- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
BADE güzelmiş rüyanız, çıkacak mı merak ettim :) hayırlısı olsun inşallah...
ben de bir şey olmadı.. bir de aklıma takıldı mı uyuyamıyorum.. 21 kere okunanda da öyle oldu, sağımda sabit kalamadım falan.. şartlandırınca olmuyor muhtemelen.. bir de sağım güneye bakıyor, bunun dışında pek seçeneğim yok.. tekrar denemeyi düşünüyorum..
ama daha önce iki kez rüya gördüm, tanımadığım ve farklı kişilerdi, kişilikleri de biraz zıt gibiydi.. özel bir şey yapmadım. ilk rüyamı bir arkadaşımın evinde ikinci kalışımda gördüm, ilkinde sabaha karşı uyumuştum ama ikincide gece uyudum.. diğer rüyamı da ya kendi evimde ya anneannemin evinde gördüm, bir şey yapmamıştım.. aklıma takıldı ikisi de.. bakalım...
Mümkünse gündüz de yapılabilir. Gündüz görülenlerin doğruluğu daha fazlaymış.
sabaha karşı seher vaktinde görülenler çıkar diye duymuştum ben.. ilk gördüğüm de öyleydi galiba..
şu günler yapamam gibi ama özellikle iş ve kpss için denemeyi düşünüyorum tekrardediğiniz gibi doğru bir anda yapmak da önemli...
gönlünüzdeki ne ise nasip olsun inşallah
O degil, nasil karismamis kapanmamis bu konuBu ne be 4 yasinda konu?
Insanlar çok güzel tartışmışlar bilgi paylaşmışlar...aimdi olsa direk dinden dem vururlar.bence gayt güzel konuşulmuş.her sayfayı okudumO degil, nasil karismamis kapanmamis bu konu
Önemli karar öncelikle iş bulma potansylne bakarak bölüm seçmeni ve varsa seçenekte Hukuk bölümünü tercih etmemeni tavsiye ederim :)Konuda ki tüm mesajları okudum gerçekten çok aydınlatıcı ve ilginç şeyler var... Konuyu açan arkadaş siz yaptınız mı acaba bir sonuç yazmadınız da merak ettimbu arada bende üniversite de seçeceğim bölüm için yapmak istiyorum kafamda 3 bölüm var nasıl yapabilirim? Yani 3ünden hangisi daha hayırlı olur diye mi yoksa hepsi için teker teker mi? Sizde nasıl yapmalıyım bayanlar delirmek üzereyim bu karar hayatımın dönüm noktası olucak!!! :'(
Aa eski konu, eski cevaba cevapta bulunmuş oldumÖnemli karar öncelikle iş bulma potansylne bakarak bölüm seçmeni ve varsa seçenekte Hukuk bölümünü tercih etmemeni tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?