- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.661
selam herkese,,,
acıkcası bende spora gıdıorum 2 haftadır,,sızce bu dıyetı yapmak ıse yararmı suan normal bı dıet yapıorum ekmek yok,yag yok,
yapan varmı bu dıyetı ya bıraz sacma oldu yapan varmı dııyerek :))))) aslında yapıpda fayda goruyosunuz mu dıe sorsam sanırım daha ıyı olacak :))
Bende kendimi cezalandırcam diyodum ama eve geldim evdede bişey yoktu makarna yaptım mecburen daha demin yedim hemde.:26: Canım 1 seferlikten bişey olmaz hemen alınmaz kilolar hemende verilmediği gibi. Aslında döner ekmekli olduğu için aslında yememen gerekiyodu ama bikerelikten bişey olmaz üzme canını:13:
ikinize de afiyet olsun:109:canınızı sıkmayın,yarın kaldığınız yerden devam edersiniz
Tıpa tıp aynısını yapmasamda ona uygun davranıyorum ve faydası var 4 günde 2 kilo verdim ben ve açda kalmıyosun öyle. Sadece bu diyette değiştirdiğim bişey var kahvaltımı kahve içemeden yapıyorum.Herşeyden yiyiroum ama ekmeksiz ve az olarak yardım edebilmişimdir inşallah:107:
afiyet olsun yağ olmadan gitsin yediğin makarnalar.zaten bir seferlikten bi şey olmaz diyerek hep alıyoruz bu kiloları yaa offama pes etmek yok kızlar gidecek bu kilolarrrrrrr.sende makarna yerine salata ya da bol yeşillik yeseydin yanına da yumurta haşlardın daha güzel olurdu hem yumurtada tok tutuyor. :) ama ne olursa olsn pes etmiyoruz.
anladım o zaman yarın bende baslıyım ılk once neler yencek ona bakayım,,ınsallah dayanabılırım,,
Öylede canım tam takır kuru bakır kıvamındaydı dolap ailem burda değil bende çalışıyorum. Yarın nasipse alıcam eksikleri
doğru canım haklısın evi düzene koyan anne oluyor :)
sık dişini sadece ilk gün zor geliyo ama verceğin kiloları düşün
yaaa haslanmıs ıspanak yenmez beee,,,yedınız mı?yerıne baska bıse yıyen varmı?
bıde sabahları ekmek kahve dıo,onu yesıl caya cevırsek olurmu? he bıde ekmegı yemeyıp sadece bır parca peynır yesek?
bıde ekstradan gunde 2 kase yogurt yesek?
bıde ogun degısımı yapabılırmıyız gun ıcersınde?
he olur mu?
ya aslında suankınden cok farksız deıl yedıklerım
sabah 1 veya 2 yumurta bır parca peynır,
oglen salata yogurt bazen 2 kasık sebze yemegı,
aksam salata yogurt 3 veya 5 kofte,
arada ogunde de bır tane mevya ,10 tane kadar fındık 2 kasede yogurt yıyodum,,
ekmek yag tatlı un seker falan hıc yok yemıorum,,,2 haftadır,,
peki kilo verdinmi hiç
ya olcum ayda bır yapıolar sporda bende kendım tartılmadım verdım mı dıe sadece bırıncı haftamda yag olcumu kontrol ettıler 2 kılo yagdan vermısım o kadar,,ama kılo olarak bılmıorum,,ama etrafımdakıler verdıgımı soyluyo,,
Bence güzel bi diyet bende spor yapıyorum sporun etkisi çok büyük benimde üstüm incedir altım hem geniş hem kalın hemde popoda da bi diklik var çifte kavrulmuş yani ben bunlar erimez diye düşünürken gün geçtikçe zayıflıyorum.
beni yalnız bırakmak yok sevdacım umarım sende benim gibi kaçamak yapmamışsındır napacağım ben yaa kendimi çok kötü hissediyorum amapes etmek yok devam etmek var yarın hiç bi şey olmamış gibi 5. günden devam edeceğim inşAllah. :)
anladım o halde yarın baslıom ben ısvece,,
Yok hayatım yok bırakmam kaçamak yapmadım hatta bugun kı aksam yemegımı yemedım bıle oglenki havucumuda:-( ben teldn griyorum ya ondan hep burda olamıyorum ..
günaydın bebişkolar. dün akşam arkadaşlarımla çıktım ir küçük çay birde neskafe içtim şekersiz eve geldiğimde saat 10du o saatte yemek yenmez dedim ve dün akşam yemeğğ yemedim. bunu 3. kez oldu yapıyorum bu gidişle yemek yemeden yaşamaya başlıcak gibiyim ama hiçde aç değilim.
şimdi kahvemi içiyorum. herşey yolunda. bugun çoookkk uzun zamandır giymediğim dar bir badimi giydim süprizzz göbüş yok yanlar yok :) tabii bunda sporun etkisi çok büyük bence ama diyetimizde çok süper bir diyet. bitsin bir daha yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?