• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen tüyler :(

jacqualine

hayat onunla başladı...
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
63
0
96
çok utanıyorum ama artık sormak zorunda hissediyorum kendimi :18: kızlar yaa affedin beni ama kalcalarımın arasında da kıllar var benim küçükken jiletle aldığım için daha da fena durumdalar. napıcam ben :26: kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama utanıyorum sizce orası da alınıyo mudur :5:

Hiç utanç duyma; bunlar ayıp,utanılacak şeyler değil...

Tam "kalça arası" tanımlamasını anlayamadım ama, mutlaka epilasyon merkezlerinde alınıyordur ;) Rahat olun...

Hiç utanç duyma; bunlar ayıp,utanılacak şeyler değil...

Tam "kalça arası" tanımlamasını anlayamadım ama, mutlaka epilasyon merkezlerinde alınıyordur ;) Rahat olun...

anlatırken bile utanıyorum :17: tam olarak popiş diye adlandırdığımız bölgenin arası :30:

canım bende orda kıl olduğunu bilmezdim ama bende bile azcık varmış ki açık tenliyim. bende kuaföre gittim ilk defa acayıp utandım ön bölge bitti arkana dön deyince şaşırdım çok ama çok utandım sonraki gidişlerimde rahattım sende git kuaföre zaten ilk ağdadan sonra acayip azalıyo tuyler rahat ol

herkeste var:55: genital bölge için kuaföre giden çoğu kişi makat bölgesini de aldırıyor utanmana gerek yok.

Son düzenleme:
Arkadaşların da dediği gibi herkeste var.Kuaför zaten dön de popo arasını da alalım diyerek yönlendiriyor seni:34:

popo arasında olmayan yoktur tatlım utanma tam randımanlı bir temizlik içn kuaföre gitmelisin kuaför orayıda alıyor :1:

Hazır sir ağda bandı ile çok kolay alabilirsin.

yaa ben çok denedim kendim almayı ama bir türlü başaramıyorum. acıdan korkmam ama kendi kendime ağda yapamıyorum :1: çok teşekkürler kızlar beni accayip derecede rahatlattınız :46: :32:

yaa ben çok denedim kendim almayı ama bir türlü başaramıyorum. acıdan korkmam ama kendi kendime ağda yapamıyorum :1: çok teşekkürler kızlar beni accayip derecede rahatlattınız :46: :32:

ay evet ya alanlar nasıl alıyorsunuz çok merak ediyorum?? ben etrafı batırmadan beceremiyorum her yer sir oluyor:17:

Bende aynı durumdaydım kızlar batırırdım her yeri. Şimdi sesu ılık ağda ve ağda bantlarımla gayet mutluyum küçük küçük parçalarla her yeri temizliyorum :)) Hem kendim yapınca acıyı daha az hissediyorum bir de anestol tabi :))

Bende aynı durumdaydım kızlar batırırdım her yeri. Şimdi sesu ılık ağda ve ağda bantlarımla gayet mutluyum küçük küçük parçalarla her yeri temizliyorum :)) Hem kendim yapınca acıyı daha az hissediyorum bir de anestol tabi :))

emla kremden sonra bir de anestol krem mi çıktı uuyuşturmak iin ağda yapılan bölgeyi:53:

Canım bende kk de okudum denemekten zarar çıkmaz dedim aldım kullandım etkisini gördüm hemde yarım saat falan bıraktım normalde hayatta yapamazdım bana faydası oldu emla'nın fiyatı pahalı çünkü :34:

Canım bende kk de okudum denemekten zarar çıkmaz dedim aldım kullandım etkisini gördüm hemde yarım saat falan bıraktım normalde hayatta yapamazdım bana faydası oldu emla'nın fiyatı pahalı çünkü :34:

ayy inanmıyorum yaa bu bir mucize bişi
peki vajene sürülüyor mu ağda için bir zararı yok mu ki ağsacıya giderken süreyim bende lokal uyuşturmak için
bir de kaç ml tüp içinde krem
emla krem çok küçük ve pahalı sanırım:30:

anestol hep vardi ya ben cocuklugumdan biliyorum :26: hem ucuz hem de ayni etkiyi yapiyor iste neden onca para verip emla aliyor hala insanlar bilemiyorum :19:

ben emla kremi duyunca bile uçmmuştum sevinçten ama onun tüpü çok küçük bir vajinaya anca yeter gibi yani sanki öyle diyorlar gerçi almadım ama hemde pahalı 30 lira falanmış sanırım
ama anestol denen 1,800 yazmış biri inanılmaz ucuz sudan ucuz yani

Valla tatlım ben sürdüm bir zararı yok eczacı bir arkadaşıma sormuştum daha önce . ben ilk yaptırdığım zaman jiletten dönünce ağdacıya gittim öldüm öldüm dirildim ama denedim kendim evde faydası oldu canım kaç ml bilmiyorum ama merhem gibi ve 10 dan fazla yapabilirsin , fiyatı da uygun emlaya o kadar paara veremezdim :1:

Bu anestol'u cocukken yanık ayağıma da vermişlerdi uyuşturmuştu ilerde ağda için kullanacağımı düşünememiştim :) Denemekten zarar çıkmaz canım , bazıların da etki olmadığını söylensede en azından acıyı hafifletiyor ama ben etkisini gördüm umarım sende görürsün tatlım :) Açtığım konu da sormuşsun tatlım ama burda cevabını veriyorum cilde de zararı yok :))

Son düzenleme:
ayy canlarım ya acayip rahatlattınız beni bende de var oaramda ya ayy çok utanç verici zaten kılda keramet olsa orda çıkmaz demişler :27:

ayy canlarım ya acayip rahatlattınız beni bende de var oaramda ya ayy çok utanç verici zaten kılda keramet olsa orda çıkmaz demişler :27:

dimi canım ya :37: yalnız ben hala kuaföre gidemedim çok utanıyorum :1: memleketteyken yaptırmam lazım ankarada hiç yaptıramam bilmediğim kuaföre :32:

Back