- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.641
üçüncu öğünümü bitirdim az önce.birazdan da yürüyüşe çıkacağım...yediklerimi yakmak için
3 günde 1kilo zayıflamak bence de çok iyi.sonuçta herkesin bünyesi farklıdır...
arkadaşlar uzun zamandır sitedeki yazıları okuyordum ama şimdi üye oldum.bende isveç diyetine başladım bugun 3.günüm aşiri baş agrım oldu sizdede varmı ve neden oluyor.yardımcı olursanız benide katarsanız sevinirim
merhaba,hoş geldin.ilk 3 gün benim de başım ağrıdı,ağrı kesici almak zorunda kaldım.bugün 5.günüm ve ağrım olmadı.bence başın ağrıması normal,çunkü düşük kalorili bir diyet,vucut güçsüz kalıyor..vücüdün alıştıktan sonra ağrı kalmıyor
teşekkur ederim sagolun kan şekerimiz mi düşüyor yada tansiyon olabilirmi anlamadım.bende ilaç yerine ekmek yedim ki açlığım biraz yatışşın bakalım yarın sabah ne kadar kilo verecem şimdilik 3 günde 2.5 kilo gitti ama diyeti harfiyen uygulamıyorum kendimce değişiklikler yapıyorum bitkisel çay maden suyu filan içiyorum
teşekkur ederim sagolun kan şekerimiz mi düşüyor yada tansiyon olabilirmi anlamadım.bende ilaç yerine ekmek yedim ki açlığım biraz yatışşın bakalım yarın sabah ne kadar kilo verecem şimdilik 3 günde 2.5 kilo gitti ama diyeti harfiyen uygulamıyorum kendimce değişiklikler yapıyorum bitkisel çay maden suyu filan içiyorum
Kızlar gelemedm 2 gundur :-( sizi yanlız bırakmadım devamm
kızlarrrrrrr bugün çok kötü bi şey yaptım ama mecburiyetten gerçekten.sabah türk kahvemi içtim kızarmış ekmeğimi öğlenki peynirmle yedim öğlen havucumu yedim yumurtam vardı 1 tanede akşama yerim diye düşündüm ama olmadı çünkü eve yeni geldim daha dışarıdaydım saat 12de çıkmştım arkadşmla geziyoruz tabi ben yemiyecektim aslında diyette olduğumuda söylemiştim ama mecvuren yedik bu saate kadar aç kalamazdım belki bilmiyorum ama yarın devam edeceğim kesinlikle 5 günden bugün 4. günümdü ama böyle oldu birazcık ne yapalım bu arada dürüm tavuk döner ve ayran yedim. başkada bi şey yemedim doğal olarak.
kızlarrrrrrr bugün çok kötü bi şey yaptım ama mecburiyetten gerçekten.sabah türk kahvemi içtim kızarmış ekmeğimi öğlenki peynirmle yedim öğlen havucumu yedim yumurtam vardı 1 tanede akşama yerim diye düşündüm ama olmadı çünkü eve yeni geldim daha dışarıdaydım saat 12de çıkmştım arkadşmla geziyoruz tabi ben yemiyecektim aslında diyette olduğumuda söylemiştim ama mecvuren yedik bu saate kadar aç kalamazdım belki bilmiyorum ama yarın devam edeceğim kesinlikle 5 günden bugün 4. günümdü ama böyle oldu birazcık ne yapalım bu arada dürüm tavuk döner ve ayran yedim. başkada bi şey yemedim doğal olarak.
Bende kendimi cezalandırcam diyodum ama eve geldim evdede bişey yoktu makarna yaptım mecburen daha demin yedim hemde.:26: Canım 1 seferlikten bişey olmaz hemen alınmaz kilolar hemende verilmediği gibi. Aslında döner ekmekli olduğu için aslında yememen gerekiyodu ama bikerelikten bişey olmaz üzme canını:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?