istenmiyor muyum?

-biz bir aydır görüşmedik sen de ben geldiğimde bisiklet turuna gidiceğini söyleyince kırıldım. hala yanında uyurum diyosun ama ben seninle vakit geçirmek ,konuşmak,eğlenmek istiyorum- demelisin

-biz bir aydır görüşmedik sen de ben geldiğimde bisiklet turuna gidiceğini söyleyince kırıldım. hala yanında uyurum diyosun ama ben seninle vakit geçirmek ,konuşmak,eğlenmek istiyorum- demelisin
Teşekkürler bunu söyleyeceğim sanırım ben gideyim gezeyim bi gün sonra bulussak ne olacak zaten beni görmek istiyor düşüncesinde.. Ben öyle hissediyorum

Birazda ayrı ayrı vakit geçirin,ne var ki bunda ?
Sonuçta herkesin yaşamı ayrı,

Uyanamadigi için gitmemiş buluşuruz o zaman dedim bulusmak istemiyorum havamda değilim dedi sonra kavga ettik arkadaslarinla geziyorsun benimle olmak istemiyorsun dedim ondan keyif almiyorum dedi bn ayrılmayı düşünüyorum ne yapmam lazım ki artık

Uyanamadigi için gitmemiş buluşuruz o zaman dedim bulusmak istemiyorum havamda değilim dedi sonra kavga ettik arkadaslarinla geziyorsun benimle olmak istemiyorsun dedim ondan keyif almiyorum dedi bn ayrılmayı düşünüyorum ne yapmam lazım ki artık
Bahaneler üretip arkasına sığınıyo, bence çok üstelemeyin havasında değilmiş 1 ay'a yakındır görüşmüyosunuz, sevse yada özlese böyle saçma bahanelerle kaçmazdı koşa koşa yanınıza gelirdi.

Bana bir sürü şey anlattı tezle ilgili sıkıntılarını filan... sonra da Özür diledi yarın görüşelim ne istersen yapalım dedi sanırım annesinin de katkısı var tartismamizi duymuş kıza düzgün davran gibi şeyler deyip kızmış ailesi de beni tanıyıp seviyorlar ondan beni koruyorlar

Benim esimde arkadaşlarıyla plan yaptiysa asla taviz vermez ve banada karismaz. İliskiniz beş yillik. Artik birşeyler oturmuştur aliskanlik olmuştur. Bence bu durum sizi sevmediği anlamına gelmez tabii başka şeyler yoksa. Kendinizi uzmeyin bu kadar.

İzmir'in sıcağında 3 saat bisiklet sürmek zor tabi yorulması normal ama onun dışında diğer söyledikleri bence seni istemediğini gösterir.
Bi erkek seble eğlenmiyorum deme cesareti bulmuşsa o ilişkinin yakında biteceğinin işaretidir.
Bence çekme böyle birini bas tekmeyi.

Benim esimde arkadaşlarıyla plan yaptiysa asla taviz vermez ve banada karismaz. İliskiniz beş yillik. Artik birşeyler oturmuştur aliskanlik olmuştur. Bence bu durum sizi sevmediği anlamına gelmez tabii başka şeyler yoksa. Kendinizi uzmeyin bu kadar.

Sanirim öyle oldu bazen çok dengesiz konusabiliyor sonra da Özür diliyor bende kalbimin kırılmış olmasıyla kalıyorum

işte ilişkilerin başlıca bitme sebebi.bence her birey farklıdır ve kendı hayatı vardır,sana açıkça söylemiş,bisiklet turu oldğunu.pazar görüşürsünüz neden bu kadar sorun yaptınız ki.? biribirinizin hayatına saygı duyun ve birbirinizi özgür bırakın derim.
Kesinlikle katiliyorum

Her seye iyi yonden bi cevap bulmaya calisiyosunuz ama adam sizi resmen istemiyo siz varken bisiklet turunu tercih ediyo ve acikca bulusmak istemjyorum diyo yapmayin bu kadar degersiz misiniz ya sizi istemeyen biriyle zorla iliski devam ettiremessiniz.

Bugün konuştuğumuz Özür diledi yarın buluşalım dedi ama artık benimde içimden gelmiyor bu ilk defa değil her bulusmak istediğimde bir bahane bir sorun oluyo ve benim istediğim gün olmuyor ancak onun isteği musait olduğu zaman oluyo

Her seye iyi yonden bi cevap bulmaya calisiyosunuz ama adam sizi resmen istemiyo siz varken bisiklet turunu tercih ediyo ve acikca bulusmak istemjyorum diyo yapmayin bu kadar degersiz misiniz ya sizi istemeyen biriyle zorla iliski devam ettiremessiniz.
Artık bende böyle düşünüyorum

O ilk heyecan kalacak diye bir şey yok. Bu kadar üstelemeyin bence de. Her adam da özleyince kapıda yatmıyor maalesef.

O ilk heyecan kalacak diye bir şey yok. Bu kadar üstelemeyin bence de. Her adam da özleyince kapıda yatmıyor maalesef.
Ama bende artık istenmedigimi düşünüyorum o yarın istedi diye yarın bulusmam mi lazım yoksa onca yol gelmişken görmeden mu döneceğim yoksa ayrılıp mi döneceğim kafam çok karışık

X