- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Daha pazartesi başladım iş sıkıntılı ağır çok ağır.Aaa ne ara başladın da ne ara bırakıyorsun kız
Zaten yeni başlamışsın. Kıdemin de yokmuşDaha pazartesi başladım iş sıkıntılı ağır çok ağır.
Hergun eve 23.30 da gelecektim.Oyle ismi olur dedim.En az 10 saat çalışma yarım saat yemek molası öğlen 2 ye kadar yemek işini hallediyorduk.Ondan sonra 1.30 2 den sonra yemek yok akşam karnım ağrıdı serviste kek yedim dağıtmışlardi kizsaydi.Bende ona 10 saattir açım derdim kimse kusura bakmasın.Servis de bir saat yol sürüyor.Zaten yeni başlamışsın. Kıdemin de yokmuş
Akşam yemeği molası da mı yok? Siz fazla kek yediniz diye yediğiniz kekleri mi saydı biri?Hergun eve 23.30 da gelecektim.Oyle ismi olur dedim.En az 10 saat çalışma yarım saat yemek molası öğlen 2 ye kadar yemek işini hallediyorduk.Ondan sonra 1.30 2 den sonra yemek yok akşam karnım ağrıdı serviste kek yedim dağıtmışlardi kizsaydi.Bende ona 10 saattir açım derdim kimse kusura bakmasın.Servis de bir saat yol sürüyor.
Yok arabada yedim diye dik dik baktı.Bende birşey deseydi 10 saattir açım diyecektim.Akşam yemeği molası da mı yok? Siz fazla kek yediniz diye yediğiniz kekleri mi saydı biri?
noter kanalıyla gönder istifanı. İçeriği ile ilgili muhakkak bir avukattan destek al. Noterden göndermezsen halkında devamsızlık tutanağı tutarlar. Senin çektiğin fotoğrafın bir anlamı yok. Yarın kıdem tazminatı talep edeceksen sıkıntı yaşarsın.
Sonradan okudum kısa süre önce girdiğini ancak buna rağmen 6 aydan kısa süren işlerde kanun 2 haftalık ücrete tekabül eden tutarda ihbar tazminatı ödeneceğini kararlaştırmıştır. Asgari ücretle çalışan kişi için yaklaşık 6 bin TL büyük para diye düşünüyorum. Ama siz demek ki daha iyi biliyorsunuz daha zararlı çıkarmış madem öyle olsunNotere vercegi para ile ohoodaha zararlı çıkar.
Sonradan okudum kısa süre önce girdiğini ancak buna rağmen 6 aydan kısa süren işlerde kanun 2 haftalık ücrete tekabül eden tutarda ihbar tazminatı ödeneceğini kararlaştırmıştır. Asgari ücretle çalışan kişi için yaklaşık 6 bin TL büyük para diye düşünüyorum. Ama siz demek ki daha iyi biliyorsunuz daha zararlı çıkarmış madem öyle olsun
Hayır tabiki de deneme süresinde ihbar mi olur:)Sonradan okudum kısa süre önce girdiğini ancak buna rağmen 6 aydan kısa süren işlerde kanun 2 haftalık ücrete tekabül eden tutarda ihbar tazminatı ödeneceğini kararlaştırmıştır. Asgari ücretle çalışan kişi için yaklaşık 6 bin TL büyük para diye düşünüyorum. Ama siz demek ki daha iyi biliyorsunuz daha zararlı çıkarmış madem öyle olsun