- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.161
tsk ederim kizlar.darisi basiniza.bu arada size cok sagliksiz ama 3gunluk cikolata diyeti diyeyim.kuzenim 3 gun sadece cikolata yedi,cay ve cikolata.baskada bisey yemedi.3 gunde 2 kilo zayifladi.ama bildiginiz sutlu findikli cikolatarin toplamindna yedi yani.her marka.sagliksiz gerci ama kuzenime zarari olmadi, belkide 3gun yaptigi icindir.ben yapamadim, cunku tuzlu bisey yemezsem doyamam.tatli ac karnina midemi bulandiriri.yapabilenler icin dedim yani.kacamak yapanlara sesleniyorum bu arada sevkiniz kirilmasin.devam edin.siz isteyin her seyi yapabilirsiniz
ama bu 2. gün çok zormuş, sabahtan beri bişey yememek ve üstüne öğlen sadece 100 gr yoğurt yiyeceğini bilmek biraz moral bozucuşu minik yoğurt bile 200 gr, onun bile yarısı yani, iki kaşık anca sanırım..bugün de atlatırsam, yarın alışırım inşallah.. ama bugün halsizim çoooook,herkeste oldu mu bu halsizlik acaba:26:
bu diyetin 4. günü öğlen bazı yerlerde 250 gr yağsız beyaz peynir diyor, bazı yerlerde 25 gr..250 gr değildir herhalde?bilen var mı arkadaşlar, ya da uygulayanlar nasıl uyguladı?
sonunda ben de başlayabildim diyetehayırlı ve uğurlu olsun, hiç kaçamaksız tamamlansın inşallaaaaah!
kahvemi içtim 10 gibi. çok acıktıııımannemin ıspanak getirmesini bekliyorum.
bu arada tartıldım 68.2 çıktım. 1 kilo almışım 3 gündür o kadar çok yiyorum ki şaşırmadımbir de regl olacağım bu aralar, onun da etkisi olabilir.
ben de 1 dilim için şimdi gidip salam filan alamam dedim ve sadece yoğurt yedim..ben de resmen açım,oruç gibi..sürekli başka bahane buluyorum kendime zaten, oruç olduğunu düşünüyorum, işte aç kalan bi sürü insan var onlar nasıl dayanıyor diyorum, kendimi kandırıyorum yani vs
ya bu arada ben de dün sabah tartıldım, bi de bu sabah..900 gr azalmışım?anlamadım hiç:26:
şaşıracaksın canım ama ben sevdim vallagüzel geldi tadı bana, azıcık limon sıktım üstüne. hoş oldu. severim zaten ot türü şeyleri :)
selam kizlar, benim bugünde kaçamagim var, 1 ka$ik diyet puding, bir dilim portakal ve 1 çatal yagsiz sucuklu yumurta yedim, bu yüzden ak$am biftek yemicem normalde brokoli ile yemem lazim ama evde yok ben bruksel lahanasiyla degi$tircem
bu arada kizlar benimde ilk günüm kaçamaksiz geçiyor genelde, 2. günde iiyi geçiyor hadi 3. günde, yani ilk 3 gün azimli ve aradeliyim ama 4. gün bir bikkinlik geliyor ve bozuyorum $u an 5. günü yapiyorum ama hiç gönüllü degilim nedense, zaten 13 günü tamamlayamicam sanirim yaa
selam kizlar, benim bugünde kaçamagim var, 1 ka$ik diyet puding, bir dilim portakal ve 1 çatal yagsiz sucuklu yumurta yedim, bu yüzden ak$am biftek yemicem normalde brokoli ile yemem lazim ama evde yok ben bruksel lahanasiyla degi$tircem
bu arada kizlar benimde ilk günüm kaçamaksiz geçiyor genelde, 2. günde iiyi geçiyor hadi 3. günde, yani ilk 3 gün azimli ve aradeliyim ama 4. gün bir bikkinlik geliyor ve bozuyorum $u an 5. günü yapiyorum ama hiç gönüllü degilim nedense, zaten 13 günü tamamlayamicam sanirim yaa
evet dukan ekmegimi yaptim kizlar yarin sabah (ve sonraki sabahlarda) yemek uzere, sogudu dolaba koydum taze kalsin diye.. gerci esim simdiden ustunden tirtikladi ceyregini bitirdiucundan cok az koparip tadina baktim fena degil ekmek yerine bunu yerim artik isvecten sonra da.
yarin sabah bir dilim kesip kizarticam kahvaltida bakalim ici de kabugu kadar guzel mi
Eki Görüntüle 352159 Eki Görüntüle 352160
canim kacamak dedigin cok az olmus toplasan 100 kalori etmez yarim saat yavas yurusen bile yakarsin, moral bozma kaldigin yerden devam et bence
arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama netten isveç diyeti diye aratınca sürü farklı menü çıkıyor.diyeti yapıpta kilo vermiş biri uyguladığı listeyi paylaşabilir miiiiii??
kızlar, bu arada ben pazartesi 1. günü yaptım, dün sabah tartıldım 900 gr gitmişti, yazmıştım buraya da. Dün 2. günümdü. Bu sabah bi tartıldım +1.3 kg vermişim, yani iki günde toplamda 2,2 kg vermişim?:26:ben nedense hala inanamıyorum ama, herhalde şişlik filan vardı indi diyorum, yani kilodan gitmemiştir herhalde dimi?iki gün için çok fazla çünkü?
ben de 2 kilo vermisim gorunuyorbence super gidiyoruz. basta isvec cok verdiriyor 5-6. gunlerde yalniz kilo verme durakliyor - hatta insanlarin cogu ac kaliyoruz ama veremiyoruz diye sinir olup birakir isveci bu donemde - sonraki hafta tekrar kilo vermeye baslaniyor son 4-5 gun yine deli gibi hizli vermistim ben yaptigimda.
senin ilk diyetinse siskinligin de inmistir daha da hizlanmistir kilo vermen.
bu isvec super bisey ya asigim bu diyetehayat kurtarici
yalniz dun gece neredeyse bayiliyordum gozlerim karardi
tabi sabah 3 e kadar oturdugum icin oldu, 9 saat birsey yemeden durunca acliktan fena oldum. ama sabah normal kalktim
ekmegimi yedim kahvemi iciyorum su an ve de gayet mutluyum
yalniz bugun haslanmis ispanak gunu :18::120: ispanagi yememeyi dusunuyorum acikcasi, yerine marul yerim belki biraz.
süpermiş canım tebrik ederimben yaptığımda da hatırlıyorum, bi ara durmuştu gerçekten ama ben 2 gün kala filan bırakmıştım. bu sefer sonunu görücem, çok hırslıyım, savaş açtım artık bu yağlara
benim ilk diyetim sayılabilir, yani aylardır güya dikkat ediyorum ama iki gün dikkat edip 3. gün pizza filan yiyodum ,öyle bi saçmalıktı yanibu arada dün benim de feci geçti, eve giderken artık gerçekten bayılmak üzereydim, bi de markete girip etimek domates filan aldım o aç halimle, markette nerdeyse sapıtıcaktım, gözümün önünde o tatlılar çikolatalar vs. sonra şöyle düşündüm, bu bi kırılma noktası, bunu atlatırsam tamamdır dedim ve atlattım, yoksa çok pişman olacaktım,çok mutluyum iyi ki yapmamışm
bi de bugün daha iyiyim ben de, etimek saat 8,30 gibi yedim, 10,30 gibi de kahvemi içtim..öğlen için ıspanak, domates ve elma getirdim,ıspanağın iğrençliğini limon sıkarak gidermeye çalıştım ama bakalım,inşallah yiyebilirim:18:
ıspanak yeme girişimim başarısızlıkla sonuçlandı
ayy midem bulandı yemin ederim. neyse ki domates ve elma vardı
teşekkür ederim canım, inşallah biran önce gider şu kilolar, 1 nisanda evleniyorum, o zamana kadar vermem lazımbi kaç aydır amaaan nasılsa çok var daha diye iki gün dikkat ettim üç gün bozdum..ama artık vakit bitti 65 kg a kazık çakmış durumdayım
canım sen kaç kg verdin 8 günde?bi de sakıncası yoksa boy-kg oranın nedir?benim kg 65 boy 1.69
kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr benim isvecim bitti.tam tamina 5kilo verdim sporsuz.ve son 2 gununu kacamak yaptim ama sirf kacamak yani , diyetten habersizmis gibi, yas pasta, dolmalar, corekler falan filan.ama tartildim kiloda almadim cok sukur,simdi cok rahatim.5kilo gitti ve bunu herkes farkediyor.artik 87 kiloyum.yarin 1 gun ara veriyorum, muzaffer kushana basliyorum.burda olan her kese basarilar diliyorum.metabolizmamin yavas oldugu halde bu kiloyu verdiysem.sizler kim bilir ne kadar vericeksiniz.,pes etmeyin.
hadi ya :18:
ben hic haslamicam bu sefer ispanagi.. domatesi de yiyesim yok... gerci 2 saat sonra acikmis olcam muhtemelen domatesi koca bir ziyafet olarak gormeye baslarim
Günler cabuk geciyor aman haaa cokda bir zaman kalmamis dügüne, verirsin verirsin :13: o heyecan bile adama kilo verdirir tahminen yaSimdiden mutluluklar sizeeeeee
iyi vermişsin canım, tebrik ederim, 3 kg az mıcanim ben her gün tartilmiyorum fakat 8 günde assagi yukari 3 kilo verdim...boy 1,65 ehh kilo 70 kg. idiAslinda sen kilolu filan hic degilsin ki ? Gayet iyisin
çok teşekkür ederimama o koşuşturmacada ben kilo filan veremiyorum çünkü mesela bişeyler almaya bakmaya filan çıkıyoruz, sonra kendimizi bulduğumuz ilk fast food a atıyoruz, böyle gidersek vermek değil ikimiz de kilolu gelin damat olucaz bi de nişanlımın spora başlaması iyice gaza getirdi beni tabii:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?