- 15 Şubat 2012
- 627
- 0
- 116
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.101
en acımasız gün 7. günü bugün bi öglen yemek yicem onada yemek denilirse puff zaten ettende midem bulanır oldu kokusu bile yetiyorr
bu diyetten sonra 3-5 gun ara verıp baska bır dıyete baslamak lazım aslında....
cnm bu kadar yapmıssın sakın bozma...
bozmayı düşünmüyorum zaten yarıyı geçtim zaten yuppiii..darısı sizlere
arkadaşlar bi sorum var meyve gününde muz yiyilebiliyormu bilginiz varmı
arkadaşlar bi sorum var meyve gününde muz yiyilebiliyormu bilginiz varmı
inş cnm..bende başlıyorum bugun kahvaltımı saglam yaptım gun ıcınde pek birşey yemem yarına hazırlık olsun...yalnız et yemen gereken zamanlarda ne yaptın? yanı benım dolap kurbandan kalan etlerle dolu ama nasıl pişirsem onları :/
inş cnm..bende başlıyorum bugun kahvaltımı saglam yaptım gun ıcınde pek birşey yemem yarına hazırlık olsun...yalnız et yemen gereken zamanlarda ne yaptın? yanı benım dolap kurbandan kalan etlerle dolu ama nasıl pişirsem onları :/
canım benim diyet listemde muzla ilgili birşey yazmıyor. yenilebilir herhalde. ama muz en kalorili meyva diyetisyenler genelde muz vermiyorlar ama zaten başka birşey yemediğimiz için birşey farkedeceğini zannetmiyorum..
dün eşim muz almış bana seviyorum diye meyve gününde yersin dedi listeme baktım yarın meyve vardı listemde yani bugün sevindim valla çok canım çekmiştieşim akşam yedi oh ne güzel ben yiyemedim bugün olmazsa yarımını yerim napim..kalori cetveline baktım 100 gram elmada 60 kalori varmış...100 gram muzda 100 kalori...bende yarım muz yerim zaten eti 200 gram yiyemiyorum kalorisi çok bile olsa böyle dengelenmiş olur
nosee--------67-----(5.gün sonu)----63.700-------?
su2333------69-----(6.gün sonu)----64.200-------?
67den55e------------------------------81.000-------?
Hadii bakalımmm tempoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?