istiyorum ama yapamıyorum

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
zayıflamayi çok istiyorum ama yapamıyorum . karar veriyorum sonra yine vazgeciyrum . beni ne gaza getirir de zayıflarım . 13 kilom vermem lazım . kendimi çok cirkin hissediyorum

ben de yapamıyorum diyetisyenler aç bırakıyor hadi yemesem olur da ben az yiyince hem kafam çalışmıyor hem de vücudum kıtlığa giriyor gram gram zor gidiyor

Hızlı kilo vermek gibi bir hataya kimse düşmesin çatlak ve sarkmalar oluşuyor.Büyük ihtimalle kendinizden nefret edebilirsiniz baştan uyarayım.Sabah kahvaltısında çeyrek ile yarım arasında beyaz ekmek tüketiyordum bol proteinle yumurtam eksik olmuyor. Öğlen yemeklerinde 3 parça tam buğday ekmeği içinde brokoli ve brüksel lahanası bulunan kıtır tavuklu salata ve akşam yemeğinde aynen salata menüsü uyguladım. Boy kilo oranımı dengeledikten sonra diyeti bıraktım ama sağlıklı beslenmeyi ihmal etmedim çünkü verdiğiniz kiloları geri alma ihtimaliniz var. Dediklerimi uygularken yürüyüş ve spor olayını aksatmamakta fayda var dinç kalmak adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…