senin yaşadıkların gerçekten çok kötü arkadaşım bende onun gözünde hep haksızım birgünde haklısın demedi haklı olduğumu bile bile buda beni üzüyor .ama benimki beni seviyor bunu biliyorum ama neden bu tarz yaklaşımda onu çözemiyorum? Sanada bebeğinle mutluluklar dilerim her şey gönlünce olur umarımbir odunda bende vardı..vardı diyorum çünkü bugüne kadar çektim onu.artık çekmiycem.boşanma davası açtım bugün.1 yaşında kızıma rağmen.benimkinin yaptıklarını saysam sizinkilerin yaptıkları yanında solda sıfır kalır emin olun.şöyle özetliyim.bir gün olsun beni hiçbir konuda anlamadı hak vermedi bana.hep anası anası anası.ben sanki anasın kuma geldim.anası karısı ben kumasıyım.o hissi uyandırdı hep bende.3 senelik evliliğimde 1 defa karıcım demedi.bir konuda bana bir defa haklısın demedi.hep ben suçluyum hep ben haksızım ne hikmetse ben hariç herkes onun gözünde 4-4 lük.anlatmakla bitmiycek adamdı benimki.o yüzden en son olayı anlatayım sadece.kızım doğuştan böbrek hastası.böbrek taşı döküyor sürekli.geen gece eve geldi ben izne çıkıyorum memlekete gidiyorum dedi geceyarısı kızımla beni koca şehirde yapayalnız bırakıp eve 5 para bırakmadan çekti gitti.koca şehirde yapayalnız diyorum çünkü ben başka şehre gelin gittim ailem 12 saat uzakta.kızım o gece böbrek taşı dökmüş.bezinde buldum.taşı gösterdim tartışırken yapma dedim çocuk hasta sen ne derdindesin dedim.çocuğun taşına bile bakmadan başını çevirip gecenin 12 sinde çekti gitti.sonuç:cehennemin dibine kadar yolu var..
Haaa birde deneyimlerimden yola çıkarak söyliyim.eşlerin soğukluklarının altında mutlaka bir neden vardır.bu ya anne kurması (erkeğin annesi erkeği kurar gelinin üstüne salar) ya aldatma vardır ya başka bişey vardır.mesela bizde benim oduna dedimki sen bana 1 gün karım bile demedin dedim.itiraf ettiki beni sevmeden evlenmiş.evlendiğim gün sana soğuktum dedi.bende ona ben sana bayılmıyodum silahta dayamadım alnına.neden evlendin benle çocuğun kanına girdin dedim.benle evlenmesindeki işin özetide şu:ben bu adamı 20 milyar borcunla kabul ettim evlendim.ben üniversite mezunuyum.çalışıp onun borcunu ödiycem sandı.evlnip takılan altınları borcuna harcadı.babam onun içimkredi çekti ona verdi.karşılığında babama bir tşk bile etmedi.annemi babamı evden kovdu sonraki aylarda.borcunu kapadı benle evlenerek yani.peki en son sonuç:günahsız masum babasız büyücek dünyalar tatlısı bi kız çocuğu..ben kızımı bugünden itibaren 2 defa öpüyorum.onun babası yok artık öldü.onun yerine tek öpücüğüm.öyle baba olmaz olsun.
Odunlara cehennemin dibine kadar yol verin.tabi odunluk derecesine göre arkadaşlar..benimki halis mulis 4 çarpı 4 keresteydi.ben onu ve anasını allah a havale ettim davamı açtım.sizler içinde hayırlısı olsun.