- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.081
su merhaba cnm boyum 1.60 evde otur otur aldım bu kiloyu ya birde kpss ye hazırlandım ben ye iç otur ders çalış aldım yani ama rabbime şükürler olsun atandım 1 aydır çalışıyorum .sonra bir baktımki kendime çeki düzen vermeliyim dedim kendi kendime:)
su merhaba cnm boyum 1.60 evde otur otur aldım bu kiloyu ya birde kpss ye hazırlandım ben ye iç otur ders çalış aldım yani ama rabbime şükürler olsun atandım 1 aydır çalışıyorum .sonra bir baktımki kendime çeki düzen vermeliyim dedim kendi kendime:)
senin şimdiki kilon bile ideal bencebenim boy 160 başlangıç kilom 69 şimdiki 65 .. ben şubata kadar kaç kilo verirsem kardır tüp bebek yapacagım için ilaçlarlada 4-5 kilo alacam zaten.bu diyet bitiminde 60 olsam süper olur geriye 1 ayım kalıyor 1 aydada kaç kilo zayıflarsam artık..emeklerimiz boşa gitmesin aç aç oturuyoz valla eşime güzel yemekler yapıyorum bi agız bile yemiyorum
canım tam 13 günde vermiştim ben. ozaman deli gibi yürüyordum evlencem diye:)sabah 7 de çıkıyodum evden 11 de geliyodum
canım tam 13 günde vermiştim ben. ozaman deli gibi yürüyordum evlencem diye:)sabah 7 de çıkıyodum evden 11 de geliyodum
canım yok ya bende de acaip bir göbek var onun gitmesi lazım.. birde ben artık ideal kiloma dönüp eğer 1-2 kilo alıp 60 ı bulursam geri adım atarak kontrol etmek istiyorum..4-5 kilo alırsan rahatlıkla verirsin ama dediğin gibi şimdi ne kadar verirsen okadar iyi tabi benim için de tabii..İnşallah bende valla yeni evliyim 3 ay olacak.. eşime tatlılar yapıyorum yemiyorum çok sevmeme rağmenama nefse hakim olmayı öğrenmek lazım hayat boyunca...
vayy çok iyiymiş...çok diyet yapınca ınsan bıkıyor ya.....bende yürümek ıstıyorum ama birinin benı dışarı itmesı lazım
ben inanıyorum ozaman 67 kiloluk halimle 9 kilo verdiysem şimdi 81 kiloyum inşallah yine öle verrim:) yürüyüş bandımıda aldım:)
cornella merhaba cnm ohh ohh çoğalıyoruz:)yürüyüş yapılmalı bu diyette durdukça kendini daha halsiz hissedersin çünkü
verirsin canım ya o kadarda kendini hırpalama bence 10 kiloya yakın verirsin
su sen yapıyormusun isveçi....
BENDE YARIN BASLICAM ARKADASLAR....hayırlısı diyorum artık...
bugün 7. günüm benim 6 günde 5 kiloya yakın gitti.ama bundan sonra kilo veririm yavaşlar gibime geliyor.diyet bitimine kadar bi 4 kilo daha verseydim iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?