Arkadaşlar,nerede yanlışımız var anlayamadım evleneli 5 yıl olcak artık ama inanın eşimle aramda dağlar var hissediyorum.Hepmi böyleydi yoksa sonradanmı böyle oldu diye sorarsanız hep böyle idi.İsterdim ki ben eşimle birbirimizin her şeyi olalım ama olmuyor,arkadaşım dostum olsun istedim ama başaramadık biz bunları ben bişeye üzülsem asla neyin var sorun ne diye sormaz.Ben isterdim ki bütün derdime sıkıntılarıma ortak olsun nafile derdim ne olursa olsun umurunda bile olmuyor insan sormazmı canım neden böyle üzgünsün vs.Bütün üzülmeme sebeb ailesi zaten yoksa başka derdim yok patavatsızlıkları sinirlerimi bozmaları vs.Tamam sonuçta üzen aileside olsa sormazmı ne oldu asla sormuyor hemen uyumaya gidiyor şu saat oldu uyuyamadım ve ağlamaktan içinde bulunduğum durumlara üzüldüm çıkar yol bulamadım.Bir derdim olduğunda ona derdimi döküp beni rahatlatmasını bekliyorum ama asla.İnsan eşi ile sadece karı kocamı olur başka bişey olamazmı arkadaşınız dostunuz olamazmı bunu merak ediyorum benim gibi olan yada olmayan birileri akıl versin ne yapmalıyım?Belkide benim tek hatam dünyamın merkezi onu yaptım bütün sosyalliğimi onun için sildim tüm hayatımı onu yapmakmı... Bazen aşk yokmu beni sevmiyormu diyorum ne yapmalıyım aslında yapmam gerekenleri biliyorum o zaman asi olmaktan korkuyorum benmi fazla şımarttım aceba onu bu kadar vurdum duymaz oldu bilemiyorum.Canım o kadar çok yanıyor ki anlatılmaz bi haldeyim her şeyi düşündüm bugün kefeye koydum tartıyorum tartıyorum olmuyor şuan bi bunalım içerisindeyim.Çokmu istediğim arkadaşlar arkadaşım dostum olabilmesi .((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :2:ŞUNUDA EKLEMEK İSTEDİM ARKADAŞLAR BENİM BEBEĞİM OLMUYOR EŞİMİN AİLESİ SÜREKLİ ŞU HAMİLE BUNUN ÇOÇUĞU VAR ŞUNUN ÇOÇUĞU ÇOK TATLI HA BİRE BEBEK MUHABBETİ YAPAR AMA HER GÖRDÜĞÜMÜZDE SÜREKLİ GEBELİK MÜJDELERLER DOĞUM HABERİ VERİRLER AMA HER GÖRMEDEDE HEP BEBEK ANLATIRLAR BENİM BEBEĞİM OLMUYOR BENİM YÜREĞİM ANNE OLMAK İÇİN ÇILDIRIRKEN BU YAPILANLAR HOŞMU VE BUNDA BİLE EŞİME DİYORUM BIKTIM İNAN YORULDUM SÜREKLİ BANA BUNLARI ANLATMALARINDAN BANA DEDİĞİ SANA ÖYLE GELİYOR.... YA ANNE OLMAK İSTEYENİN YANINDA BU KADAR HABERLER HA BİRE AY ŞUNUN BEBEĞİ ÇOK TATLI AY ŞUNUNKİ ŞÖYLE VS DENİLİRMİ BUNDADA BENMİ HAKSIZIM???
Son düzenleme: