Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

vallaha sorma az önce karşı daireye gittim zayıfladın mı sen dediler ay belli oluyor mu dedim evet dediler havalara uçuyorum yine :) ama benim sorunum göbek gitti de bacaklarım incelemedi eski pantolonlara hala giremiyorum gerçi eski pantoloum dediğimde 60 kilo falanken giydiklerim daha zamanı var deyip moralimi bozmuyorum.

pek pozitifim vallaha üzerimde ki tembellik gitti ne yalan söyliyim. canım insan içine çıkmak istemezdi şimdi bütün gün insanların arasında dolaşsam bana zayıflamışsın deseler diye düşünüyorum deli deli

haahah alemsin kız missdance :) ne güzel bi şey ahh zayıflamak :) heleki insanların sen zayıfladınmı demesi mükemmel ötesi bir şey o eski pantolonunun da içine gireceksin merak etme az kaldı 5 kilo vermişsin 10 kiloda verirsin ne olacak isveç sağ olsun yeterki moralini bozmayı gerektirecek hiç bir neden yok biz kadınlar kulübü üyesiyiz :)

size de günaydın
benim 7.günüm,güne kahve içerek başladım..MİSSDANCE senin için çok mutlu oldum,inaniyorum ki en kısa zamanda hedefine ulaşacağın
bugün yine biraz işim var,okular açılıyor....belki ancak akşam üstü tekrar girebilirim...
CANSU diyet nasıl gidiyor?
öpüldüğünüz ben kaçtım

71.7 başladım bugun sabah tartıldım 68.5 güşmüşüm toplam 3 kilo 200 gram gitmiş hele beni bir tebrik edin

çok kararlıyım başladım madem devam etmek zorundayım yoksa diger yapacağim diyetlerde başarısız olmam çok fazla

çünkü bugunki ben yarın ki de ben aynı şeyi yaparız yarın yapmak diye birsey yok aslında çünkü yarın diye kesin birşey yok birde yarın diye diye ömür geçiyor

harikasın çok sevindim verdiğin kiloya benden çok vermişsin vallaha :) güzel grup olduk biz burda. kalan zamanda da vereceğine eminim.

bende verdim mi biraz daha diye meraktan çatlamak üzereyim. pazar günü tartılıcam ben kayınvalide de. işin kötüsü yarın bitanecik yeğenimin doğum günü var orada da pastaya hayır dersem tamam oldum ben dicem :)

dün arkadaşım tostundan uzattı açlıktan ölüyordum ama hayır dedim.pastaya da direnebilirim biliyorum :)

düşün bikere evimde kardeşim var ona yemek hazırla eşime yemek hazırla kış hazırlıkları yap dondurucuya koy birde dün akşam misafirim vardı kek yaptım öyle severimki bana bide haşlanmış mısır getirmişler ona da bayılırım ama ısrarlarından dolayı iki üç dane yedim ki diyette oldugumu anlamasınlar ya benim başim agrımasa sorun yok inş

diyet güzel gidiyor sabah havucumu yedim. :) ama dünki kaçamağama çok üzülüyorum hala bi daha yapmıcam yaa kesinlikle :) ama insanlarda anlamıo diyette olduğumu soylediğim halde

çok gıcık insanlar kilo alınca kilo almışsın zayıfla derler diyete girince de ne gerek var diyorlar çok sağlıksız bu yapma diyorlar. bende mümkün olduğunca diyetteyim demiyorum.

diyet güzel gidiyor sabah havucumu yedim. :) ama dünki kaçamağama çok üzülüyorum hala bi daha yapmıcam yaa kesinlikle :) ama insanlarda anlamıo diyette olduğumu soylediğim halde

ben bazen insanları tersleme raddesine geliyorum , ne kadar ısrarcı insanlar yemicem dedikçe üstüne gelyorlar :)

Kızlar sabah havuc vardı ama ben unutup kahve yaptım galıba bu kahve bana alıskanlık yaptı:-D arada dagyolu senı de kutlarım 3 kılo ıyı hatta cok ıyı

ben bazen insanları tersleme raddesine geliyorum , ne kadar ısrarcı insanlar yemicem dedikçe üstüne gelyorlar :)

Kesinlikle bu doğru diyette olmadığın zamanda sormazlar bile yermisin diye diyetteykende ısrarla soruyolar ya
Bende güzelce kahvaltımı yaptım 3 gibide ara öğünümü yiycem ya ben hala 63 ya napcam bilmiyorum ne güzel bi ara iyi gidiyodum nazarım deydi galiba
VE hepinizi tebrik ediyorum gayretinizden dolayı hadi kızlar cıtır olmayaaa

mrb kızlaarr bnde geldim bu diyete hiç cesaret edemeiştim ama karar verdim simdi :) boyum 1.70 kilom 72.8 bugün ilk günüm 84 kilodaydım 1 buçuk ayda filan verdim (aslında 2 bucuk ay ugrastım da 1 ay ara verdim ondan bi buçuk diyorum :) )
şimdi yardımınıza ihtiyacm var kızlar ıspanak ve haslanmıs balık yerine ne yiyebilirim ıspanagın mevsimi deil balıgıda öle yiyemem ki
acil msjlarınızı bekliyorum kızlar bol kilo vermeler hepimize :))

ıspanak bende yemiyorum onun yerine domates balık için de tercihim dardelen ton alıyorum yağinı süzüp yiyiyorum

çok gıcık insanlar kilo alınca kilo almışsın zayıfla derler diyete girince de ne gerek var diyorlar çok sağlıksız bu yapma diyorlar. bende mümkün olduğunca diyetteyim demiyorum.

evet yaa bu dediğini benim annem yapıyor çok :) çok kilo aldın diye habire yüzüme vuruyor yemek yemeyincede kızıyor iyisin sen aslında kilon normal diyor bende anlamıorumki

ahanda kaçamak yaptım armut yedim 1 tane bile değil ama 3 parça falan.
afiyet olsun
tebrikler
şimdiden yeğeninin doğum gününü kutlarım,nice mutlu yılllara dilerim:116:

tebrikler

1,5 saat önce bende yemeğimi yedim.bugün dışardaydım,biraz yürüdüm ama beni kesmedi...1saat daha yürümeye düşünüyorum...sevgi ile kalın,zayıf kalın
gerçekten de güzel bir grup olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…