- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Canım merhaba inşallah en kısa zamanda sorunların çözüme kavuşurMerhaba arkadaslar
Benim biraz sorunlarım var. Çocuğumuz olmuyor tüp bebekler yaptırdım tutmadı. Kardeşimin biraz dertleri var üzgünüm kafam hep onda şu ara.
Çok fazla dua ediyorum ama sakinleşmiyorum
İstihare namazini bileniniz vardır bana yardımcı olur musunuz yaptınız mı neyi nasıl yorumladınız kaç gece yaptınız nasıl yaptınız?
Konuyu nereden açayım bilemedim buradan açtım
Merhaba arkadaslar
Benim biraz sorunlarım var. Çocuğumuz olmuyor tüp bebekler yaptırdım tutmadı. Kardeşimin biraz dertleri var üzgünüm kafam hep onda şu ara.
İstihare namazini bileniniz vardır bana yardımcı olur musunuz yaptınız mı neyi nasıl yorumladınız kaç gece yaptınız nasıl yaptınız?
İki rekat namaz kılıp kimseyle konuşmamanız lazım daha sonra, arkadaş açıklamış zaten 7 gün üst üste yapmak lazım bazı zikirleri gün içinde çekmek yardımcı olurMerhaba arkadaslar
Rüyanızda illa yeşil beyaz renk görmenize gerek yok. Uyandığınızda içinizde güzel duygular/huzur varsa olumlu demektir.
Evet562450 alakasiz bir sey soracagim ama nickin altindakiler sayi sekanslari mi?
Sekans nedir?562450 alakasiz bir sey soracagim ama nickin altindakiler sayi sekanslari mi?
Google den açın konuyuMerhaba arkadaslar
Konu bdv degil ondan olabilirKonu sahibi neden ceza aldi bilen var mi?
Evet hiç anlamadımKonu sahibi neden ceza aldi bilen var mi?
Bdv ye dert harici konu yskEvet hiç anlamadım
Selamlar, ekteki fotoğraflarda yetrnekler konusunda yazmış, bunu hangi konuyu istiyorsan o konuya niyet edip yapabilirsin. Ben sağ tarafıma yatarak dua edip uyumaya çalışıyorum ama uyuyamasam sola sağa döndüğümde oluyor. Üst üste 3-7 gün denemek ve niyet ederken "rüyalarımı hatırlamayA ve şifalandırmaya" diyerek niyet edip gördüklerinizi not alıp sadaka vermenizi tavsiye ederimMerhaba arkadaslar
Sırasıyla önce 9 kez niyet tekrarlanıp, sonra 7 adet esma, sonra dua okunacakSelamlar, ekteki fotoğraflarda yetrnekler konusunda yazmış, bunu hangi konuyu istiyorsan o konuya niyet edip yapabilirsin. Ben sağ tarafıma yatarak dua edip uyumaya çalışıyorum ama uyuyamasam sola sağa döndüğümde oluyor. Üst üste 3-7 gün denemek ve niyet ederken "rüyalarımı hatırlamayA ve şifalandırmaya" diyerek niyet edip gördüklerinizi not alıp sadaka vermenizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?