- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.181
iyi vermişsin canım, tebrik ederim, 3 kg az mı
ya ben eski kiloma göre çok kiloluyum..son 3-4 yılda 7-8 kg almışım, e nişanlımda beni o halimle tanımıştı, o şikayete başlmadan ben zayıflıyım dedim
hehehe orasida öyle haklisin canim. Herkesin bünyesi farkli farkli calisiyor iste ... e nisanlin basladiysa spora sende basla, gidin iste beraber, daha zevkli olmaz mi?
kizlar ben diyeti biraktim bugün kahvaltiya davetliydim yarinda ögleye davetliyim, zaten sabah tartildim ve 2 gün kaçamak yaptigim için 1 kilo almi$im, ben bu diyeti 5 gün yapip biraktim daha 2-3 hafta önce belkide bu yüzden i$e yaramiyor bu sefer
kizlar ben diyeti biraktim bugün kahvaltiya davetliydim yarinda ögleye davetliyim, zaten sabah tartildim ve 2 gün kaçamak yaptigim için 1 kilo almi$im, ben bu diyeti 5 gün yapip biraktim daha 2-3 hafta önce belkide bu yüzden i$e yaramiyor bu sefer
evet ama ben işten çok geç geliyorum uyuşamıyoruz bir türlü
artık yazın haftasonları yürüyüş vs onlarla telafi edicem
Ya kizlar benim önceki sayfalarda gözüme birsey takildi. $u 4. gündeki ögle yemegindeki yagsiz peynir...bendeki listede 250gr. yazdigi icin bende o kadar yedim , yok 200gr. di yedigim peynir ! Fakat gördügüm yazida 25 gr. yaziyor ?Anlamadim ben bunu simdi ? Google de biraz baktim listelere cogunda 250gr. peynir yaziyor bir kac tansinde 25gr. yaziyordu... ne bicim istir bu ?
Seni seven her halinle seviyordur canimCokkkkk istersen de verirsin kilolarini eminim
Anliyorum, saglik olsun be güzelim
ahh nedir bu kadinlarin su kilolardan cektigi
bunu dün ben de sordum canım 25 gr mış, trulyscrumptous söyledi, doğrudur bence de çünkü 250 gr çok olabilir:26:
teşekkür ederim canım, hele bi beğenmesin!
al-ver, al-ver..vücutta manyak oldu artık
kızlar, bu arada ben pazartesi 1. günü yaptım, dün sabah tartıldım 900 gr gitmişti, yazmıştım buraya da. Dün 2. günümdü. Bu sabah bi tartıldım +1.3 kg vermişim, yani iki günde toplamda 2,2 kg vermişim?:26:ben nedense hala inanamıyorum ama, herhalde şişlik filan vardı indi diyorum, yani kilodan gitmemiştir herhalde dimi?iki gün için çok fazla çünkü?
ben de 2 kilo vermisim gorunuyorbence super gidiyoruz. basta isvec cok verdiriyor 5-6. gunlerde yalniz kilo verme durakliyor - hatta insanlarin cogu ac kaliyoruz ama veremiyoruz diye sinir olup birakir isveci bu donemde - sonraki hafta tekrar kilo vermeye baslaniyor son 4-5 gun yine deli gibi hizli vermistim ben yaptigimda.
senin ilk diyetinse siskinligin de inmistir daha da hizlanmistir kilo vermen.
bu isvec super bisey ya asigim bu diyetehayat kurtarici
yalniz dun gece neredeyse bayiliyordum gozlerim karardi
tabi sabah 3 e kadar oturdugum icin oldu, 9 saat birsey yemeden durunca acliktan fena oldum. ama sabah normal kalktim
ekmegimi yedim kahvemi iciyorum su an ve de gayet mutluyum
yalniz bugun haslanmis ispanak gunu :18::120: ispanagi yememeyi dusunuyorum acikcasi, yerine marul yerim belki biraz.
çok teşekkür ederimama o koşuşturmacada ben kilo filan veremiyorum çünkü mesela bişeyler almaya bakmaya filan çıkıyoruz, sonra kendimizi bulduğumuz ilk fast food a atıyoruz, böyle gidersek vermek değil ikimiz de kilolu gelin damat olucaz bi de nişanlımın spora başlaması iyice gaza getirdi beni tabii:18:
Bende öyle düsünmüstüm ama listede yazdigi icin dedim dogrudur. Cünkü birde o gün fazla birsey yemiyorsun ! Kafam cok karisti simdi :26:
yani :97:
Ben cok gec kilo verebilenlerdenimHer zaman kiloyla sorun yasamisimdir :125: Herseyi yiyip kilo almayanlar vardir ya, öyle olmayi ne cok isterdim ah ahhhhhh
kızlaaar hepinize kucak dolusu sevgileeeerle merhabaaaa
okudum, iyi haberlerinizi aldım. kilo verenleri tek tek tebrik etmeden önce size bir iyi haber de ben vereyim. 1,4 kilo vermişim ben de :)))))) dün 68.2 çıkmıştım bugün 66.8
bir de regl oldum bugün. inşallah bitince daha da düşer rakamlar
ay canım evleniyor musun? çok sevindim. çoook güzel bir gelin olacaksın bu azimle. çok mutlu olursunuz inşallah :)
canım çok teşekkür ederim, tek amacım bu zaten, incecik bi gelin olabilmek
kına elbisemi bile almadım henüz, zayıflıycam diye, bi de gelinlik provasında da biraz daraltmak zorunda kalsın gelinliğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?