Arkadaşlar,nerede yanlışımız var anlayamadım evleneli 5 yıl olcak artık ama inanın eşimle aramda dağlar var hissediyorum.Hepmi böyleydi yoksa sonradanmı böyle oldu diye sorarsanız hep böyle idi.İsterdim ki ben eşimle birbirimizin her şeyi olalım ama olmuyor,arkadaşım dostum olsun istedim ama başaramadık biz bunları ben bişeye üzülsem asla neyin var sorun ne diye sormaz.Ben isterdim ki bütün derdime sıkıntılarıma ortak olsun nafile derdim ne olursa olsun umurunda bile olmuyor insan sormazmı canım neden böyle üzgünsün vs.Bütün üzülmeme sebeb ailesi zaten yoksa başka derdim yok patavatsızlıkları sinirlerimi bozmaları vs.Tamam sonuçta üzen aileside olsa sormazmı ne oldu asla sormuyor hemen uyumaya gidiyor şu saat oldu uyuyamadım ve ağlamaktan içinde bulunduğum durumlara üzüldüm çıkar yol bulamadım.Bir derdim olduğunda ona derdimi döküp beni rahatlatmasını bekliyorum ama asla.İnsan eşi ile sadece karı kocamı olur başka bişey olamazmı arkadaşınız dostunuz olamazmı bunu merak ediyorum benim gibi olan yada olmayan birileri akıl versin ne yapmalıyım?Belkide benim tek hatam dünyamın merkezi onu yaptım bütün sosyalliğimi onun için sildim tüm hayatımı onu yapmakmı... Bazen aşk yokmu beni sevmiyormu diyorum ne yapmalıyım aslında yapmam gerekenleri biliyorum o zaman asi olmaktan korkuyorum benmi fazla şımarttım aceba onu bu kadar vurdum duymaz oldu bilemiyorum.Canım o kadar çok yanıyor ki anlatılmaz bi haldeyim her şeyi düşündüm bugün kefeye koydum tartıyorum tartıyorum olmuyor şuan bi bunalım içerisindeyim.Çokmu istediğim arkadaşlar arkadaşım dostum olabilmesi .((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :2:
Canım bastan aman üzülmesin kırılmasın,aman yanlış anlamasın,aman ilişkimize bişey olmasın diyerekten on düşünüp bir söylemek sonucunda böyle oluyor maalesef.
Çoğu kadın ilişkilerin başında önce kadın sonra insan kimliğini gösteriyor.Sanırım sorun burda.
Siz onun sormasını beklemeyin kendiniz anlatın.En ufak bir sorununuz da olsa anlatın.Hatta onla ilgili sorunlarınızı ona değilde bir arkadasınıza anlatıyormus gibi anlatın.Konuşun.kendinizden ondan ondan bol bol konusunun.Bunun tek çaresi konuşmak.
Ağlasamda malesef anca ağlıyorsun ağla dur diyorSen ona öyle değer verdin ki sıkıntısı oldumu sordun sevincini paylastın ama o bunları yapmiyor ben eşim sessiz oldu mu sorardım oda anlatır yada anlatmazdı çoğunlukla anlatmazdı yeri geldi benimde yüzümün asık olduğu zamanlar oldu eşim he,men birşey olduğunu anlar sorar bende yok birşey derim ağlarım bazen de ağlamak gelir otur ağla yanında ne olduğunu soracaktir o kadar gaddar değildir herhalde o zaman başla anlatmaya
Aynen katılıyorum aileleri olunca vurdum duymaz oluyolarBence eşiniz problemin ailesi olduğunu bildiği için soru sormuyor..Hepsi aynı yaaaa
Beni sevdiğine eminim sebeb çok yok sadece aile sorunumuz var normaldede evden işe işten eve gelen biri hiç kimseye bakmayan sadece gözü beni gören bi eş ama neden böyle yapıyor anlamış değilim.Belkide evliliğinizde kökten çözmediğiniz,sürekli halı altına süpürdüğünüz,size göre önemli olmayan ama eşinizin moralini bozan önemli problemleriniz vardır.
Size bu kadar uzak olmasının bir sebebi vardır mutlaka.
evlendik evleneli onların asla hatasını görmedi gördü isede es geçti,haklı olduğum her yerde bile beni hep haksız gördü ama ben inanın çoğu şeyde haklı idim anlatsam çok şeyler var ama anlatılmıyor ailesi benim gözümde sıfır koca bi 0 menfatlerinden başka bişeyleri yokhep bana bencil insanlar daha nasıl anlatayım bunlar yetrli sanırımdaha önce ailesiyle alakalı konularda çok konuşup kavga fln ettiyseniz sıkılmış olabilir....
yani sorun hep aynıysa ya sorunu çözeceksin yada bakışını değiştireceksin....
tabiki ilgi beklemenden daha normal bişey olamaz çok şey istemiyorsun normal olanı istiyorsun ama eşininde tarafından bakmaya çalış....
yada açıkça ve son kez konuşup sorunlarınızı biyere bağlayın...
Bende senin gibi hissediyordum bir zamanlar.Konuşamıyoruz paylaşamıyoruz , neden evlendim vsvsvs. Ama diyordum bu adam 4-5 senedir flört ettiğin adam şimdi ise eşin kocan hayat arkadaşın ekmeğini yemeğini yatağını paylaştığın insan.
İşte sözleri söylebilmek için birlikte konuşmak haricinde birşeyler yapmaya yöneldik. Mesela arkadaşlarımızı eve çağırdık , birlikte yemek yaptık , sinemaya gittik , film izledik ikimiz konuşmadan yapabileceğimiz bir dizi şey yapmaya başladık. Bir süre sonra birbimize birşeyler sormaya daha sık konuşmaya başladık. Sonra bir baktım ki artık yukarıda paylaştığım gibi düşünüyorum.
O benim eşim hayat arkadaşım herşeyimmm
Bakış açını değiştirmeyi dene. Biz bayanların eskiye dair yaşadıkları şeyleri affedipte unutmama huyundan kaynaklanıyor.
Bir başka önerimde eğer alkol alıyorsa güzel bir masa hazırla çokça içmesini sağla , sonra hafif kafası güzel olunca ona karşı düşünüpte söyleyemediğin ne varsa eteğindeki taşları dök.Bu seni ona karşı biraz daha olumlu yapacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?