İstihare ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben geçenlerde yattim, kirmizi veya siyah görmek o iş hayirli degil yaziyordu kitapta, ve yeşil veya beyaz görmek hayirliymiş

benim işime yaramadi çünkü iki kere üst üste yattim ve her iki rüyadada hem beyaz hem kirmizi gördüm, aklim karişti

Ben de kafamdaki 2 kişi için yatmıştım ikiside hayırsız çıktı. Aslında 2 yıl önce olaylı bi şekilde ayrıldığım sevgilim ile daha barışmadan onu çok hayırlı görmüştüm. Ama zamanda hayırsızlaştı benim için.. Şimdi hayırsız gördüm onu ve yüzünü tanımadım birini gördüm beyazlar içinde..

bir defa denedim garip bir rüya gördüm alakasız bu sefer namaz kılmadan niyet ederek yattım yine garip şeyler gördüm net birşey yok:S neden böyle oluyor acaba ya:S

Ben geçen ay yattım istihareye. Her zamankinden farklı bir dua okumuştum.
Atama için yatmıştım sonucunu bana göster, sen gizlileri aşikar edensin diye.
Ve kendimi bir ilde gördüm. Orda da bir ev vardı yol kenarında burasıda tutacağım evmiş. Bayağı kar yağıyordu.
Ama henüz atanmadığım için sonucun doğruluğunu bilemiyorum :)
Önemli olan kalpten inanmak. Gerçekten müşkül olduğuna, çıkar yolun bir tek Allahta olduğuna inanarak yapılması gerekiyor
Tavsiyem; o hissi dolu dolu yaşadığınız anda yapmanız

BADE güzelmiş rüyanız, çıkacak mı merak ettim :) hayırlısı olsun inşallah...

ben de bir şey olmadı.. bir de aklıma takıldı mı uyuyamıyorum.. 21 kere okunanda da öyle oldu, sağımda sabit kalamadım falan.. şartlandırınca olmuyor muhtemelen.. bir de sağım güneye bakıyor, bunun dışında pek seçeneğim yok.. tekrar denemeyi düşünüyorum..
ama daha önce iki kez rüya gördüm, tanımadığım ve farklı kişilerdi, kişilikleri de biraz zıt gibiydi.. özel bir şey yapmadım. ilk rüyamı bir arkadaşımın evinde ikinci kalışımda gördüm, ilkinde sabaha karşı uyumuştum ama ikincide gece uyudum.. diğer rüyamı da ya kendi evimde ya anneannemin evinde gördüm, bir şey yapmamıştım.. aklıma takıldı ikisi de.. bakalım...

Mümkünse gündüz de yapılabilir. Gündüz görülenlerin doğruluğu daha fazlaymış.

Mümkünse gündüz de yapılabilir. Gündüz görülenlerin doğruluğu daha fazlaymış.

sabaha karşı seher vaktinde görülenler çıkar diye duymuştum ben.. ilk gördüğüm de öyleydi galiba..
şu günler yapamam gibi ama özellikle iş ve kpss için denemeyi düşünüyorum tekrar dediğiniz gibi doğru bir anda yapmak da önemli...

gönlünüzdeki ne ise nasip olsun inşallah

Konuda ki tüm mesajları okudum gerçekten çok aydınlatıcı ve ilginç şeyler var... Konuyu açan arkadaş siz yaptınız mı acaba bir sonuç yazmadınız da merak ettim bu arada bende üniversite de seçeceğim bölüm için yapmak istiyorum kafamda 3 bölüm var nasıl yapabilirim? Yani 3ünden hangisi daha hayırlı olur diye mi yoksa hepsi için teker teker mi? Sizde nasıl yapmalıyım bayanlar delirmek üzereyim bu karar hayatımın dönüm noktası olucak!!! :'(

Kızlar ben de burda ilceden ile ailemin yanına gelirken istihareye yatırmıştım çok temiz dindar birini.Biraz kötü görmüştü.Gercekten de gelince zor zamanlar yaşadım.Ailemle isimle sevdiğim adamla sorunlar oldu.Onla ayrılmamda oraya yeni gelmemin bazı etkileri vardı.Ama pişman değilim oraya da monotonluga sıkılmıştım.

Önemli karar öncelikle iş bulma potansylne bakarak bölüm seçmeni ve varsa seçenekte Hukuk bölümünü tercih etmemeni tavsiye ederim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…