İsteyen Arkadaşlarıma Kahve Falı Bakabilirim

sadecesen sakın bnaa bakmadan gitmeeee:18::18:
kahvem soğuyo şuan 10 dk snra fotoları atarmm:))

ben de rica ediyorum. :KK31: aşk var mı bana? hoşlandığım biri var da..

i6215682_a.jpg

i6215683_b.jpg

i6215684_c.jpg
falın güzel istediklerıne ulaşmanın çok fazla zamanı yok bıraz sabır etmen yeterlı sana kısa bır yol var yakın zamanda bır yolculuğa çıkacaksın gelınlık var ama sana mı yakınında bırının duğunu mu var anlayamadım hayatın da guzel şeyler olacak beklediğin bır haber var ama o haberın zamanı var kısa zamanda elıne bır mıktar para gececek ama dıkkatlı kullanman gerekıyor bıraz savurgan bır yapın var once harcar sonra pişman olurum tarzında ama bu tutumundan en kısa zamanda vazgeç herşey gonlunce olsun iyi geceler

Hiç beklemediğiniz bir paraya kısa sürede kavuşacaksın bazı sıkıntıların var daha buyuklerını atlatmıssın ama bıraz daha var ailende problemlı bır insan var ve onu çok takıyorsun ondan sebeb baya sıkıntı yaşamıssınız aile olarak kardeş mı desem anlayamadım ama bı yakının olduğu kesın şu aralar maddı olarak sıkıntı yasamıssın bır sure daha devam edecek
evli isen aranızda bır yabancı var etrafındakılere ve arkadaşlarına dikkat et
çok yorucu bir hayatın var dinlenmen lazım sağlık sorunları patlak verebılır etrafında sevılen bırısın ama çevrende düşmanın çok fazla dıkkat et hayatındakı en buyuk hatan herkesı kendın gıbı sanmak etrafındakılere fazla guvenme şimdilik bu kadar iyi geceler

Teşekkür ederim. :))

Yakınınızda bir hamile varsa erkek çocuk doğuracaktır, yoksa sevindirici bir haber alabilirsiniz.
Evinize şimdiye dek olmadığı kadar mutluluk, huzur, bolluk geliyor.
YAKIN SÜREDE TANISACAĞINIZ BİR KİŞİDEN BÜYÜK BİR İYLİK GÖRECEKSIN AKLINIZDAN GECEN BİRİSİ VAR ONA GÜVENMENİZ GEREKIYOR SEVILIYORSUNUZ SON ZAMANLARDA KENDINIZI FAZLA İHMAL ETTİĞİNİZ GÖZÜKÜYOR HAYATINIZI TOPARLAMANIZ GEREKLI YOKSA YANLIŞ A GİDİYORSUNUZ
ÇEVRENIZDEKI BAZI INSANLARI HAYATINIZA BURUNLARINI SOKMALARINA İZİN VERMEYİN SİZE FAYDADAN ÇOK ZARARI OLAN İNSANLAR VAR ETRAFINDA

canım beni atladın :KK43:

Eki Görüntüle 513850 Eki Görüntüle 513851 Eki Görüntüle 513852 Eki Görüntüle 513853 Eki Görüntüle 513854 Eki Görüntüle 513855 Eki Görüntüle 513849 Eki Görüntüle 513856

yok atlamadım gördüklerımı yazayım hemen
sıkıcı monoton bır hayatın var ve bazı özentılerın var sureklı başkalarının yasadığı hayata özenmektesın yanılıyorsam kusura bakma içinde çok fazla sıkıntı var evlımısın bılmıyorum ama evlı değilsende yakında bır evlılık var evlı şsen kayın valıdenle sorun yasayabılırsın hayatında yenı şeylere izin vermen gerekır çok sosyal olmayıp eve kapanmıs durumdasın ve bu senı rahatsız etmekte ailenle aynı şeylerı yasmanktan sıkılmıs durumdasın çalışmak isteyıp de çalısamıyorsun ama yakında isteklerın yerıne gelecek sanslı gu*nler var onunde hayatında basarılar

yok atlamadım gördüklerımı yazayım hemen
sıkıcı monoton bır hayatın var ve bazı özentılerın var sureklı başkalarının yasadığı hayata özenmektesın yanılıyorsam kusura bakma içinde çok fazla sıkıntı var evlımısın bılmıyorum ama evlı değilsende yakında bır evlılık var evlı şsen kayın valıdenle sorun yasayabılırsın hayatında yenı şeylere izin vermen gerekır çok sosyal olmayıp eve kapanmıs durumdasın ve bu senı rahatsız etmekte ailenle aynı şeylerı yasmanktan sıkılmıs durumdasın çalışmak isteyıp de çalısamıyorsun ama yakında isteklerın yerıne gelecek sanslı gu*nler var onunde hayatında basarılar

teşekkür ederim cnm. :KK16:

büyük bir sıkıntı yasamıssın sen içinde hala acısı kalmış sağlık problemlerın var böbreklere dikkat et çok guvendığın bır insan dan buyuk bır darbe yemışsın buda guven kaybı oluşturmuş haklısında insanlara guvenmemekle ama boylede devam eytme onyargılı olma çevrende sana karsı güzel duygular besleyen bır adam var onu gormezden gelıyor yada gerçekten gormuyorsun ama ilerıde hayatında buyuk yer kaplayacak bırısı evlı olan bır kısıye karsı duyguların var yada evlı olan bırı sana karsı sevgısı var anlayamadım ama kesınlıkl uzak dur hoşçakal

büyük bir sıkıntı yasamıssın sen içinde hala acısı kalmış sağlık problemlerın var böbreklere dikkat et çok guvendığın bır insan dan buyuk bır darbe yemışsın buda guven kaybı oluşturmuş haklısında insanlara guvenmemekle ama boylede devam eytme onyargılı olma çevrende sana karsı güzel duygular besleyen bır adam var onu gormezden gelıyor yada gerçekten gormuyorsun ama ilerıde hayatında buyuk yer kaplayacak bırısı evlı olan bır kısıye karsı duyguların var yada evlı olan bırı sana karsı sevgısı var anlayamadım ama kesınlıkl uzak dur hoşçakal

çok güzel yorum yapmışsın,sıkıntı yaşadığım,birinden darbe yediğim,insanlara güvenmediğim çok doğru ,evli biriyle işim olmaz,mevla nefsime uydurmasın ,evli değilim ama bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam ,bana güzel duygu besleyende karşıma çıkar inşallah çok sağol yüreğine sağlık beni memnun ettin mevlada senin dileklerini gerçekleştirsin inşallah..

çok güzel yorum yapmışsın,sıkıntı yaşadığım,birinden darbe yediğim,insanlara güvenmediğim çok doğru ,evli biriyle işim olmaz,mevla nefsime uydurmasın ,evli değilim ama bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam ,bana güzel duygu besleyende karşıma çıkar inşallah çok sağol yüreğine sağlık beni memnun ettin mevlada senin dileklerini gerçekleştirsin inşallah..

çok teşekkür edrim iyi geceler

neden sırayla bakmıyorsun canım ya bekliyorum bende bana bakacaksın diye :S

Yakınınızda bir hamile varsa erkek çocuk doğuracaktır, yoksa sevindirici bir haber alabilirsiniz.
Evinize şimdiye dek olmadığı kadar mutluluk, huzur, bolluk geliyor.
YAKIN SÜREDE TANISACAĞINIZ BİR KİŞİDEN BÜYÜK BİR İYLİK GÖRECEKSIN AKLINIZDAN GECEN BİRİSİ VAR ONA GÜVENMENİZ GEREKIYOR SEVILIYORSUNUZ SON ZAMANLARDA KENDINIZI FAZLA İHMAL ETTİĞİNİZ GÖZÜKÜYOR HAYATINIZI TOPARLAMANIZ GEREKLI YOKSA YANLIŞ A GİDİYORSUNUZ
ÇEVRENIZDEKI BAZI INSANLARI HAYATINIZA BURUNLARINI SOKMALARINA İZİN VERMEYİN SİZE FAYDADAN ÇOK ZARARI OLAN İNSANLAR VAR ETRAFINDA

çok çok teşekkür ederim. emeğinize sağlık... :)

canım benim fincanımı da yorumlarsan çok sevinirim. teşekkürler emeğine....

Eklentiler

• $asset.jpg
    $asset.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $1.jpg
    $1.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $2.jpg
    $2.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 99
X