Rüya Yorumları İstihareye yattım ama gördüğüm rüyayı anlayamadım.

Misspersephone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
2
0
27
Uzun zaman önce istihareye yatmıştım ve bir türlü rüya görememiştim veyahut uyuyamamıştım. Ama dün namazımı kıldım ve yattım. Rüyamı gördüm ama yorumlayamıyorum bir türlü. Allah rızası için yorumlayan olursa çok sevinirim şu güzel günlerde.
Şu an lise son sınıftayım ve yaklaşık 2.5 senedir bir çocuktan hoşlanıyorum. Ona internet üzerinden yazdım ama kabul etmedi ve Allah ondan razı olsun gerçekten çok kibar davrandı bana haksızlık edemem. Ben de hayırlı değilmiş demek ki dedim ve yoluma devam ettim. Ama şu son birkaç gündür yine aklıma girmeye başladı. Takıntı yaptım zannedip Allah'a sığınıyorum ama öyle bir şey olmadığını biliyorum. Dün de 'benim için hayırlı mı o Allah'ım' tarzında bir iç duayla namazımı kıldım ve duamı okuyup yattım. Rüyamda lisedeki bir arkadaşım yanımda. En yakın arkadaşlarımdan biri. Ama ben ilkokulumdaki sınıfta ve arkadaşlarımlayım. Sınıfa giriyorum ve lisedeki üniformam olan siyah pantolon, beyaz lakos ve üzerine tercihim doğrultusunda giydiğim bordo kazak tarzı bir şey var. Sınıfa girdiğimde ayakta tahtanın önünde arkadaşlarımın karşısında duruyorum. Lisedeki en yakın arkadaşım da yanımda. O sırada içeriye lisedeki müdür yardımcımız girip üzerimdeki kazağı çıkarmam gerektiğini çünkü üzerinde çamaşır suyu lekesi olduğunu söylüyor. Gerçekten de önüme baktığımda sol altında bayağı çamaşır suyu lekesi vardı. Bu okulun sorunu olmaya başlamıştı ve en yakın arakadaşım alttan lakosumu tutarken ben üzerimdeki kazağı çıkardım ve onlara verip en arka sıraya ilokul arkadaşlarımın yanına geçtim. Onlarda hemen orda bir leğen dolusu çamaşır suyuna onu batırdılar. Oturduğum sırada arkadaşlarımdan biri 'ne oldu' tarzı bir şey sordu ben de onlara 'öğretmenlere oyun oynadım.' dedim. Ne olduğunu hatırlamıyorum ama öyle bir oyun olduğunu hissediyorum. Ardından bir züccaciye bir milyoncu tarzı bir yerde minik seramik kutulara bakarken birisi benimle dalga geçercesine peşime takılıyor. ama tehdit unusuru olan bir şey hissetmedim. Yalnızca oyun oynarcasına nereye gitsem oradaydı.
Bundan sonra uyandım. Bir süre hatırlamadım ama sabah namazını kıldıktan sonra yattım. 45 dakikalık bir uykuda lisedeki sınıfımda münazara yapıyorlardı. Ardından dışarıdan bayağı bir insan gelip biz de katılacağız deyip münazara yapmaya başladılar. Yanımda lisedeki sınıfımdan bir erkek oturuyordu ve sınıf kalabalık olmuştu. Yani münazara yapanlar kalabalıkklaşmıştı. O sırada arkadan birisi beni yanağımdan öpüyordu. Ondan hatırladığım sadece sarı sakalları vardı hani şu gençlerin bıraktığı ve sarışındı. En net biçimde hatırladığım oydu çünkü yanağımda hala öpüşünü hissedebiliyorum. Ve o beni öperken bir yabancılık çekmedim. Ardından hemen uyandım.
Hepsi buydu. Merak ettiğim bir diğer şey ise sabah namazını kılıp hemen yattım kimseyle konuşmadan. o sırada görülen rüyalarda istihareden sayılabilir mi? Şimdiden Allah razı olsun kardeşlerim.

rüyan yorumlanacak bir rüya değil ki, muhtemelen günün etkisinde kalıp gördüğün bir rüya.. kaldı ki daha 17 yaşında birilerinin senin için hayırlı olup olmadığını öğrenmen çok anlamsız, belki 25 yaşında evleneceksin.. o güne kadar hep bunu düşünerek mi yaşayacaksın? 17 yaş yahu ne bu acele?

Yok evlenmek için değil. Hayırlı olduğunu görürsem içim rahatlar Allah'ın taktirini beklerim ya da hayırsız olduğunu görüp artık umudu keser yoluma bakarım diye düşünüyordum. Evlenmek benimde aklımda yok. İnsanlar ilk aşklarını unutamıyorlar. Benimde ilk hoşlandığımı unutmamam normaldir diye düşünüyorum. Üstelik aynı okulda olduğumuz için karşılaşma durumumuz çok oluyor. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur bu durumda olmuyor işte. Bu arada aynı yaştayız o da 18. Ama düşüncelerini belirttiğin için çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…