- 9 Aralık 2015
- 627
- 1.024
İnşallah sadece Cansel kızımızdır yaptığı.Başka kızlara da yapmamıştır inşallah diye temenni ediyorum
İnşallah evet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sadece Cansel kızımızdır yaptığı.Başka kızlara da yapmamıştır inşallah diye temenni ediyorum
Bence deşifre olması,millete rezil olması 2 yıl cezadan daha ağır olmuştur.Eski saygınlığını kazanacağını sanmam.Hangi veli çocuğunun öğretmeni olmasını ister bundan sonra.Hepimiz ergen olduk illa çekici bulduğumuz bir öğretmen olmuştur ama ne diye ögretmenin arabasına binersin hadi onu da geçtim telefon nunaranı ne diye ögretmene verirsin ya..Öğretmene diyecek bir laf bulamıyorum zaten hem evli hemde 2 çocuğu varken böyle birşey yapıyor eğitimciliğini geçtim ya nasıl bir babaysa yazık !! 2 yıl da ne kadar çok vermişler serbest bıraksalarmış keşke!!!
Ne demek neden öğretmenin arabasına binersin? Benim evim okula çok yakındı arabayla 4 5 dakika sürerdi doğal olarak çoğu Hocamın yol üstündeydi. Kaç defa yolda görüp almışlardır. Insan hocasına güvenmeyecekse kime güvensin? Telefon numarasi bende olan ve hala görüştüğüm erkek hocam da var bu arada. Kesin tecavüzlüğüm. Hay Allah nasıl kurtuldum şu zamana dek.Hepimiz ergen olduk illa çekici bulduğumuz bir öğretmen olmuştur ama ne diye ögretmenin arabasına binersin hadi onu da geçtim telefon nunaranı ne diye ögretmene verirsin ya..Öğretmene diyecek bir laf bulamıyorum zaten hem evli hemde 2 çocuğu varken böyle birşey yapıyor eğitimciliğini geçtim ya nasıl bir babaysa yazık !! 2 yıl da ne kadar çok vermişler serbest bıraksalarmış keşke!!!
Ne öğretmeni ya artık öğretmenliği mümkünse unutsun. Deşifre oldu tamam ama öyle arsızların utanacak yüzümü var ki bizim saf halkımız 3 ay a kalmaz unutur.Bence deşifre olması,millete rezil olması 2 yıl cezadan daha ağır olmuştur.Eski saygınlığını kazanacağını sanmam.Hangi veli çocuğunun öğretmeni olmasını ister bundan sonra.
Yanılıyorsun canım.İnsanın evladı söz konusu olunca 3 ay değil 30 sene de olsa unutmaz.Elbet yaptığı işte geçmişi önüne çıkacak.Toplumdan yadırganacak,ailesinden bile.Gerçi kimi aile böyle durumda karşı tarafı suçlamayı daha kolay buluyor.Yok o yüz vermeseydi gibi.Ben eşi ve ailesi içinde üzüldüm açıkçası.Onların da onuru kırılmıştır.Kim ister böyle bir eş ve baba.Ne öğretmeni ya artık öğretmenliği mümkünse unutsun. Deşifre oldu tamam ama öyle arsızların utanacak yüzümü var ki bizim saf halkımız 3 ay a kalmaz unutur.
Ya ne saçmalıyorsunuz ben de bir bayanım.benim amacım açık aramak değil. Ama malum erkeklere bir gülümseme bile atsan yanlış anlamaya mahal oluyorsun.O yüzden hadi araba olayını geçtim mesajlar yazılmışsa öğretmen tarafından o zaman şikayet edilebilirdi ki babası da polismiş üstelik ama işin buralara varacağını düşünmemiştir tabi.Ne demek neden öğretmenin arabasına binersin? Benim evim okula çok yakındı arabayla 4 5 dakika sürerdi doğal olarak çoğu Hocamın yol üstündeydi. Kaç defa yolda görüp almışlardır. Insan hocasına güvenmeyecekse kime güvensin? Telefon numarasi bende olan ve hala görüştüğüm erkek hocam da var bu arada. Kesin tecavüzlüğüm. Hay Allah nasıl kurtuldum şu zamana dek.
Bu defa ne işi vardı oradacılar gelemez diye düşünüyordum ama buldunuz bir açık bravo!
Aile tabiki de unutmaz canım ben halktan bahsediyorum. Ateş düştüğü yeri yakar sonuçta. Evet en çok da çocuklarına yazık ne suçları vardı böyle bir babaya sahip olmak malesef..Yanılıyorsun canım.İnsanın evladı söz konusu olunca 3 ay değil 30 sene de olsa unutmaz.Elbet yaptığı işte geçmişi önüne çıkacak.Toplumdan yadırganacak,ailesinden bile.Gerçi kimi aile böyle durumda karşı tarafı suçlamayı daha kolay buluyor.Yok o yüz vermeseydi gibi.Ben eşi ve ailesi içinde üzüldüm açıkçası.Onların da onuru kırılmıştır.Kim ister böyle bir eş ve baba.
Peki. Ben saçmalamaya devam edeyim siz de bu mantıkla yaşamaya devam edin. Bu konuda tartışmanın gereksizliğini öğrenmiş bulunmaktayım.Ya ne saçmalıyorsunuz ben de bir bayanım.benim amacım açık aramak değil. Ama malum erkeklere bir gülümseme bile atsan yanlış anlamaya mahal oluyorsun.O yüzden hadi araba olayını geçtim mesajlar yazılmışsa öğretmen tarafından o zaman şikayet edilebilirdi ki babası da polismiş üstelik ama işin buralara varacağını düşünmemiştir tabi.
Biz böyle bakınca arada bağ var gibi geliyor ama sanmıyorum hukuken kızın intiharı sebebiyle adamın cezalandırılacağını. Ceza hukuku çok garip bir şey neyi nereye bağladığını çözmek için aylarca uğraştım hala anlayabilmiş sayılmam.O açidan 2 yil vermisler de, bu kizin ölumüne sebebiyet vermesi yok mu işin icinde? Bariz sekilde kizin ergenlik cagindaki duygularini somurmuş, istismar etmiş. Bu iliskinin uzerine kiz olanlarla başa çikamamis ve intihar etmiş. Ogretmenleri cografya tarih matematik bilgisiyle secmeye devam etsinler, sonucu bu işte, matematik turkce yapabilen sapiklar manyaklar elini kolunu sallaya sallaya cocuklari emanet alabiliyor. Uygulanan hicbir psikolojik vs test yok.
Evet bize alakali geliyor. Sonucta o yastaki biri icin bu sekilde seyler yasamak kolay degildir. Keske hukuk da bu isin psikolojik yonunu goz onunde bulundursa. Tabi bir de verilen cezanin komikligi var... O ana babanin suan nasil kahroldugunu dusundukce insan tuhaf oluyor... İnsanda adaletin yerini buldugu hissi oluşmuyor...Biz böyle bakınca arada bağ var gibi geliyor ama sanmıyorum hukuken kızın intiharı sebebiyle adamın cezalandırılacağını. Ceza hukuku çok garip bir şey neyi nereye bağladığını çözmek için aylarca uğraştım hala anlayabilmiş sayılmam.
Yorumunuzu görünce kendi yorumumda yanılmadığımı anladım. Meslek hayatında ilk değildir demiştim. Bunları okuyunca ilk olmadığı hakkında fikrim dahada belirginleşti. Kimbilir kac öğrencisini taciz etti pislik herifO adi adam benim de ogretmenimdi cok basarili bi ogretmendi ams egosu cok yüksekti. Asagilar hakaret ederdi.
Kizina "azra" ismini koydugunu anlatmisti bize bizde sormustuk anlami nedir diye.
Bize üstüne bastira bastira " el degmemis temiz demek ama sizin gibi mallar bunu anlamaz " demisti adi pislik!
Kendi kizina bu ismi koyup nasil yapabildi böyle bi pisligi!
Mahvetti o kızın hayatini ailesini... ve tabi kendi ailesinide!
İyiki cehennem var yoksa orada yatip cikacagi 2 yil asla bu adamin cezasi olamaz!