Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar uzun zamandır sitedeki yazıları okuyordum ama şimdi üye oldum.bende isveç diyetine başladım bugun 3.günüm aşiri baş agrım oldu sizdede varmı ve neden oluyor.yardımcı olursanız ve benide aranıza katarsanız sevinirim

Son düzenleme:
üçüncu öğünümü bitirdim az önce.birazdan da yürüyüşe çıkacağım...yediklerimi yakmak için
3 günde 1kilo zayıflamak bence de çok iyi.sonuçta herkesin bünyesi farklıdır...

tabikide güzel 1 kilo 1 kilodur ama zayıflamak çok zor gerçekten Allah kimseyi aç bırakmasın kimsenin de fazla kilosu olmsın ne güzel olur yaa. sadada afiyet olsun canım

merhaba,hoş geldin.ilk 3 gün benim de başım ağrıdı,ağrı kesici almak zorunda kaldım.bugün 5.günüm ve ağrım olmadı.bence başın ağrıması normal,çunkü düşük kalorili bir diyet,vucut güçsüz kalıyor..vücüdün alıştıktan sonra ağrı kalmıyor

teşekkur ederim sagolun kan şekerimiz mi düşüyor yada tansiyon olabilirmi anlamadım.bende ilaç yerine ekmek yedim ki açlığım biraz yatışşın bakalım yarın sabah ne kadar kilo verecem şimdilik 3 günde 2.5 kilo gitti ama diyeti harfiyen uygulamıyorum kendimce değişiklikler yapıyorum bitkisel çay maden suyu filan içiyorum

ayy ne güzel yaa 3 günde 2,5 kilo süpersin gerçekten bende yeşil çay içiyorm onun dışınsa harfiyen uyuyorum sayılır. ama 3 günde sadece 1 kilocuk verebildim

9. günün sonuna gelirken yemek yendi ve spor yapıldı kaldı 4 gün tartılmayı dört gözle bekliyorum inşallah veriyorumdur kilo..

günaydın
bugün biraz erken uyandım,kahvemi içtim...biraz geçmişi okuyayım,sonra dışarya çıkacağım,biraz işim var...hepinizi öptüm,sevgiler

günaydın kızlar bende geldim iş yerine bizim hizmetli abla geç kalmış çayı falan demledim şimdi oturdum suyun kaynamasını bekliyorum.hemen kahvemi içicem. aç bile değilim :) artık bünye alıştı gibi...

tebrik ederim 3 günde 2.5 kilo Bende aynı senin gibiyim harfiyen uymuyorum üstünde küçük değişiklikler yapıyorum Bide bugün sabah poğaça yedim kendimi cezalandırıcam

öğlen yemeğiyle akşam yemeğini karıştırdım akşam yumurta vardı öğlene aldım domatesle beraber yedim. akşamda salata yiyeceğim sadece. bugunu saymazsak 3 gün kaldı inşallah 70den aşağı düşmüşümdür. altılı rakamları görmeyeli çok oldu :)

Bende akşam yemegımı öglen yicem kendmı şimdidn hafiflemiş hissediyorum..

ben kesin inceldim onu görebiliyorum kendimde. ama sporda yapıyorum ben hemde ağır bir programa başladım insanity diye. isterseniz internetten bir araştırın acayip faydalı müthiş bir program.

ama dediğim gibi altılı rakamları görmeyi çok istiyorum

merhabalar
az once 3.öğünümü yedim,şimdi sizleri okuyorumbugün biraz işim vardı,ancak girebildim...yarın 7.günüm,inşallah kolay geçer.
sevgiler

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr bugün çok kötü bi şey yaptım ama mecburiyetten gerçekten.sabah türk kahvemi içtim kızarmış ekmeğimi öğlenki peynirmle yedim öğlen havucumu yedim yumurtam vardı 1 tanede akşama yerim diye düşündüm ama olmadı çünkü eve yeni geldim daha dışarıdaydım saat 12de çıkmştım arkadşmla geziyoruz tabi ben yemiyecektim aslında diyette olduğumuda söylemiştim ama mecvuren yedik bu saate kadar aç kalamazdım belki bilmiyorum ama yarın devam edeceğim kesinlikle 5 günden bugün 4. günümdü ama böyle oldu birazcık ne yapalım bu arada dürüm tavuk döner ve ayran yedim. başkada bi şey yemedim doğal olarak.

Kızlar gelemedm 2 gundur :-( sizi yanlız bırakmadım devamm

beni yalnız bırakmak yok sevdacım umarım sende benim gibi kaçamak yapmamışsındır napacağım ben yaa kendimi çok kötü hissediyorum ama pes etmek yok devam etmek var yarın hiç bi şey olmamış gibi 5. günden devam edeceğim inşAllah. :)

Bende kendimi cezalandırcam diyodum ama eve geldim evdede bişey yoktu makarna yaptım mecburen daha demin yedim hemde.:26: Canım 1 seferlikten bişey olmaz hemen alınmaz kilolar hemende verilmediği gibi. Aslında döner ekmekli olduğu için aslında yememen gerekiyodu ama bikerelikten bişey olmaz üzme canını:13:

ikinize de afiyet olsun:109:canınızı sıkmayın,yarın kaldığınız yerden devam edersiniz

selam herkese,,,

acıkcası bende spora gıdıorum 2 haftadır,,sızce bu dıyetı yapmak ıse yararmı suan normal bı dıet yapıorum ekmek yok,yag yok,
yapan varmı bu dıyetı ya bıraz sacma oldu yapan varmı dııyerek :))))) aslında yapıpda fayda goruyosunuz mu dıe sorsam sanırım daha ıyı olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…