Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu istikbalden aldığmız mobilyalarımız ...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
Eki Görüntüle 465404 $valensia-yatak-odasi-tk-ceviz-beyaz.webpkızlar düğünümüze 6 ay var mobilyalarımızı aldık istikbalden... hepsini 7800e tamamladık :52: bakaın bakalım nasıllar sizce?? halı ve perde fikirlerinze dekorasyon fikirlerinize açığım... şimdiden teşekürler$class-kol-tk-embos-krem2.webp$class-kol-tk-embos-krem7.webpEki Görüntüle 465401 $kristal-yemek-odasi2.webpEki Görüntüle 465403

hayırlı olsun canım iyi mutlu huzurla otur inşallah. bişey sormak istiyorum yatak-yemek-oturma grubunu 7800 liraya mı aldınız çok ucuz geldi bana,daha geçen gün baktık istikbala fiyatlar epey yüksek gelmişti bana

aaa çok açık renkk çalışıyosanız yandınızz vallaaaaaaaaa

hayırlı olsun canım iyi mutlu huzurla otur inşallah. bişey sormak istiyorum yatak-yemek-oturma grubunu 7800 liraya mı aldınız çok ucuz geldi bana,daha geçen gün baktık istikbala fiyatlar epey yüksek gelmişti bana

evet canım... ama yemek odasının vitrinlerini almadık sadece. hatta bu fiyatı 12 taksit ocakta başlayacak şeklde aldık... istikbalde kampanya varmış. inş. gönlünze göre bulursnz siz de

aaa çok açık renkk çalışıyosanız yandınızz vallaaaaaaaaa

yaaa aslında koltuk takımız bej seçtik ama ben bu rengi çok işstiyorum eşim de beji istiyo henüz karar aşamasındayız. krem daha iç açıcı görünüyo bana evet zor olacak ama:44:

Güle güle kullanın.
Daha 1 hafta önce arkadaşımın annesi evine bu koltuk takımını aldı. Rahat. Hoş durdu odalarında. Beğendim ben

Ben de istikbalden aynı koltuk takımının vizon-krem kombinasyonunu seçtim, eva yemek odası ile yatak odası için de futuro yatak odasını seçtim :) Senn seçimleri görünce yazmak istedim evlendin evine kuruldun mu bilmiyorum. Eğer artık kullanmaya başladıysan nasıl gidiyor renk ve modellerle aran nasıl ? :)

Kristal yemek odası sanırım ben çok beğendim onu :) güle güle huzurla kullan inşallah :))

Eki Görüntüle 465404 Eki Görüntüle 465405 kızlar düğünümüze 6 ay var mobilyalarımızı aldık istikbalden... hepsini 7800e tamamladık :52: bakaın bakalım nasıllar sizce?? halı ve perde fikirlerinze dekorasyon fikirlerinize açığım... şimdiden teşekürlerEki Görüntüle 465399 Eki Görüntüle 465400 Eki Görüntüle 465401 Eki Görüntüle 465402 Eki Görüntüle 465403

hayırlı olsun salon koltuk takımını ne kadara aldınız acaba?

herşey çok mükemmel güle güle oturun inşallah tek kelimeyle bayıldımmm o salon takımına açık mavi toz pembe tonları muhteşem olurdu heralde :D :D

arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkrler hepinize. 10 ay oldu ben evleneli :34: koltuk takımının ayrı fiyatını hatırlmıyorum ama hepsini 7800 e almştık bi de plazma tv hediysi vermşlerdi. dah güzelleri yeni evleneceklern olsuuun

Back
X