- 3 Eylül 2012
- 43
- 1
- Konu Sahibi SadeceSenn
Evet Kızlar Falda Çok İyi Olduğum Söylenemez Ama Söylediklerimde Çıkıyor Dileyen Olursa Kahve İçip Fincanın Resmini Çekip Yollarsa Fal Bakabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fincanında arka arkaya 3 adet fil var çevrendekı zengin insanlardan destek goreceksın için çok kararmısEki Görüntüle 516076 Eki Görüntüle 516077 Eki Görüntüle 516078 Eki Görüntüle 516079 Eki Görüntüle 516080 Eki Görüntüle 516081 Eki Görüntüle 516082 Eki Görüntüle 516083 Eki Görüntüle 516084 Eki Görüntüle 516085 Eki Görüntüle 516086 Eki Görüntüle 516087
bu dabenden olsun..şimdiden çok teşekkürler :=) merakla beklıyorum.
fincanında arka arkaya 3 adet fil var çevrendekı zengin insanlardan destek goreceksın için çok kararmıs
düşmanların var ama o düşmanlara rağmen yükseleceksin önünde eğilerek bekleyecek çok insan var arkandan konusan insanlarvar
istediklerin ve hayallerin çok fazla ama istedıklerının olması için çok çalışman lazım umarım hayatın çok güzel olur iyi geceler
sadecenn şimdi kahve ypmyaa gdyrmm sıramı kimseye vermeee tmm mıı:)))
hayatında ciddi olmaya yakın ancak ciddi olarak fazla bakamadığın bir erkek arkadaşın olmuş veya hala bırlıktesın ama o kişi ile evlilik gorunmuyor boşa kürek sallamaktan başka bırsey değil çaban ailende birisi yakın zamanda bır sağlık problemi yaşayacak veya yasıyor bılmıyorum ama ciddi bir sağlık sorunu var ortada kırgın ve kızgın olduğun bir kişi var o çok yanlışlar yapmıs ama senınde hataların var önyargılı olman sana çok sey kayıp ettırıyor çevrende sevılen ve kıskanılan bır kişisin
hayatında ciddi olmaya yakın ancak ciddi olarak fazla bakamadığın bir erkek arkadaşın olmuş veya hala bırlıktesın ama o kişi ile evlilik gorunmuyor boşa kürek sallamaktan başka bırsey değil çaban ailende birisi yakın zamanda bır sağlık problemi yaşayacak veya yasıyor bılmıyorum ama ciddi bir sağlık sorunu var ortada kırgın ve kızgın olduğun bir kişi var o çok yanlışlar yapmıs ama senınde hataların var önyargılı olman sana çok sey kayıp ettırıyor çevrende sevılen ve kıskanılan bır kişisin
işinde basarı söz konusu maddi olarak harcamalarına dikkat et yoksa zor gunler geçireceksin hersey gonlunce olsun iyi geceler