• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu istikbal ve bellona'dan memnun musunuz ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

jade_2080

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
37
0
36
İzmir
merhaba arkadaşlar izmirde yaşıyorum kasım da düğünüm var allah izin verirse gelin olarak antalyaya gideceğimmm :69: ve mobilya konusunda kararsız kalmış durumdayım istikbale belonaya baktım genelde beğendiklerim var ve bizim kendi evimizdeki kullandığımız mobilya da istikbal memnunuz :)
benim ricam kullanan varmı memnunlarmı yada antalyayı iyi bilmediğim için önereceğiniz mobilyacı yada mağaza varmı :)

yardım bekliyorum ....:69::69::69::69:

Antalyayı bilmiyorum ama istikbal ve bellonanın ürünlerini bizde kullanıyoruz evde oldukça kaliteli ama genç çiftler için biraz ağır modeller gibi geliyor bana.Daha spor modeller bulabilirsin bence.Kolaylıklar.

canım bende istikbal kullanıyorum 10 yıldır sürekli oturuluyor yatılıyor yıkanıyor siliniyor hala sapasağlam. ben çok memnunum. ayrıca bu markaların spor modelleride var. mesela benim ki metal kolcaklı ve ayakları metal spor bir takım

Evde ki bütün mobilyalar istikbal.Sadece salon takımından memnun değiliz.Sürekli oturuluğundan mıdır nedir üçlü koltukta çökmeler var.Ki çok eski mobilyalar değil.Hepsini aynı anda aldık ve diğerlerinde de sürekli oturuluyor.Şans sanırım biraz da..Ama genel olarak şikayetçi değiliz.Birde salon takımında yatak olma özelliği biraz zor açılıyor,takılıyor,yerinden çıkıyor gibi sorunları mevcut.​

Ben de kendi evime taşınıyorum 10 güne kadar inşllh.Ve bütün mobilyalarımı yeni aldım hepsini de Bellona dan aldım.Ailemde,akrabalarımda ve çevremde herkes çok memnun.İstikbal de kaliteli ama modelleri çok beğenmedim.Ben de bellona aldım.

merhaba cnm ben de antalyaya evlenicem senin gibi mobilya arayışına girdim daha gidip görmedim ama bazı ark.tavsiye ettikleri yer var yemek odası takımı bölümünde antalya mobilya yardım die açılmış konum var ordan bakabilirsin fikir olur senin için de...

Back
X