulur inşallah :):) su2333 bugün itibariyle başlıorum cnm isveçe kilom 71

Kızlar bende safra çıktı :( yumurta kesinlikle yemiceksin dedi doktor:(dün sabah doktordaydım bu sabah sonuç aldım safra kesemde sorun varmış.yumurta yiyince midem ağrırdı sebebi buymuş dünde ağrıdı zaten öğle yemeğini yedikten sonra:(ben isveci bırakmak zorundayım ama karatay diyetine başlicam yarın üzgünüm:17: sizlere başarılar arkadaşlar inşallah istediğiniz kilolara en kısa zamanda ulaşırsınızzz:34:

Kızlar bende safra çıktı :( yumurta kesinlikle yemiceksin dedi doktor:(dün sabah doktordaydım bu sabah sonuç aldım safra kesemde sorun varmış.yumurta yiyince midem ağrırdı sebebi buymuş dünde ağrıdı zaten öğle yemeğini yedikten sonra:(ben isveci bırakmak zorundayım ama karatay diyetine başlicam yarın üzgünüm:17: sizlere başarılar arkadaşlar inşallah istediğiniz kilolara en kısa zamanda ulaşırsınızzz:34:

geçmiş olsun arkadaşım yumurta yerine başka bişeyde yiyebilirdin neyse saglık olsun istev spordan ayrılıp karatay spora transfer oldun he :52::52: hadii inşallahhh zayıflarsınnn arada buraya ugra kilo kaybını söyle olurmu...iyi günlerr...:3:

Back