istiyorum ama yapamıyorum

Spor yapmadan maalesef olmuyor çünkü bir enerji dengesi kurmak gerekiyormuş.Menüde genellikle protein ağırlıklı gıdalar var bu sayede hem kilo kaybını sağlamış hem kas yoğunluğunu artırmış oluyor.Kas dokusu yoğunlaştığında vücuttaki yağ oranı azaldığından metabolizma hızı artıyormus.Bende bir hintliden öğrenmiştim. Bunlar yoga tai chi gibi aktiviteleri çok seviyor.Ben şu an Ingilterede yaşıyorum. Gönlümün prensi oğlumun doğumunda kilo almıştım.Zor bir hamilelik dönemi geçirdim.

Bu yeme isi nasil bisey bilionuz mu? Yedikce yiyesin yemedikce yemeyesin geliyo:) yememeyi secersen zayiflarsin:) 10 kiloyla vucut sarkmaz sanirim
Çok haklısınız ya yedikten yeniyor ağzını tuttukca Canin birsey istemiyor. ..sürekli yemek mesela acikmadan Diyetisyen tarzı yiyip durmak bana uymadı...kendi tarzımi kendim buldum ben mutlu eden şekilde beni....acikinca yemek doyunca bırakmak aslolan:)sevgiler

Evet oyle gercekten.. bi kac gun yeme mesela sonrasindada yemek gelmiyo icinden..ramazanda ilk bi kac gun zorlar insani sonra alisirsin.. mide boyle bi sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…