İSTİHAREYE YATTIM ACİL YORUM BEKLİYORUM...

Poison Women

Dünyada evlat gibi insanı kendine çeken, bağ yok
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
488
493
Öncelikle eşimle çok sık tartışmalarımdan dolayı bi karar vermek istedim,benim için gerçekten hayırlı bi eşmi diye, bunun için istihareye yattım. Rüyamda ise benim ailem ve eşimin ailesini gördüm bi eğlence kutlamaya benzer bişey yapıyorduk atın üstünde bembeyaz bi gelinlik giymiştim kahkaha atıyodum ben zaten evliyim neden giydirdiniz diye. Sonra eşimle birlikte arabaya biniyorduk gezmeye götüryodu beni ele ele tutuşmuştuk çok güzeldi herşey ama bi lokantanın kapısında oturyodum ve o lokantanın sahibi herdefasında beni kovuyordu. Bu arada biz 10 yıldır tanışıyoruz 4 yıldır evliyiz bi oğlumuz var, onu çok seviyorum oda seviyo ama bazen çok incitiyo laflarıyla yada benmi alınganım çok bilmiyorum herkesten yorum bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Beyaz gelinlik ve at. Rüyanız pek güzel.devam edin sorunların üzerine gidin halletmeye çalışın. Istiharede tek rüya yeterli değil yedinfun üst üste yapmanız gerekiyor
3. Gecenin sonunda bugün gördüm zaten yapıcı biri olmayıp terse ters gitseydim çok daha kötü olurdu durumumuz.

Öncelikle eşimle çok sık tartışmalarımdan dolayı bi karar vermek istedim,benim için gerçekten hayırlı bi eşmi devam etmelimiyim yoksa bırakmalımıyım diye, bunun için istihareye yattım. Rüyamda ise benim ailem ve eşimin ailesini gördüm bi eğlence kutlamaya benzer bişey yapıyorduk atın üstünde bembeyaz bi gelinlik giymiştim kahkaha atıyodum ben zaten evliyim neden giydirdiniz diye. Sonra eşimle birlikte arabaya biniyorduk gezmeye götüryodu beni ele ele tutuşmuştuk çok güzeldi herşey ama bi lokantanın kapısında oturyodum ve o lokantanın sahibi herdefasında beni kovuyordu. Bu arada biz 10 yıldır tanışıyoruz 4 yıldır evliyiz bi oğlumuz var, onu çok seviyorum oda seviyo ama bazen çok incitiyo laflarıyla yada benmi alınganım çok bilmiyorum herkesten yorum bekliyorum şimdiden teşekkürler.
tamam da ıstıhareye yatan sızsınız bız nıye yorumluyoruz kı
burası yanlıs yonlendırebılır
bırde sızın ıstıhareye dogru yattıgınıza nasıl emın olalım oncesı beslenme onemlı ınsanlarla ıletısım tv televızyon uzak duracaksınız kacgun falan ...

kotu bir ruya gormemissiniz. belkide sizin ihtiyaciniz olan biriyle konusmak dertlesmektir. eger imkaniniz varsa bir terapiste gidip ona danisanarak napacaginiza karar verirsinz. ben evliligimn ilk yilinda gercekten ciddi bosanmayi dusunuyordum. ortada cok buyuk problem yoktu ama biseyler eksik gibi gelirdi simdi şu son 5 aydir farkettimki cok kafaya takmisim kendimi doldurup durmusum cozum bulmaya calismisim surekli hic akisina birakmak aklima gelmemis kendimi yipratmisim sadece bazen insani en cok kendi yoruyor kendimden biliyorum.

tamam da ıstıhareye yatan sızsınız bız nıye yorumluyoruz kı
burası yanlıs yonlendırebılır
bırde sızın ıstıhareye dogru yattıgınıza nasıl emın olalım oncesı beslenme onemlı ınsanlarla ıletısım tv televızyon uzak duracaksınız kacgun falan ...
3 gün tek başıma yattım kimseyle konuşmadım ben merakımdan dolayı birazda emin olmak için yazdım buraya

Nasıl yani, rüyalara göre mi karar alacaksınız? Rüyada gördüğünüz gelinliğin, elele tutuşmanın aranızdaki ilişkiye nasıl bir yansıması olabilir? Olamaz. Anlık olarak sizi mutlu etmiş olabilir ama hayatınız yine aynı hayat. Rüyaya odaklanmak yerine, sorunlarınıza ve çözüm yollarına odaklanın. Çok büyük sorunlarınız var mı, yok mu, ondan bile emin değil gibisiniz ama ayrılmayı aklınızdan geçirmişsiniz. Kafanız mı karışık? Birlikte yardım alın. Boşanmak dünyanın sonu değil ama iş oraya gelmeden önce, evliliğinizi güzelleştirmek için her yolu denediniz mi? Şu yazdıklarınızda buna dair bir işaret yok da.

kotu bir ruya gormemissiniz. belkide sizin ihtiyaciniz olan biriyle konusmak dertlesmektir. eger imkaniniz varsa bir terapiste gidip ona danisanarak napacaginiza karar verirsinz. ben evliligimn ilk yilinda gercekten ciddi bosanmayi dusunuyordum. ortada cok buyuk problem yoktu ama biseyler eksik gibi gelirdi simdi şu son 5 aydir farkettimki cok kafaya takmisim kendimi doldurup durmusum cozum bulmaya calismisim surekli hic akisina birakmak aklima gelmemis kendimi yipratmisim sadece bazen insani en cok kendi yoruyor kendimden biliyorum.
Çokkk haklısın çok ..

Tam olarak nasıl niyetlendiniz?
Eğer bu evliliğin devamı benim için hayırlı mı niyetiyle yattıysanız evet devam etmelisiniz.
Ama ayrılma kararı benim in hayırlı mı diye yattıysanız o zamanda ayrılma kararı hayırlı diyebiliriz.
Niyetiniz neyse hayırlı çıkmış.

Nasıl yani, rüyalara göre mi karar alacaksınız? Rüyada gördüğünüz gelinliğin, elele tutuşmanın aranızdaki ilişkiye nasıl bir yansıması olabilir? Olamaz. Anlık olarak sizi mutlu etmiş olabilir ama hayatınız yine aynı hayat. Rüyaya odaklanmak yerine, sorunlarınıza ve çözüm yollarına odaklanın. Çok büyük sorunlarınız var mı, yok mu, ondan bile emin değil gibisiniz ama ayrılmayı aklınızdan geçirmişsiniz. Kafanız mı karışık? Birlikte yardım alın. Boşanmak dünyanın sonu değil ama iş oraya gelmeden önce, evliliğinizi güzelleştirmek için her yolu denediniz mi? Şu yazdıklarınızda buna dair bir işaret yok da.
Öncelikle ayrılmalımıyım diye yatmadım boşunamı kürek çekiyorum du niyetim sadece allahtan ufakta olsa bi yön bekledim napmam konusunda

Tam olarak nasıl niyetlendiniz?
Eğer bu evliliğin devamı benim için hayırlı mı niyetiyle yattıysanız evet devam etmelisiniz.
Ama ayrılma kararı benim in hayırlı mı diye yattıysanız o zamanda ayrılma kararı hayırlı diyebiliriz.
Niyetiniz neyse hayırlı çıkmış.
O benim için hayırlı bi eşmi hayırlı ise kalbine yumuşaklık ver diline vursun hayırsız ise benim kalbime yumuşaklık verki ona tahammül edebileyim incitemesin beni diye idi

O benim için hayırlı bi eşmi hayırlı ise kalbine yumuşaklık ver diline vursun hayırsız ise benim kalbime yumuşaklık verki ona tahammül edebileyim incitemesin beni diye idi
Bu niyetten öte dua gibi olmuş 😊
Ama hayırlı bir eş mi diye niyetlendiyseniz evet hayırlı bir eş sonucunu çıkarabiliriz.
Bende hayatımın kilit noktalarında istihare namazına başvurdum. Ve beni hiç yanıltmadı çok şükür :dua:
Çok inanıyorum.. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Öncelikle ayrılımıyım diye yatmadım boşunamı kürek çekiyorum du niyetim sadece allahtan ufakta olsa bi yön bekledim napmam konusunda
Dini konulara girmek istemem, bu tür işleri zaten mantıkla çözen bir insanım. Yorumumu da buna dayanarak yaptım. Allah hazır cevapları önümüze koymamış, cevapları bulalım diye düşünebilme yeteneğini vermiş bize. Bundan bir yargılama, laf dokundurma çıkarmazsanız sevinirim. =) Bakış açımı anlatıyorum sadece. Tamam güzel, ferah bir rüya. Ama ilişkinizi sizin için hayırlı yapacak olan yine sizsiniz. Ancak eşinizle kuracağınız iletişimle alırsınız devam etmeli miyim, yoksa bitirmeli miyim sorusunun cevabını.

Bu niyetten öte dua gibi olmuş 😊
Ama hayırlı bir eş mi diye niyetlendiyseniz evet hayırlı bir eş sonucunu çıkarabiliriz.
Bende hayatımın kilit noktalarında istihare namazına başvurdum. Ve beni hiç yanıltmadı çok şükür :dua:
Çok inanıyorum.. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok sağolun teşekkür ederim yorumlarınız için :KK54:

X