merhaba. kullaanma klavuzunu okudum ve kullanmaya baslamadan hemen öncede yine arayıp bilgi alıcam. birşeyleri yanlış yapmayayım ne olur ne olmaz diye. ama işte kıllarım daha tam çıkmamış. hepsi çıksın ki kremleri kullanmaya başladıktan sonra tekrar fazla kıl çıkmasın diye beklemek zorundayım. bu da beni sinir ediyo.
sen hangi bölgelerine kullanıyorsun ? eger işe yararsa varya mucize olur herhalde çok büyük bi sevinç :) ama yaramazsa da benim için çok büyük bi hayal kırıklığı
ben su anda genital bölge ve koltukaltimda kullaniorum...göbegimde kullanmak icin tüylerin cikmasini bekliyorum bende:) biyiklarida tatilde yapcan uniye giderken yapamam...makyaj yapicamya onun icin...sordum ben makyaj yapmak icin kremi sürdükten sona iki saat beklemem gerek makyaj icin onuda iki saat erken kalkamam :)
korkma beyaz ten+koyu tüylü olduğuna göre tam lazerliksin=) o sadece yüzde pek önerilmiyor. lazer epilasyon bölümünde yüzlerce yazı ve insanların deneyimleri yazıyor ordan okuyabilirsin
makyaj bi bayan için herşeydir demi hele ki bi üni. öğrencisi için :) ben genital bölge için lazere gidicem. o bölgenin acısına artık bi kez daha katlanamam. yıllardır ağda makine acılar içinde mahvoldum :)) kollarımla bacaklarımda uzasın başlıcam inşallah kremlere. tabi ben başlayana kadar sen kesin sonuç almış olursun da inşallah işe yarar. bi umut işte :) sen burdan gelişmeleri sürekli yazarsan sevinirim :)
Tabiki yazarim...gebital bölgeyi eldivenle alabilirsin bi bes dakka sona cilt alisio ve pek acimio bu sempremajin serumu falan aciyi hafifletio...su doktorlarin kullandigi eldivenlerle alioru...normalde sekerli agda yapiodum hic acimiodu ve tertemiz oluyodu...ama sempremajda seker iceren agda yasak oldugu icin eldivenle aliorum...oraya epilasyon aletiyle hayatta yapamam cekemem o aciyi ama eldivenle cok rahat dene istersen :)
Arastırma yaptıgım kadarıyla lımon suyu + tuz agda sonrasında cılde suruldugunde azalma oluyormus.Eski bir yontem oldugunu okudum fakat bunu deneyen bırılerı var mı etkılı mı bılmıyorum ...
Herkese kılsız ,tuysuz gunler dilerim
merhaba benim cene altinda killanma var ama ne yapacagimi bilmiyorum lazer biraz pahali benim icin lutfen yardimci olun kizlar
merhaba benim cene altinda killanma var ama ne yapacagimi bilmiyorum lazer biraz pahali benim icin lutfen yardimci olun kizlar
:44:gerçekten kurtulunuyorsa iyyi bişey ama ismi ne dir bilen var mı
bu üründen dönüt alıp paylaşan üç kişiden ikisinin işine yaramış fakat diğer bir kişide olumlu sonuç vermemiş kendisinde hormonal bozukluk varmış ikinci kez kullanmayı planlıyordu.[/
evet doğru diyorsun. tv de ürün hakkında bilgi verenler hormonal bozuklugunuz olmadıgı surece yüzde yüz etkili diyor. danışma hattını aradım orda da aynı şekilde bilgi veriyorlar ama insanın inanası gelmiyor işte. ama yine de ya işe yararsa diyerek aldım. daha kullanmaya başlamadım. inşallah işe yarar.
ben faceten de bu ürünün sayfasına baktım. çok harika, işe yaradı vs. gibi yorum yapan bi kaç kişi vardı sayfada. ama her nedense o kişiler bana sahtekar gibi geldi. düşünüyorum da madem ürünleri bu kadar mükemmel niye böyle sahtekarca yollara basvuruyorlar diye. amaçları acaba daha iyi reklam yapmayı sağlamak mı yoksa gerçekten de sahtekarlık mı ? bunu da kısa bir süre sonra öğrenicem...
yalnız bende de biraz anormallik var sanırım çünkü ürünü almadan önce değil aldıktan sonra araştırmaya yapmaya başladım :) bi anlık boşluğuma geldi galiba : )
bu üründen dönüt alıp paylaşan üç kişiden ikisinin işine yaramış fakat diğer bir kişide olumlu sonuç vermemiş kendisinde hormonal bozukluk varmış ikinci kez kullanmayı planlıyordu.[/
evet doğru diyorsun. tv de ürün hakkında bilgi verenler hormonal bozuklugunuz olmadıgı surece yüzde yüz etkili diyor. danışma hattını aradım orda da aynı şekilde bilgi veriyorlar ama insanın inanası gelmiyor işte. ama yine de ya işe yararsa diyerek aldım. daha kullanmaya başlamadım. inşallah işe yarar.
ben faceten de bu ürünün sayfasına baktım. çok harika, işe yaradı vs. gibi yorum yapan bi kaç kişi vardı sayfada. ama her nedense o kişiler bana sahtekar gibi geldi. düşünüyorum da madem ürünleri bu kadar mükemmel niye böyle sahtekarca yollara basvuruyorlar diye. amaçları acaba daha iyi reklam yapmayı sağlamak mı yoksa gerçekten de sahtekarlık mı ? bunu da kısa bir süre sonra öğrenicem...
yalnız bende de biraz anormallik var sanırım çünkü ürünü almadan önce değil aldıktan sonra araştırmaya yapmaya başladım :) bi anlık boşluğuma geldi galiba : )
sen yine iyidin cnm hahahha ben bi sabah kalktim annem bole bisey varmis dedi dedigi an siparis verdimsonadan internetten baktim katildiklari programlara xD
sen yine iyidin cnm hahahha ben bi sabah kalktim annem bole bisey varmis dedi dedigi an siparis verdimsonadan internetten baktim katildiklari programlara xD
evet sen benden daha vahim durumdaymışsın gerçektende ben en azından tv de dinledim ve danışma hattından bilgi aldım sonra siparişi verdim :) aslında benim siparişi vermekte acele etmemin nedeni indirimi kaçırmamaktı.
arkadaşlar edindiğim deneyimlerden yola çıkarak şunu söyleyebilirim. piyasada kullanmadığım tüy kremi kalmadı. sadece şu yeni çıkan epilamor'u kullanmadım. kaç gündür reklamlarda iddialı ve çeldirici konuşmalarını izliyorum. açıkçası bana hiç inandırıcı gelmedi. ya da bu konuda yıllarca sömürüldüğüm için öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum.. kesin sonuç almak için lazer ya da iğneli epilasyonu tercih etmek gerekiyor..tabi bunların da kendine göre dezavantajı var.. ben işin içinden çıkamadım hala araştırıyorum. reklam amaçlı yorumlardan da artık gına geldi..
merhaba cnm ben sempremaj aldim ve su an 5. günümdeyim...gelismeleri yazarim bende senin gibi hep dua eduorum nolur ALLAHim bu ürün sifamiz olsun diye :) su anda iyi gidio sadece kitilan killarin baslari ikti diyerlerinden haber yok su an :) zaten ilk seferde kalin killar incelio dio yani killarin cikarsa hayal kirikligina ugrama...ben kullanma klavuzunu 10 kere okudum
iice anlamak icin...sen okudunmu orda yazio hersey
merhaba bende bu ürünü tv de duydum ve araştırıyorum adamlar çok iddialı inşallah dedikleri gibidir bu arada sende alerji yaptımı cildinde değişiklik oluyomu canım aynı zamanda cildi pürüzsüzleştirir diyo bende kullanıcam ama korkuyorum cildim çok hassas gelişmeleri bilgilendirirsen sevinirim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?