İsteyen Arkadaşlarıma Kahve Falı Bakabilirim

bizden sonrakilere bakıldı birde ben bekliyordum o sırada neyse artık bakmasada problem değil.

Selam Bu aralar canını sıkıyorsun biraz bu da kuruntuya dönüşecek ama bir tavşan çıktı falında.Beyaz ferah bir haber alacaksın ve rahatlayacaksın.Falında temiz bir kağıt çıkmış.Temiz bir haber alacaksın sen.Sevineceksin bu haber.Sanki için böyle parçalı bulutlu.Bir iyimser oluyorsun bir karamsar oluyorsun.Toplum içine girdiğin zaman hep kendini yalnız hissediyorsun.Canım senin hayal ettiklerin hep yarım kalıyor buda seni haliyle üzüyor.Sıkma canını çok yakın zamanda bir hayaline gerçekleşecek.Yakınlarından birisinin evlenme haberini alacaksın.Çünkü çok güzel bir elbise giymişsin düğüne gideceksin.uzun ve de temiz bir yolun var bu yol sana çok ferahlık getirecek ailecek sevineceksiniz.Sen bu aralar çok düşünüyorsun bi karar vereceksin ama ikilemde kalacaksın bu kararı verirken.Balık var bir tane yunus gibi.Ama kapalı yerde bunu.Yani güzel bir haber ama sana gelemiyor bir türlü

uzun bir yol var sana yaın zamanda elıne gececek bır mıktar para var canım yakın zamanda bır kaza atlatmıssın veya basına gelecek bır kucuk kaza var bıraz dıkat etmenı tavsıye ederim mutlu bir hayatın var uzun sürede boyle devam edecek 2013 yılının sana sans getıreceini tahmın edıyorum ağustos ayında sana bır mal gozukuyor bır araba veya ev almayı dusunuyorsan eğer ağustos da ulaşacaksın inşalah fazla sanlı değilsin sanırım hatta havadan altın yağsa kafama taş düşer diyenlerdensin ama 2013 sana çok sans getırecek hayatında bol şans ve mutluluk senın olsun iyi geceler

seni Allah gönderdi herhalde bu gece :) banada bakarsan sevinirim fotoğraflar fazla net çıkmadı ama bir göz at zor durumdayım..
Eki Görüntüle 516110 Eki Görüntüle 516111 Eki Görüntüle 516116
Eki Görüntüle 516122
MERHABA BIRAZ GEÇ OLDU AMA ÖZÜR
son zamanlarda canını sıkan olay ne bılmıyorum ama bence çok buyutuyorsun olayları çok buyuten bır yapıya sahıpsın kendı kafanla konusuyorsun sorunların bazen fındık kabuğunu doldurmayacak kadar kucuk olmasına rağmen sen bunu asmakta zorlanmaktasın 2 tane çok istediğin dileğin var bunlar için baya uğraşmısıın bırı kabul olacak diğerı kabul olmayacak maddi açıdan zor gunler senı beklıyor etrafında dost gorunen bır sahtekar var arkandan sureklı lafını yapıyor zayıf anını kolluyor fazla dostun yok yanlız bır insansın herşey gonlunce olsun hoşçakal

Canım arka arkaya iki haber alacaksın birisi hastalık haberi.Çevrende birisinin hastalık haberini alacaksın.İkincisi ise sen madi anlamada bir güzel haber alacaksın çok sevineceksin bu habere.Hanede birisiye gerilim halindesin. Ya da dur bakayım... İş yerinden de olabilir. Ama her an bir patlama olacakmış gibi gözüküyor. Sevmediğin biri bu senin lafını çok ediyor. İsminde S harfi var.1 yolun çıktı.Bu yola bizim bildiğimiz yol olarak bakmıyorum ben.Bu senin kaderinin yolu.Çok düzgün bir yol bu çok düz ve temiz.Sana çok yakında ya para yada hediye de gelebilir.Değişik bir kuş var bur da ilk defa görüyorum.bir dağ var falında baya büyük kocaman.Yanardağ gibi üstünde duman var . sen baya zor bir işi halledeceksin 5 vadeye kadar 2 göz aydını olacak yakınlarda birde hoş kısmetin var elinle tutmaya çalışıyorsun kısmetini..Canım senin kısa bir süre için canın sıkılacak ama hemen bir haberle rahatlayacak.Falında çok temiz bir yeşil kuş çıktı.Çok güzel bir haber demek kuş.Canım sen büyük bir sıkıntı atlatıyorsun.Bir arkadaşın seni tekrardan sıkıntıya sokacak çok dikkat et bu arkadaşına

$2.jpg $3.jpg $1.jpg

uzun bir yol var sana yaın zamanda elıne gececek bır mıktar para var canım yakın zamanda bır kaza atlatmıssın veya basına gelecek bır kucuk kaza var bıraz dıkat etmenı tavsıye ederim mutlu bir hayatın var uzun sürede boyle devam edecek 2013 yılının sana sans getıreceini tahmın edıyorum ağustos ayında sana bır mal gozukuyor bır araba veya ev almayı dusunuyorsan eğer ağustos da ulaşacaksın inşalah fazla sanlı değilsin sanırım hatta havadan altın yağsa kafama taş düşer diyenlerdensin ama 2013 sana çok sans getırecek hayatında bol şans ve mutluluk senın olsun iyi geceler

teşekkür ederim canım yorumun için. bebeğine de çok geçmiş olsun.

Canım arka arkaya iki haber alacaksın birisi hastalık haberi.Çevrende birisinin hastalık haberini alacaksın.İkincisi ise sen madi anlamada bir güzel haber alacaksın çok sevineceksin bu habere.Hanede birisiye gerilim halindesin. Ya da dur bakayım... İş yerinden de olabilir. Ama her an bir patlama olacakmış gibi gözüküyor. Sevmediğin biri bu senin lafını çok ediyor. İsminde S harfi var.1 yolun çıktı.Bu yola bizim bildiğimiz yol olarak bakmıyorum ben.Bu senin kaderinin yolu.Çok düzgün bir yol bu çok düz ve temiz.Sana çok yakında ya para yada hediye de gelebilir.Değişik bir kuş var bur da ilk defa görüyorum.bir dağ var falında baya büyük kocaman.Yanardağ gibi üstünde duman var . sen baya zor bir işi halledeceksin 5 vadeye kadar 2 göz aydını olacak yakınlarda birde hoş kısmetin var elinle tutmaya çalışıyorsun kısmetini..Canım senin kısa bir süre için canın sıkılacak ama hemen bir haberle rahatlayacak.Falında çok temiz bir yeşil kuş çıktı.Çok güzel bir haber demek kuş.Canım sen büyük bir sıkıntı atlatıyorsun.Bir arkadaşın seni tekrardan sıkıntıya sokacak çok dikkat et bu arkadaşına

Canım ya çok teşekkür ederim falımı yorumladığın için ah Allahım inşallah şuan işsizim canım ya kpss girdim birde banka sınavına giricem ziraatin inşallah bu hayırlı güzel haberler yolla bununla ilgilidir yüreğine sağlık ayrıca bebeğinede çok geçmiş olsun kıyamam Allah şifa versin canım tekrar teşekkürler...

Kızlar konu sahibinin üyeliği iptal olmuş siz hala buraya resim koyma derdindesiniz....Boşuna buraya resim yüklemeyin vaktinize zamanınıza yazık...

X