istenmiyor muyum?

Ama bende artık istenmedigimi düşünüyorum o yarın istedi diye yarın bulusmam mi lazım yoksa onca yol gelmişken görmeden mu döneceğim yoksa ayrılıp mi döneceğim kafam çok karışık

Ayrılığı düşünebiliyorsan, kabulleniyorsan ayrıl ama bence ayrılmak için saçma bir neden. Oturulup konuşulup orta yola varılabilecekken ayrılayım demek saçma bir hareket bence.
Önce al karşına konuş buna buna alındım, üzüldüm, istenmediğimi düşündüm de.. Belki o senin bunları önemsediğini düşünmemiştir. Bir de ilişkiniz artık beş yıl olmuş. Bir şeyler oturmuş. Erkek arkadaşınız bu tür şeyleri ufak tefek olarak görüyor olabilir..
Bir de uzun süre araya ayrılık girmiş biraz uzaklaşmışsınız birbirinizden. Uzak mesafe ilişkilerinin sorunu olabiliyor. Bence konuşma ile çözülmeyecek şey değil. Tabii karşınızda ki gerçekten dinliyorsa.

Ayrılığı düşünebiliyorsan, kabulleniyorsan ayrıl ama bence ayrılmak için saçma bir neden. Oturulup konuşulup orta yola varılabilecekken ayrılayım demek saçma bir hareket bence.
Önce al karşına konuş buna buna alındım, üzüldüm, istenmediğimi düşündüm de.. Belki o senin bunları önemsediğini düşünmemiştir. Bir de ilişkiniz artık beş yıl olmuş. Bir şeyler oturmuş. Erkek arkadaşınız bu tür şeyleri ufak tefek olarak görüyor olabilir..
Bir de uzun süre araya ayrılık girmiş biraz uzaklaşmışsınız birbirinizden. Uzak mesafe ilişkilerinin sorunu olabiliyor. Bence konuşma ile çözülmeyecek şey değil. Tabii karşınızda ki gerçekten dinliyorsa.

Ya aslında bu ilk değil ben her izmire geldiğimde herhangi bir şey oluyor ve benim istediğim gün bulusmuyoruz başka bir zamanda buluşuyoruz bu da artık zorla geliyormuş gibi hissettirdi ayrılmak istemiyorum ama bu durum da inanılmaz beni üzüyor zaten iki üç aydır ben onun yanına gidiyorum onun oturduğu yere yakın yerde buluşuyoruz bundan bile anlam çıkarır oldum. Yarın bulusunca da kendimi yuzsuz gibi hissedecegim..Bunları yaşayınca bulusasim bile gelmiyor

Ya aslında bu ilk değil ben her izmire geldiğimde herhangi bir şey oluyor ve benim istediğim gün bulusmuyoruz başka bir zamanda buluşuyoruz bu da artık zorla geliyormuş gibi hissettirdi ayrılmak istemiyorum ama bu durum da inanılmaz beni üzüyor zaten iki üç aydır ben onun yanına gidiyorum onun oturduğu yere yakın yerde buluşuyoruz bundan bile anlam çıkarır oldum. Yarın bulusunca da kendimi yuzsuz gibi hissedecegim..Bunları yaşayınca bulusasim bile gelmiyor

Şöyle yapabilirsin, biraz ara vermek istiyorum dersin.Sonra ki gelişine kadar ara verirsiniz. Sonra ki gelişinde özlerse o seni arar buluşalım der. O zaman sana yakın yerde buluşursunuz. İşler tersine döner. :)

Şöyle yapabilirsin, biraz ara vermek istiyorum dersin.Sonra ki gelişine kadar ara verirsiniz. Sonra ki gelişinde özlerse o seni arar buluşalım der. O zaman sana yakın yerde buluşursunuz. İşler tersine döner. :)
Keşke dediginiz gibi olabilseydi ben şimdi ara verelim ya da ayrılalım dediğimde bir daha barismamiz çok zor olacak

Soyle bir şey de var bisikletle sahil de gezelim dedi yarın için bunun için de bisikleti onların kafesinden almamız gerekecek orda da babası var.. Çok iyi anlasiyoruz ama annesi kavgamizi duydu beni savunacak şekilde konuşmuş ama ben şimdi babasının görünce de utanacagim tüm dediklerinden sonra yuzsuz gibi gelmiş diyecek diye düşünüyorum :KK43:

Bu zamana kadar birçok hatası oldu hep affettim düzelmesini bekledim artık evlenmemize de az kaldı diye bekledim zamanla düzelir diye bekledim ama hiçbir şey değişmedi artık gerçekten ayrılmak istiyorum sadece emin olamıyorum çünkü seviyorum ama bu yetmiyor ve ayrılınca da korkuyorum mutlu olacagimi düşünmüyorum başka biri olacağını da düşünmüyorum kkendimi çok berbat hissediyorum:KK43:

Bu zamana kadar birçok hatası oldu hep affettim düzelmesini bekledim artık evlenmemize de az kaldı diye bekledim zamanla düzelir diye bekledim ama hiçbir şey değişmedi artık gerçekten ayrılmak istiyorum sadece emin olamıyorum çünkü seviyorum ama bu yetmiyor ve ayrılınca da korkuyorum mutlu olacagimi düşünmüyorum başka biri olacağını da düşünmüyorum kkendimi çok berbat hissediyorum:KK43:

Evlenince sihirli değnek değmiş gibi hiç bir şey düzelmez.. Daha b*ka sarar durum. Hatta olmayan alışkanlıklar ortaya çıkar. Bu yüzden yıllarca sevgili olan çoğu kişi evliliklerinin ilk yıllarında ayrılabiliyor.
Seni yoruyorsa, anlaşamıyorsan, temel davranışta farklılıklar varsa uzatma. Ve evet karşına daha çok sevebileceğin biri çıkar. Yaşlar genç.

Evlenince sihirli değnek değmiş gibi hiç bir şey düzelmez.. Daha b*ka sarar durum. Hatta olmayan alışkanlıklar ortaya çıkar. Bu yüzden yıllarca sevgili olan çoğu kişi evliliklerinin ilk yıllarında ayrılabiliyor.
Seni yoruyorsa, anlaşamıyorsan, temel davranışta farklılıklar varsa uzatma. Ve evet karşına daha çok sevebileceğin biri çıkar. Yaşlar genç.
Keşke kendimde o cesareti bulabilseydim bunu çok isterdim çok Üzgünüm..

Her sey bir yana bir erkek istenmediginizi hissettirdiyse daha ne yapsin?

İliski iki kisilik zaten, biri istenmedigini dusunuyorsa geriye ne kalir ki?

'Evlenmeye az kaldi, degisir, duzelir diye dusundum' de demissiniz.

Evlilikten onceki olumlu davranislar degisebilir yani ilgi, hediye, surprizler azalabilir...

Ama flortte gordugunuz olumsuz davranislar degismez genelde.

Bu yuzden bosananlarin cogu 'evlenince duzelir sandim' diyenlerdir.

Sizin gozunuzde o umursamaz, rahat ve sizi anlamayan biri...

Ona gore de siz meseleleri luzumsuz yere buyutup dirdir ediyorsunuz.

Hayat zor, evlenince yeni zorluk ve sorumluluklar da eklenecek bu kadar olumsuz on kabulle neyi duzelteceksiniz ki.

Dort dortluk iliskilerin evlendikten sonra gectigi zor sinavlari dusununce sizin evlenince her seyin duzelecegine inanmaniz asiri iyimserlik.

Her sey bir yana bir erkek istenmediginizi hissettirdiyse daha ne yapsin?

İliski iki kisilik zaten, biri istenmedigini dusunuyorsa geriye ne kalir ki?

'Evlenmeye az kaldi, degisir, duzelir diye dusundum' de demissiniz.

Evlilikten onceki olumlu davranislar degisebilir yani ilgi, hediye, surprizler azalabilir...

Ama flortte gordugunuz olumsuz davranislar degismez genelde.

Bu yuzden bosananlarin cogu 'evlenince duzelir sandim' diyenlerdir.

Sizin gozunuzde o umursamaz, rahat ve sizi anlamayan biri...

Ona gore de siz meseleleri luzumsuz yere buyutup dirdir ediyorsunuz.

Hayat zor, evlenince yeni zorluk ve sorumluluklar da eklenecek bu kadar olumsuz on kabulle neyi duzelteceksiniz ki.

Dort dortluk iliskilerin evlendikten sonra gectigi zor sinavlari dusununce sizin evlenince her seyin duzelecegine inanmaniz asiri iyimserlik.

Evet belli ki öyle hatta aptallik bile denebilir. Fakat yaşanan herseyden sonra geçen 5yılın ardından silip atmak çok zor düşüncesi bile canımı yakıyor bu yüzden galiba olumlu bakmaya çözüm aramaya çalışıyorum çünkü kabul edemiyorum üstelik severken...

Bugün konuştuğumuz Özür diledi yarın buluşalım dedi ama artık benimde içimden gelmiyor bu ilk defa değil her bulusmak istediğimde bir bahane bir sorun oluyo ve benim istediğim gün olmuyor ancak onun isteği musait olduğu zaman oluyo

Canım senin bu ilişkiye bir ayar verme vaktin gelmiş. Ayar ver ki, anla niyetini. Yarın görüşme, bu defa onun istediği gibi olmasın. Her buluşmak istemende bahane üretiyorsa bu kişi, ya senden soğumuştur ve ayrılmak istiyordur, ya da senin zaafının farkında olmasından dolayı egosu tavan yaptığından naz yapıyordur.
Kendini geri çek, yarın görüşme, eğer ilk şıksa kaybedeceğin bir şey yok, yol verirsin gider. Eğer ikinci şıksa kendini toparlar sana karşı, kaybetmek istemez.
Yani her durumda bir ayar vermen lazım.

Her zaman herseyi konuşarak çözüm bulacağına inandım. Birbirini sevdikten sonra asilamayacak engel yok diye düşündüm her olayda bu da geçer atlatilir diye baktım.. Tam da suanda bardağın ucundayiz.. 5 yıldır yaptığım gibi olacak yarın gideceğim ve konuşacağım. Eğer o inandiriciligi o sevgiyi goremezsem yıllarca katlandigimiz zorluklar engeller gözyaşlarını hasretler karşılıksız kalacak ve sonsuza kadar da bitecek

seninle rica minnet buluşan biriyle bi ilişki yürütemezsin. üstelik ilk değil her zaman böyle yapıyormuş.

yarın buluşma canım. bu defada benim canım istemiyor de. hatasını anlarsa (ki seviyorsa anlar) ne ala, ama hatasında üstelerse yol ver gitsin.

Haftada bir gidiyormuş zaten bir hafta da gitmeyiversin turuna.
Sevgilisi geliyor.
Bunu da biz mi diycez be öküzlükleri aldı başını gidiyor bunların!:63:

Canım bence. Biraz ara verme vaktiniz gelmiş.Bencede yarın buluşma ama bu konuda hiç konuşmada duygu sömürüsü yaptığın için gelmesin sana.Ailecek planımız var birdahaki sefere de ve geri dön.seviyorsa arkandan gelmesi gerekir..şimdi buluşursan herşey aynı devam edecektir .

Aynen salak salak işleri işte

Buluşma bırak.
İlgiyi tamamen kes.
Arkadaşlarınla ailenle plan yap her güne.
Arayıp görüşelim derse de plan yaptım kusura bakma.
Ama istersen saat 12 ile 13 arasına bir şey ayarlayabilirim sana uyar mı? de bir de nasılmış görsün.

Bir de yorgun olursam eğer erteleyebilirim ama darılmak yok tamam mı cicim diye kahkaha at.

Ben bile sinir oldum :63:

Buluşma bırak.
İlgiyi tamamen kes.
Arkadaşlarınla ailenle plan yap her güne.
Arayıp görüşelim derse de plan yaptım kusura bakma.
Ama istersen saat 12 ile 13 arasına bir şey ayarlayabilirim sana uyar mı? de bir de nasılmış görsün.

Bir de yorgun olursam eğer erteleyebilirim ama darılmak yok tamam mı cicim diye kahkaha at.

Ben bile sinir oldum :63:
Bunlari yapmam için devamli burda olmam gerekir zaten üç dört gün için geldim ki

Bunlari yapmam için devamli burda olmam gerekir zaten üç dört gün için geldim ki

Eeee bunu bilmiyor mu?
Eğer gerçekten seviyorsa sen gitmeden buluşup gönlünü almak için kendini yırtar.
Görüşmeden gitmene izin verirse bu heriften bir cacık olmaz zaten.

Uzaktan gelen sizsiniz onun ayagina surekli sizin gitmeniz yanlis. Hep onun uygun gordugu zaman bulusmanizda yanlis. Bu iliskide kim erkek kim kadin belli degil. Kaldi ki siz bu durumdan rahatsiz olmaniza ragmen surdurmeye calisiyorsunuz. Peki devam edin bu sekilde evlenince daha cok cekin ne diyim.

X