- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.681
vallaha sorma az önce karşı daireye gittim zayıfladın mı sen dediler ay belli oluyor mu dedim evet dediler havalara uçuyorum yine :) ama benim sorunum göbek gitti de bacaklarım incelemedi eski pantolonlara hala giremiyorum gerçi eski pantoloum dediğimde 60 kilo falanken giydiklerim daha zamanı var deyip moralimi bozmuyorum.
pek pozitifim vallaha üzerimde ki tembellik gitti ne yalan söyliyim. canım insan içine çıkmak istemezdi şimdi bütün gün insanların arasında dolaşsam bana zayıflamışsın deseler diye düşünüyorum deli deli
71.7 başladım bugun sabah tartıldım 68.5 güşmüşüm toplam 3 kilo 200 gram gitmiş hele beni bir tebrik edin
çok kararlıyım başladım madem devam etmek zorundayım yoksa diger yapacağim diyetlerde başarısız olmam çok fazla
çünkü bugunki ben yarın ki de ben aynı şeyi yaparız yarın yapmak diye birsey yok aslında çünkü yarın diye kesin birşey yok birde yarın diye diye ömür geçiyor
harikasın çok sevindim verdiğin kiloya benden çok vermişsin vallaha :) güzel grup olduk biz burda. kalan zamanda da vereceğine eminim.
bende verdim mi biraz daha diye meraktan çatlamak üzereyim. pazar günü tartılıcam ben kayınvalide de. işin kötüsü yarın bitanecik yeğenimin doğum günü var orada da pastaya hayır dersem tamam oldum ben dicem :)
dün arkadaşım tostundan uzattı açlıktan ölüyordum ama hayır dedim.pastaya da direnebilirim biliyorum :)
size de günaydın
benim 7.günüm,güne kahve içerek başladım..MİSSDANCE senin için çok mutlu oldum,inaniyorum ki en kısa zamanda hedefine ulaşacağın
bugün yine biraz işim var,okular açılıyor....belki ancak akşam üstü tekrar girebilirim...
CANSU diyet nasıl gidiyor?
öpüldüğünüzben kaçtım
diyet güzel gidiyor sabah havucumu yedim. :) ama dünki kaçamağama çok üzülüyorum hala bi daha yapmıcam yaa kesinlikle :) ama insanlarda anlamıo diyette olduğumu soylediğim halde
ben bazen insanları tersleme raddesine geliyorum , ne kadar ısrarcı insanlar yemicem dedikçe üstüne gelyorlar :)
mrb kızlaarr bnde geldim bu diyete hiç cesaret edemeiştim ama karar verdim simdi :) boyum 1.70 kilom 72.8 bugün ilk günüm 84 kilodaydım 1 buçuk ayda filan verdim (aslında 2 bucuk ay ugrastım da 1 ay ara verdim ondan bi buçuk diyorum :) )
şimdi yardımınıza ihtiyacm var kızlar ıspanak ve haslanmıs balık yerine ne yiyebilirim ıspanagın mevsimi deil balıgıda öle yiyemem ki
acil msjlarınızı bekliyorum kızlar bol kilo vermeler hepimize :))
ıspanak bende yemiyorum onun yerine domates balık için de tercihim dardelen ton alıyorum yağinı süzüp yiyiyorum
çok gıcık insanlar kilo alınca kilo almışsın zayıfla derler diyete girince de ne gerek var diyorlar çok sağlıksız bu yapma diyorlar. bende mümkün olduğunca diyetteyim demiyorum.
ben bazen insanları tersleme raddesine geliyorum , ne kadar ısrarcı insanlar yemicem dedikçe üstüne gelyorlar :)
afiyet olsunahanda kaçamak yaptım armut yedim 1 tane bile değil ama 3 parça falan.
tebrikler71.7 başladım bugun sabah tartıldım 68.5 güşmüşüm toplam 3 kilo 200 gram gitmiş hele beni bir tebrik edin
çok kararlıyım başladım madem devam etmek zorundayım yoksa diger yapacağim diyetlerde başarısız olmam çok fazla
çünkü bugunki ben yarın ki de ben aynı şeyi yaparız yarın yapmak diye birsey yok aslında çünkü yarın diye kesin birşey yok birde yarın diye diye ömür geçiyor
şimdiden yeğeninin doğum gününü kutlarım,nice mutlu yılllara dilerim:116:harikasın çok sevindim verdiğin kiloya benden çok vermişsin vallaha :) güzel grup olduk biz burda. kalan zamanda da vereceğine eminim.
bende verdim mi biraz daha diye meraktan çatlamak üzereyim. pazar günü tartılıcam ben kayınvalide de. işin kötüsü yarın bitanecik yeğenimin doğum günü var orada da pastaya hayır dersem tamam oldum ben dicem :)
dün arkadaşım tostundan uzattı açlıktan ölüyordum ama hayır dedim.pastaya da direnebilirim biliyorum :)
düşün bikere evimde kardeşim var ona yemek hazırla eşime yemek hazırla kış hazırlıkları yap dondurucuya koy birde dün akşam misafirim vardı kek yaptım öyle severimki bana bide haşlanmış mısır getirmişler ona da bayılırım ama ısrarlarından dolayı iki üç dane yedim ki diyette oldugumu anlamasınlar ya benim başim agrımasa sorun yok inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?