Rüya Yorumları istihare

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
Kızlar İstihareye yatmak istiyorum . İstihare neden ve nasıl yapılır ve sonunda ne olur.. int. baktım ama pek birşey bulamadım bilgilendirirseniz sevınırım :)))

istihare benim bildiğim kadarıyla yapacağın ya da alacağın bir seyin hayırlımı hayırsızmı olduğunu anlamak için yapılıyor.bildiğim kadarıyla öncesinde dini ibadetler yapılıyor sonra niyet edilip yatılıyor.

2 rekat namaz kılıyorsun her rekatında belirli sureler var onu okuyorsun. Namazı bitirdikten sonra duası var onu okuyup niyetliyorsun hakkında hayılımı değil mi diye. Konuşmadan sağ tarafına yatıyorsun. Gördüğün rüyaya göre yorumlanır siyah ve kırmızı iyiye yorulmaz beyaz ve yeşil hayra yorumlanır. İlk defada görmeye bilirsin 7 gün tekrarlama şansın var.

teşekkür ederım canım bu akşam yapmayı düşünüyorum

internette okudum diyorki eğer rüyayı görsenizde görmesenizde 7 güne tamamlamanız lazımdır diyor.İlk gün gusul abdesti alınmalı diyor.Ben bu gece baslayacağım insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…