Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Seni seven her halinle seviyordur canim Cokkkkk istersen de verirsin kilolarini eminim

kizlar ben diyeti biraktim bugün kahvaltiya davetliydim yarinda ögleye davetliyim, zaten sabah tartildim ve 2 gün kaçamak yaptigim için 1 kilo almi$im, ben bu diyeti 5 gün yapip biraktim daha 2-3 hafta önce belkide bu yüzden i$e yaramiyor bu sefer

Ya kizlar benim önceki sayfalarda gözüme birsey takildi. $u 4. gündeki ögle yemegindeki yagsiz peynir...bendeki listede 250gr. yazdigi icin bende o kadar yedim , yok 200gr. di yedigim peynir ! Fakat gördügüm yazida 25 gr. yaziyor ? Anlamadim ben bunu simdi ? Google de biraz baktim listelere cogunda 250gr. peynir yaziyor bir kac tansinde 25gr. yaziyordu... ne bicim istir bu ?

leyyacim sen en iyisi kafana iyice koydugun zaman baslamalisin diete ! Gercekten istedigin zaman...yoksa ise yaramaz elbette ve moralinde bozulur böyle.

leyyya bırakma bence, bırakırsan ucu kaçar, yarın davette biraz dikkat et onun dışında bozma bari, yazık olmasın

bunu dün ben de sordum canım 25 gr mış, trulyscrumptous söyledi, doğrudur bence de çünkü 250 gr çok olabilir:26:

bunu dün ben de sordum canım 25 gr mış, trulyscrumptous söyledi, doğrudur bence de çünkü 250 gr çok olabilir:26:

Bende öyle düsünmüstüm ama listede yazdigi icin dedim dogrudur. Cünkü birde o gün fazla birsey yemiyorsun ! Kafam cok karisti simdi :26:

teşekkür ederim canım, hele bi beğenmesin!

yani :97:

al-ver, al-ver..vücutta manyak oldu artık

Ben cok gec kilo verebilenlerdenim Her zaman kiloyla sorun yasamisimdir :125: Herseyi yiyip kilo almayanlar vardir ya, öyle olmayi ne cok isterdim ah ahhhhhh

Son düzenleme:
kızlaaar hepinize kucak dolusu sevgileeeerle merhabaaaa

okudum, iyi haberlerinizi aldım. kilo verenleri tek tek tebrik etmeden önce size bir iyi haber de ben vereyim. 1,4 kilo vermişim ben de :)))))) dün 68.2 çıkmıştım bugün 66.8

bir de regl oldum bugün. inşallah bitince daha da düşer rakamlar

canım benim üzülme ya bir de muzaffer kuşhan diyetini denesen? onun da çok etkili olduğunu duydum...

harikasın canım, nazar değmesin
bu diyetle 6 kilo filan veriliyor, hepsi ödemden gidecek değil ya :) merak etme, gayet güzel zayılıycaz

oooo kızlar bu ne hız valla nazar değmesin bize seni de çok tebrik ediyorum canım

ay canım evleniyor musun? çok sevindim. çoook güzel bir gelin olacaksın bu azimle. çok mutlu olursunuz inşallah :)

canım sorma, ben de öyleyim, ergenliğe girdim gireli hep bi savaş halindeyim, ama bu sefer fazlaca vericem ki balayında nasılsa bi kaçını geri alırım

çok tebrik ederim canımm çok sevindim

reglin bitince daha da hızlı düşer, hiç merak etme

ay canım evleniyor musun? çok sevindim. çoook güzel bir gelin olacaksın bu azimle. çok mutlu olursunuz inşallah :)

canım çok teşekkür ederim, tek amacım bu zaten, incecik bi gelin olabilmek

kına elbisemi bile almadım henüz, zayıflıycam diye, bi de gelinlik provasında da biraz daraltmak zorunda kalsın gelinliğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…