• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istoç

combine

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
1.438
757
688
hanımlar ben kızıma çeyiz hazırlıyorum...Birkaç arkadaştan istoçta markalı ürünlerin perakende satıldığını ve fiyatlarının daha uygun olduğunu duydum.Bilgisi olan yada oradan alışveriş yapan varmı aranızda...

Dogrudur canim. Benim kuzenimin dükkani var orada. Ama cok fazla perakende satis yapilmiyor. Ama cok uygun gercekten. Tavsiye ederim...

Dogrudur canim. Benim kuzenimin dükkani var orada. Ama cok fazla perakende satis yapilmiyor. Ama cok uygun gercekten. Tavsiye ederim...

canım kuzenini dükkanı züccaciye yada ne bileyim tekstil üzerine ise özelden numarasını yazarsan sevinirim.Ayrıca belki tanıdığı dükkanlardan alışveriş yapma olanağı bulurum.Teşekkür ederim şimdiden...

bende evleniyorum inş. 3 ayım kaldı.istoçtan alıcam ihtiyaçlarımı herkes orayı tercih ediyor hem uygun fiyat hem kalite toptan yeri bi kere.burdaki çeyiz magazaları ordan alıyolar ve üzerine 2 katı fıyat koyuyolar

canım ben bı cok ceyızımı ıstoçtan aldım normalın yarı fıyatına kesınlıkle oradan al zaten normal ceyız magazalarıda oaradan alıyo ustune 2 kat eklıyo satıyo ıstoç en ıyısı hem ucuz hem kalıtelıı zemuszemus

ben oraları malesef hiç bilmiorum çeyizlik malzeme derken nevresim takımı,küçük ev aletleri,tabak çanak bu tarz herşey var mı oralarda?Duruma göre var diosanız gideyim bende bi oralara doğruuuu....

benim arkadaşımın eşi istoçta çalışıyo..hani şu yemekteyizin supleleri varya onların 12 tanesini 50 tl ye almış...tanesi 4 tl ye geliyo....herhangi bi züccaciyede yada pazarda o supleler 7.5 tl...aradaki farkı düşünün ....

Cumartesi günleri giderseniz veriyolar. ama benim size tavsiyem beyazıttada istoç gibi bir yer var. Beyazıttan mercan yokuşuna inerken otoparkın ilersinde. istoça uzak olanlar aynı malları hatta daha güzellerini ordan alabilir.

ben ikisinide uzağım ama hafta sonu bi beyazıttakine de uğramak isterimm orada fiyatlar nasıl birde biraz daha detaylı yolu anlatabilirmisin ben anadolu yakasından gideceğimde kaydirigubbakcemile4

istoç un çok yakınında masko var mobilyacılar çarşısı. yüzlerce mobilyacı var. oraya gidince bol çeşitten kafan cok karışır ama :) fiyatlarda uygun

arkadaşlar bu istoç nerde?? çok merk ettim gitmek istiyorum.Farklı farlı yerlerde şubelerimi var nasıl? avrupa yakasındayım ben bu arada bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

canım ben bı cok ceyızımı ıstoçtan aldım normalın yarı fıyatına kesınlıkle oradan al zaten normal ceyız magazalarıda oaradan alıyo ustune 2 kat eklıyo satıyo ıstoç en ıyısı hem ucuz hem kalıtelıı zemuszemus

nerde arkadaşım bu istoç??yardım edersen sevinirimyerimseniben

Cumartesi günleri giderseniz veriyolar. ama benim size tavsiyem beyazıttada istoç gibi bir yer var. Beyazıttan mercan yokuşuna inerken otoparkın ilersinde. istoça uzak olanlar aynı malları hatta daha güzellerini ordan alabilir.

evet arkadaşlar bende yemek takımı, kahvaltı takımı,ütü masası, günlük tencerelerimi ve mutfak gereçlerimin bi kısmını burdan aldım gerçekten fiyatları uygun. gitmeden önce internetten modelleri bakın derim mağazalar biraz küçük bildiğimiz alışveriş merkezi yada cadde mağazaları gibi değil beğendiğiniz bi ürünü bile orada beğenmeyebilirsiniz biraz sıkışık çünkü :)) markalı aldığınız ürünleri yaklaşı %25-30 kadar indirimli alabilirsiniz. 48 parça güralın kahvaltı takımını 140 tl almıştım şuanda fiyatı aynı kendi sitesinde bile fiyatı 240tl . kafamçokkarıştı
hisarı mağazası var orada eski model ürünleri ya da az defolu ürünleri acayip indirimli alabilirsiniz

arkadaşlar bu istoç nerde?? çok merk ettim gitmek istiyorum.Farklı farlı yerlerde şubelerimi var nasıl? avrupa yakasındayım ben bu arada bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

coolfire istoçun yerini öğrenmediysen hala,ne tarafta oturduğunu söylersen sana yardımcı olabilirm.:teytey:

bende bilmiyorum bu istoçun yerini avrupa yakasında nerde:ecrin_bebek:

avrupa yakasında ikitellide gitmek çok kolay Aksaray,Eminönü,Yenikapı,Bakırköy,Mecidiyeköy'den İETT otobüsleri var tam istoç'un içine kadar gidiyorlar ayrıca Şirinevlerden'de minübüs var bu minübüs Güneşli'den falanda geçiyor. çok büyük ve birçok şeyi bulabileceğiniz bir yer. Nişanlım orada çalıştığı için iyi bilirim orayı :smiley-cool:

mahmutbey ikitelli taraflarında işte kroki

Eklentiler

• $kroki.jpg
    $kroki.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 119
Back