Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

3-4 gündür sürekli okuyorum, faydası zararı vs. ama çoğu insan vermiş gerçekten, inşallah ben de verebilirim bugün başladım artık,içtim kahvemi de..haydi bakalııım:18:

3-4 gündür sürekli okuyorum, faydası zararı vs. ama çoğu insan vermiş gerçekten, inşallah ben de verebilirim bugün başladım artık,içtim kahvemi de..haydi bakalııım:18:

hosgeldin angel bünyesi saglam olanin kolay kolay zarari olacagini sanmiyorum...sahsen bende bir zarar yok daha 8. günüm iyi gidiyor gayet. Dün herkes salatalari börekleri bogacalari pastalari götürürken ben yesil cay ictim kacamak yapmayin...sana kolay gelsin simdiden angel, verirsin insallah bende kalkip kahvemi yapacagim birazdan

benii fena gaz getirdinn
ay benn seninn nickii hatırladımm gibii eskidendee diyet yarışmasına katıldınmı hiçç

ben birkac aydir burada cuma yarismalarindayim 9. takim, onun disinda baska katilmadim canim. evet ben de fena gaza gelmis durumdayim bugun basladim isvece gidecek bu kilolar!!

hadi hayirli olsun canim ben de bugun basladim felaket acim su an , ogle yemegimi hazirlicam birazdan. haslanmis ispanak da hic sevmem ama katlanicam artik

teşekkür ederim canım, inşallah biran önce gider şu kilolar, 1 nisanda evleniyorum, o zamana kadar vermem lazımbi kaç aydır amaaan nasılsa çok var daha diye iki gün dikkat ettim üç gün bozdum..ama artık vakit bitti65 kg a kazık çakmış durumdayım

hadi hayirli olsun canim ben de bugun basladim felaket acim su an , ogle yemegimi hazirlicam birazdan. haslanmis ispanak da hic sevmem ama katlanicam artik [/QUOTE]

ay çok teşekkür ederim, ben de öğlen haşlanmış yumurta ve ıspanak yedim..yumurta neyse de haşlanmış ıspanak insanı hayattan soğutur ama yaaaasana da çok kolay gelsin canım, hepsi yağdan gitsinbi de baş ağrısı başladı ben de sürekli su içiyorum baş ağrısına iyi gelir diye

canım sen kaç kg verdin 8 günde?bi de sakıncası yoksa boy-kg oranın nedir?benim kg 65 boy 1.69

su an ben de yemeye calisiyorum.. haslanmis ispanak igrenc (( burnumu tikayip yiyorum ya tadini almamak icin. biraz tuz mu koysaydim ne yapsaydim ( neyse ekleme yapmayayim ne olur ne olmaz, ama cidden dedigin gibi hayattan sogudum su ispanak yuznden

su an ben de yemeye calisiyorum.. haslanmis ispanak igrenc (( burnumu tikayip yiyorum ya tadini almamak icin. biraz tuz mu koysaydim ne yapsaydim ( neyse ekleme yapmayayim ne olur ne olmaz, ama cidden dedigin gibi hayattan sogudum su ispanak yuznden

ben de sırf, harfiyen uygulayınca kilo veriliyo mu diye bakmak için hiç bir ekleme çıkarma yapmamaya çalışıcam. veremezsem, ay şundan mı veremedim bundan mı veremedim demiyim, diyetin hatası olsunzaten bu 13 günü sağ salim atlatırsam sonra da karataya başlamayı düşünüyorum, sanırım o biraz daha yavaş verdiriyor ama en azından doyuyosun gibi

evet karatay yavas verdiriyor ama hic ac kalan yok. arkadasim 12 kilo verdi karatayla ayda 3 kg civari sanirim. ama hic ac kalmiyordu. ben kalori sayarak vermistim ona devam ederim heralde.

evet karatay yavas verdiriyor ama hic ac kalan yok. arkadasim 12 kilo verdi karatayla ayda 3 kg civari sanirim. ama hic ac kalmiyordu. ben kalori sayarak vermistim ona devam ederim heralde.

önceki sayfada gördüm şimdi,dizin sakatlanmış sanırım, geçmiş olsun bu arada:2:inşallah bozmadan devam ederiz, haberleşelim burdan

önceki sayfada gördüm şimdi,dizin sakatlanmış sanırım, geçmiş olsun bu arada:2:inşallah bozmadan devam ederiz, haberleşelim burdan

evet evde yatiyorum malesef ustune basamiyorum tesekkur ederim canim.. carsamba sabaha randevu bulabildik fizyoterapist icin. oyle bekliyorum yani.. evde hareketsiz kalmak cok kotu birsey sikintidan patlamak uzereyim. durum buyken bari yemeklere saldirmayayim diye isvece basladim zaten ispanagimi yiyemedim bu arada 2 catal alabildim cope gitti...

çok geçmiş olsun tekrar, ciddi bişey yoktur inşallah..vallahi akşam yemeğini 4 gözle bekliyorum, hiç değilse güzel bişey yemiş olucazbi de sayılı gün ya, kendimi ordan gaza getiriyorum, 13 gün sonuçta, ölecek değilim ya diyorum sürekli

dogru 13 gun olum orucu yapanlara bile birsey olmuyor, biz en azindan birseyler yiyebiliyoruz
ben de aksam yemegini iple cekiyorum adeta 6da yerim valla 1 dk bile beklemem

dogru 13 gun olum orucu yapanlara bile birsey olmuyor, biz en azindan birseyler yiyebiliyoruz
ben de aksam yemegini iple cekiyorum adeta 6da yerim valla 1 dk bile beklemem

ay işte ben bu konudan çok muzdaribim, akşam 7.45'te evde olabiliyorum, hazırla ye vs saat 8,30 oluyo nerdeyse..hep de 6dan sonra yemeyin derler, acaba ben bu yüzden mi kilo alıyorum?:2: ama başka çarem de yok?:2:

ay işte ben bu konudan çok muzdaribim, akşam 7.45'te evde olabiliyorum, hazırla ye vs saat 8,30 oluyo nerdeyse..hep de 6dan sonra yemeyin derler, acaba ben bu yüzden mi kilo alıyorum?:2: ama başka çarem de yok?:2:

en gec 8de yiyin diyor canan karatay. yarim saatten birsey olmaz diye dusunuyorum ben ama sen yine de aksam yemeklerini hafif tut derim yani isvecten bahsetmiyorum tabi - isvecin her ogunu hafif

kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr benim isvecim bitti.tam tamina 5kilo verdim sporsuz.ve son 2 gununu kacamak yaptim ama sirf kacamak yani , diyetten habersizmis gibi, yas pasta, dolmalar, corekler falan filan.ama tartildim kiloda almadim cok sukur,simdi cok rahatim.5kilo gitti ve bunu herkes farkediyor.artik 87 kiloyum.yarin 1 gun ara veriyorum, muzaffer kushana basliyorum.burda olan her kese basarilar diliyorum.metabolizmamin yavas oldugu halde bu kiloyu verdiysem.sizler kim bilir ne kadar vericeksiniz.,pes etmeyin.

ayy tebrik ederim canim ya darisi benim basima.. 85 olsam cok mutlu olcam sonra 2 hafta kalori sayarak koruma programi yapicam. sabitlemek icn yani.. sonra da karar vermedim ama muzo bana da cok cazip geliyor

öyle deme canım çizelgende gözüküyor ne güzel kilo vermişsin sen de daha da vereceksin merak etme, incecik olacağız hepimiz
ben de yeni kıyafetler almayı düşünüyorum. hepsi 36 beden. yaza girebilirim umarım içlerine

sen ilk günü atlattın, ben de yarın başlıyorum inşallah.

tebrikler canım, çok iyi vermişsin. darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…