Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

sonunda ben de başlayabildim diyete hayırlı ve uğurlu olsun, hiç kaçamaksız tamamlansın inşallaaaaah!

kahvemi içtim 10 gibi. çok acıktıııım annemin ıspanak getirmesini bekliyorum.

bu arada tartıldım 68.2 çıktım. 1 kilo almışım 3 gündür o kadar çok yiyorum ki şaşırmadım bir de regl olacağım bu aralar, onun da etkisi olabilir.

hayırlı olsun, bir an önce gitsin hepsi..daha önce, hatta tam 5 yıl önce yaptım ben bu diyeti..11. günde bırakmıştımama 4,5 kg vermiştim.
kaçamak yapmak isteyince ben şunu düşünüyorum, o yediğin şey, kendi büyüklüğü kadar bi yağ olarak katılıcak sana:18:bunu da asla istemeyiz

çok sağol canım. amiin amiiiin! hepimizinki gitsin bir an önce :) iyi vermişsin ama ben en az 6 hedefliyorum inşallah olur.

ay evet ya çok korkunç! yok kaçamak filan

selam kizlar bugun 2. gun ve ben acim aaaci

bu diyetin 4. günü öğlen bazı yerlerde 250 gr yağsız beyaz peynir diyor, bazı yerlerde 25 gr..250 gr değildir herhalde?bilen var mı arkadaşlar, ya da uygulayanlar nasıl uyguladı?
25 gram o canim malesef, 250 gram zaten bitecek gibi degil koca bir kalip. hem peynirin 30 grami 90 kalori oldugunu dusunursen 250 gram bize kilo aldirir oyle dusun :)

evet ya 1 dilim salam 100 gram yogurt oof of.. evde salam falan da yok alisverise gitcem ama dusup bayilmaktan korkuyorum bende de halsizlik var canim simdi kalktim yataktan ama hala sersem gibiyim uyusam uyurum yani. bas agrisi da oldu dun 2 tane ilac aldim bugun simdilik yok neyse ki...
ama bu arada ben 1.400 vermisim dun saka gibi... verilecek kilo cok olunca daha hizli gidiyor tabi. ama cok mutlu oldum aynen boyle bozmadan devam edicem

ooo harika!! 1.400 çok iyi, tebrik ederim canım açlık kötü şey, ben de ıspanaklarımın haşalanmasını bekliyorum

ben de 1 dilim için şimdi gidip salam filan alamam dedim ve sadece yoğurt yedim..ben de resmen açım,oruç gibi..sürekli başka bahane buluyorum kendime zaten, oruç olduğunu düşünüyorum, işte aç kalan bi sürü insan var onlar nasıl dayanıyor diyorum, kendimi kandırıyorum yani vs
ya bu arada ben de dün sabah tartıldım, bi de bu sabah..900 gr azalmışım?anlamadım hiç:26:

ooo harika!! 1.400 çok iyi, tebrik ederim canım açlık kötü şey, ben de ıspanaklarımın haşalanmasını bekliyorum

haslanmis ispanak daha da kotu bisey :18: dun yiyemedim ispanagimi azicik aldim ucundan midem bulandi.. yogurt da olsaydi iyiydi karistirir yerdim de iste yagsiz tuzsuz ispanak da hic cekilmiyor yahu. neyse simdiden moralini bozmayayim belki sen seversin
benim de 1 dilim salam 100 gr yogurt acim yani butun gun o belli oldu.. daha yemedim birazdan marketten alip gelicem malzeme bitmis evde

900 gram super canim ya
benim 1400 cunku ben son hafta kilo almistim kacamak yapip bi suru. onlar yerlesmedigi icin cabucak gitti. ama tabi cok moral yapti aynen boyle devam edicem

900 gram super canim ya
benim 1400 cunku ben son hafta kilo almistim kacamak yapip bi suru. onlar yerlesmedigi icin cabucak gitti. ama tabi cok moral yapti aynen boyle devam edicem

aynen canım, ben de böyle devam edicem, zaten bugün bırakmadım ya bu açlıkla,daha da bırakmam herhalde
inşallah beraberce sonunu görürürüz şu 13 günün

oo kızlar maşallah ya süper gidiyorsunuz seni de tebrik ederim canım

şaşıracaksın canım ama ben sevdim valla güzel geldi tadı bana, azıcık limon sıktım üstüne. hoş oldu. severim zaten ot türü şeyleri :)

şaşıracaksın canım ama ben sevdim valla güzel geldi tadı bana, azıcık limon sıktım üstüne. hoş oldu. severim zaten ot türü şeyleri :)

ben de bayilirim ispanak semiz otu vs ama haslama olunca berbat geldi neyse sen sevmissin iyi bari, 3. gun de var sanirim ispanak valla gozumde buyuyor yapmicam heralde bu kez

ay bu arada akşam et ve salata o kadar iyi geldi ki, yüzüm gözüm aydınlandı resmen o kadar açlığın üstünebu akşamı da iple çekiyoruuuuumm

ay evet ya aksam yemegini yerken ne kadar mutluydum dun ben de iple cekiyorum.. 3bucuk saat kaldi yuppi
bu arada ben dukan ekmegi yapiyorum kizlar yagsiz ve unsuz ekmek (dukan diyetinde yedikleri ekmekten) , kizarmis ekmek dedigi gunler ondan yicem malzemeleri az once aldim. motivasyon cok yuksek yani bakalim 13 gun sonunda neler olcak

resmen ayağa kalkamıyorum artık açlıktan, ama olsun bişey kalmadı akşama, bırakmak yok

canım nasıl oluyor bu dukan ekmeği?ben etimek yemeyi düşünüyodum bi dilim..hatta akşam eve giderken marketten alacaklarımı liste yaptım ama markete gidip öyle eve gitmeye bile halim olacakmı bilmiyorum

yulaf kepegi, yumurta, yagsiz yogurt, maya, cok az misir unu, biraz tuz&baharat
bu kadar firina atiyorsun 40-50 dkda pisiyor pogaca gibi oluyor kalorisi inanilmaz dusuk yag yok lif cok.. bayadir yapicam diyorum useniyordum malzeme almaya da bugun sonunda alabildim. birazdan yapicam fotografini koyarim tadi nasil haber veririm yarin sabah kahvaltidan sonra

evde mikrodalga varsa daha da basit bir tarif de var:
(1 porsiyon) yani her yemek istdiginde yapicaksin taze taze - zaten 5 dk suruyor
3 kasik yulaf kepegi, 1 yumurta, 2 yumurta aki, 3 kasik yagsiz labne (veya ekmege surulecek gibi yumusak bir beyaz peynir yagsiz olacak), yarim paket maya, az tuz
bunlari iyice karistirip mikrodalgaya dayanikli bir kaba koyup 1.5 dakika pisiriyorsun, sonra cevirip 1.5 dakika da alt kismini pisiriyorsun.

bundan pizza hamuru da oluyor dukancilar boyle proteini lifi cok olan bir suru tarif vermisler isvecten sonra birkacini denemeyi dusunuyorum ama simdilik sadece ekmegi yapicam. buzdolabina koyup sabahlari birer dilim kizarticam yani plan bu.

canım çok güzel anlatmışsın eline sağlık..ben akşamları biraz geç çıktığım için malzemeleri alamayabilirim ama isveçten sonra ben de karatay diyetine veya dukana başlamayı düşünüyorum. orda işime yaracağına eminim. çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…