istenmeyen tüylerinden KURTULANLAR..!

hiç kremle falan ugraşmayın derim..onca yol denedim olmadıı hiç bi işe yaramadı ....lazere gidiyorum çok memnunummmm büyük rahatlıkk:)

vaniga ne acaba? ik defa duyuyorum. :)bayanssulusmile

y.dışında başka hastalık için üretilmişken kıllarada etkisi tesadüfen bulunmuş bir krem vaniqa ,yüz bölgesi tüyleri azalttığı söylenen fda onaylı tek ürün.
ornitin dekarboksilaz enzim inhibitörü olan eflornitin etken maddeli krem ..
fiyatıda çok pahalı...

vaniqa yı nasıl temin edebiliriz ki? Türkiyede var mı bu krem? Bende kalınlar için lazere başladım ama inceler için çözüm yok.

bu siteye girmeye başlayalı beri bacaklarımdaki tüyler azaldı ,okuduğum her yolu deniyorum , limon tuz talk , bakla , bioder hangisinin etkisi oldu hangisinin olmadı hiç bilemiyorum ki

Beany ,siz etkin maddelere dikkat ediyorsunuz acaba bu vaniqa daki etken madde hangi bitkide var

eğer vaniqadaki etken madde sadece ornitin dekarboksilaz inhibitörü ise bunu bulmak çok kolay ama bence bu enzim inhibitörü tek başına işe yaramaz,ilacın asıl icat ediliş sebebi farklı çünki ,farklı bir rahatsızlık için kullanırken tesadüfen kıllara böyle bir etkisi bulunmuş,ornitin dekarboksilaz inhibitörü olduğu bilgisini görebildim ben yanlızca .yüz bölgesi kıllarında işe yaradığı yazılıyor birçok yerde..

Beany biraz konu dışına çıkacağım ama sana bir soru sormak istiyorum; bu konularda bilgilisin.Hangi bitkisel yağlar ciltte tüylenme yapar? hangileri yapmaz? Bal,yumurta gibi besinler tüylenme yapar mı? Bu konularda bilgin varsa paylaşabilirsen çok sevinirim.Bir yandanda sivilcelerle uğraşıyorumda:kedi:

Beany biraz konu dışına çıkacağım ama sana bir soru sormak istiyorum; bu konularda bilgilisin.Hangi bitkisel yağlar ciltte tüylenme yapar? hangileri yapmaz? Bal,yumurta gibi besinler tüylenme yapar mı? Bu konularda bilgin varsa paylaşabilirsen çok sevinirim.Bir yandanda sivilcelerle uğraşıyorumda:kedi:

hangi bitkisel yağlar tüylenme yapar ,tek tek incelemek grekiyor,ama deneme yanılma yöntemiyle bugüne kadar bilinen bazı bitki yağlarının tüylenme yaptığını okuyoruz çoğumuz,mesela susam yağı ,bazı bitki yağları elde edilirken zeytinyağında çözülmeye bırakılıyor,yada başka çeşit yağlarda ,bence bu bitkisel yağları kullanmamak gerek,ama kıllar kökten alınıp sürüldüğünde özellikle kullanılmamalı diye düşünüyorum ..

bal ve yumurta alerjenik besin maddeleridir,bazı kişilerin vücutları bu besin maddelerindeki alerjenlere duyarlı olabiliyor,bunun dışında yumurta lesitin kaynağıdır,kolestrol sentezini engeller lesitin,eskiden yumurtanın kolestrolü yükselttiği iddia edilirdi ama araştırmalar sonrası görüldüki yumurta lesitin deposuyla kolestrolü düşürebiliyor yeterli tüketiminde.
balında yararları sayılamayacak kadar fazla ,ben alerjen etkisinden bahsettim ama her besin yeterli miktarda tüketildiğinde insan sağlığına faydası şüphesiz çok fazla....

sivilcelenmenin çok farklı sebepleri vardır,bazen yoğun stres bile aşırı sivilcelenmeye sebep olabiliyor,buna en iyi örnek öss hazırlık öğrencileri:)
bazende bazı hormonların normalinden fazla salgılanışı ki bu çok sık rastlanan bi durum,androjen hormonları tüylenmeye sebep olabilirken aynı zamanda sivilcelenmeyide tetikler,sonra karaciğerdeki bazı rahatsızlıklarda sivilcelenmeye sebep olabilir,sivilcelenmenin nedeni tespit edilmeliki doğru tedavi yapılabilsin ,bunun için bi hekime muayane olmak şart.

beany evet ben epilixiri halen kullaniorum ama alesef faydasini görmedim o yüzdende yazilarim eksik kaldi epilixiride kötülemek istemedim cünkü azilari faydasini gördü ben malesef görmedim ama halen kullaniorum belki sonradan etki eder diye vaniqa olayinida ben doktordan aldim dedim bi denim ve bna cok yarari ldu vallah

hangi bitkisel yağlar tüylenme yapar ,tek tek incelemek grekiyor,ama deneme yanılma yöntemiyle bugüne kadar bilinen bazı bitki yağlarının tüylenme yaptığını okuyoruz çoğumuz,mesela susam yağı ,bazı bitki yağları elde edilirken zeytinyağında çözülmeye bırakılıyor,yada başka çeşit yağlarda ,bence bu bitkisel yağları kullanmamak gerek,ama kıllar kökten alınıp sürüldüğünde özellikle kullanılmamalı diye düşünüyorum ..

bal ve yumurta alerjenik besin maddeleridir,bazı kişilerin vücutları bu besin maddelerindeki alerjenlere duyarlı olabiliyor,bunun dışında yumurta lesitin kaynağıdır,kolestrol sentezini engeller lesitin,eskiden yumurtanın kolestrolü yükselttiği iddia edilirdi ama araştırmalar sonrası görüldüki yumurta lesitin deposuyla kolestrolü düşürebiliyor yeterli tüketiminde.
balında yararları sayılamayacak kadar fazla ,ben alerjen etkisinden bahsettim ama her besin yeterli miktarda tüketildiğinde insan sağlığına faydası şüphesiz çok fazla....

sivilcelenmenin çok farklı sebepleri vardır,bazen yoğun stres bile aşırı sivilcelenmeye sebep olabiliyor,buna en iyi örnek öss hazırlık öğrencileri:)
bazende bazı hormonların normalinden fazla salgılanışı ki bu çok sık rastlanan bi durum,androjen hormonları tüylenmeye sebep olabilirken aynı zamanda sivilcelenmeyide tetikler,sonra karaciğerdeki bazı rahatsızlıklarda sivilcelenmeye sebep olabilir,sivilcelenmenin nedeni tespit edilmeliki doğru tedavi yapılabilsin ,bunun için bi hekime muayane olmak şart.

Cevapların için teşekkür ederima.s.

deneyimlerini paylaşacak kimse kalmadı mı? Ben kalınlar için alexander a başladım, inceler için karınca yumurtası yağı aldım onu kullanmaya başlıcam.Bu arada iğneli de kesin çözüm ama iz bırakmıyacak bir yer bulmak lazım.

güncellllllll

kızlar buraya ne güzel yazıyorduk bi ara,kıllarından tamamen kurtulanlar ,hangi yöntemle hangi bölge kıllarından kurtuldular yazabilirse fikir edinirdik yine...

kelebeketkisi, vaniga'yı kullanmış ve müthiş demişsin. daha ayrıntılı yorum yapabilir misin..
nerene kullanıyorsun, ne kadar zamandır kullanıyorsun, ne kadar azalma oldu..

daha öncede bir topige yazmistim ama nereye yazdigimi bulamadim hatta bir arkadas ismini sormustu o zaman bilmiyordum simdi ögrendim..
benim ablam gaziantepten hamam otu aldi(bu adanada yetisen bir bitkiymis) tüylerun uzerine sürüyor gün asiri sonra eliyle avuyor baskalari bisyle kaziyor jilet degil buna ne derseniz tüy dökücülern icinde spatulalar oluyordu sanirim onun gibi bisyle,ve koltuk alti cok belirgin bir sekilde azaldi,arkadasinin annesi,annesinin arkadaslari ve arkadsi kullaniyormus kalmamis tüy..ben hic denmeedim ama ablam kullandi sonuc iyi tabi gün asiri ve düzenli kullanmak lazim..

Hemen hamamotunu araştırıyorum inşallah aktarlarda vardır.

Ben bir senedir sir ağda kullanıyorum her yerime. Azalmaya başladı biraz. Gerçi sürdüğüm kremlerden de tüyler hemen azalmıyor mesela Bepantenol losyon ,büyük mavi kutuda olanı bende acaip tüylenme yaptı... Yine bitkisel yağlar süremiyorum cildime onlar da tüyleri coşturuyor...

Ben vaniqa'nın sitesine baktım baya cilt için yapmışlar hemde tüyler için yapmışlar. Dediğiniz VANıQA(vaniqa) yani g ile değilde q(ku) ile mi yazılıyor?

Son düzenleme:
Merhabalar ben lazer epilasyon yaptırdım,bikini bıyık,koltukaltı,
lazerin adı son model alexandrite,
Koltukaltı ve bikini süper 2,5 ay oldu daha çıkmadı,bi yazı atlatabilirsiniz rahatlıkla,
Süper kolaylık şiddetle tavsiye ediyorum bu bölgelerde
Fakat bıyıklarım 1 ayda geri çıkmaya başladı,
Sizi bir konuda uyarmak istedim,ben kumralım sarı tüylerim var,
İşlemi yapan kıza çenemdeki birkaç siyah kılıda lazerlemesini söyledim önce nazlandı bu sarıları azdırır dedi,
Ama neyse bikaç deydireyim dedi,
o Deydirdiği yerlerden 5-6 tel daha fazla siyah tüy fışkırdı
Aman ha sarı tüyleri yüzde siyaha çeviriyor,
çenenize falan yaptırmayın derim ben

daha öncede bir topige yazmistim ama nereye yazdigimi bulamadim hatta bir arkadas ismini sormustu o zaman bilmiyordum simdi ögrendim..
benim ablam gaziantepten hamam otu aldi(bu adanada yetisen bir bitkiymis) tüylerun uzerine sürüyor gün asiri sonra eliyle avuyor baskalari bisyle kaziyor jilet degil buna ne derseniz tüy dökücülern icinde spatulalar oluyordu sanirim onun gibi bisyle,ve koltuk alti cok belirgin bir sekilde azaldi,arkadasinin annesi,annesinin arkadaslari ve arkadsi kullaniyormus kalmamis tüy..ben hic denmeedim ama ablam kullandi sonuc iyi tabi gün asiri ve düzenli kullanmak lazim..

bu hamam otu meselesini merak etmeye başladım.Traştan farksız gibi ama tüyler alındıktan sonra sürülürse bana mantıklı geliyor

kullanılan yöntem: karınca yumurtası yağı
uygulama süresi: 3 ay
uygulanan bölge: yüz
temizleme şekli: ağda
uygulama şekli: temizlendikten sonra 4-5 gece
sonuç: yüzümdeki tüyler yaklaşık 20 günde bir çıkıyodu 3 aydır karınca yumurtası yağını kullanıyorum ve o kadar çok azalma olduki. 1 ayı geçti ve öncekilere göre acayip bir şekilde az çıktı. Diğer yerlerde de kullanmaya başlayacağım. istediğim sonucu alamazsam son çare lazer epilasyon yaptırcam.

Son düzenleme:
X