istenmiyor muyum?

GzDe35

Yanar yürek sessizce ağlar
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
362
15
Arkadaslar ben usakta üniversitedeyim evimiz izmirde buraya 25gunde bir anca geliyorum 5 yıllık ilişkim var. Sevgilim bisiklet sürmesini seviyor. Facebook'ta bisiklet grupları var ordan arkadaşları var hafta da bir defa tür yapıyorlar O da cumartesi günü... biz 23 gündür görüşmedik cmt buluşalım diye konuştuk ama o şimdi sabah 7-10.30 kadar onlarla olacak ve tum gün yorgun olmak istemiyorum pazar buluşalım diyorum.. Sizce neden beni erteliyor

o tur urla seferihisar tarafıdır büyük ihtimal ve hava çok sıcak haliyle yorgun olacaktır ama akşam buluşma şansınız yok mu?

İlişkiniz 5 yıllık olduğu için olabilir..

Allah Allah yorgun olmak istemiyorsa bir haftacık ertelesin bisiklet turunu da seninle vakit geçirsin.

o tur urla seferihisar tarafıdır büyük ihtimal ve hava çok sıcak haliyle yorgun olacaktır ama akşam buluşma şansınız yok mu?
Hayır Bornova da bi koy sabah 7-.10.30 arası ama benim uzuldugum gitmeyeyim demedi her cmt var yani önümüzdeki hafta gidebilirdi

Allah Allah yorgun olmak istemiyorsa bir haftacık ertelesin bisiklet turunu da seninle vakit geçirsin.
Beni de üzen bu.. Gitmeyeyim demedi pazar buluşuruz ne olcak dedi ne yapayım ben şimdi zaten 4...5gunlugune geldim

Hayır Bornova da bi koy sabah 7-.10.30 arası ama benim uzuldugum gitmeyeyim demedi her cmt var yani önümüzdeki hafta gidebilirdi
ama çok erken bitiyor biraz dinlenip 3 ten sonra rahatlıkla görüşebilir onu anlayamadım yani.yaşlarınız kaç?

işte ilişkilerin başlıca bitme sebebi.bence her birey farklıdır ve kendı hayatı vardır,sana açıkça söylemiş,bisiklet turu oldğunu.pazar görüşürsünüz neden bu kadar sorun yaptınız ki.? biribirinizin hayatına saygı duyun ve birbirinizi özgür bırakın derim.

Siz görüşmek istediğiniz için erteliyor. Bence o yazmadan yazmayin, aramadan aramayın.. siz de buluşmayı önemsemiyor gibi davransaniz.. ?? Yani sessiz kalarak.. roller kısa zamanda değişecektir eminim.. canınızı sıkmayın lütfen. . O düşünsün buluşmanızi, siz değil. . Ayrıca bu durumdan dolayi sinirlenseniz de aglasaniz da gizlice yapin bunu. Ona belli etmeyin. Cunku siz uzgun olduğunuzu belli ettikce daha cok erteleyecektir.. erkek egosu işte.. bundan zevk alacak ve acele etmeyecektir yoksa.. neyse canim üzülmeyin. . iciniz icinizi yese de siz rahatmis gibi davranin.. (maalesef erkeklere taktik yapmadan olmuyor).. ayrica sizin isteginiz ile buluşacak iseniz hic bulusmasaniz daha iyi degil mi.

Sevgiyle kalin canim..

20-24 Sanki kürek çekecek alt tarafı kafede olacağız ben artık beni istemediğini düşünüyorum
kendi düşüncemi söyleyeyim: 4-5 günlüğüne gelmişim beni görmek yerine(öğleden sonra görüşelim deseydi bişey demezdim de)pazar görüşelim diyor ise bende pazar günü ailemle programım var derim konuyu kapatırım.

Beni de üzen bu.. Gitmeyeyim demedi pazar buluşuruz ne olcak dedi ne yapayım ben şimdi zaten 4...5gunlugune geldim
Ben olsam pazar buluşurdum. Böyle uzun uzadıya onunla vakit geçirecek gibi davranır, bir saat sonra; " zaten 20 günde bir gelebiliyorum. Doya doya ailemle vakit geçirmek istiyorum. Hadi ben kaçtım şekerim bye" der. Eve dönerdim. Arkamdan böyle bakakalırdı. Daha da hiç geldim buluşalım görüşelim demezdim.

NOT: 1 saat bile fazla. yarım saat otururdum.

Yakinda bir ay olacak gorusmeyeli ben hergün yanımda ol demiyorum zaten haftada iki gün gidiyor ben izmire geldim o yanıma gelmek yerine orayı tercih etti beni erteledi

Ben olsam pazar günü buluşmazdım.
Artık bir daha ki hafta sonuna o senin yanına gelip kendini affettirir mi bilemem.

Yakinda bir ay olacak gorusmeyeli ben hergün yanımda ol demiyorum zaten haftada iki gün gidiyor ben izmire geldim o yanıma gelmek yerine orayı tercih etti beni erteledi
ben seni çok iyi anladım.belki benimde başıma gelse verebilceğim bi tepki bu.ama sakin olmakta fayda var hemen istenmediğin sonucunu çıkarma.ama içinden geçenleri söyle.Boş yere de takılıp üzülme

Biraz trip yapmıştım şimdi de yarın gel uyurum madem yanında diyor ne yapacağım şimdi kabul mu etmeliyim yoksa Hayır mı demeliyim

Biraz trip yapmıştım şimdi de yarın gel uyurum madem yanında diyor ne yapacağım şimdi kabul mu etmeliyim yoksa Hayır mı demeliyim

Benden önemli bu bisiklet turu de?
Hala tamam aşkım tura gitmem birlikte zaman geçiririz yerine yanında uyurum diyorsun, istemiyorsan hiç görüşmeyelim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…