- 17 Mart 2015
- 1.329
- 2.959
- 73
- Konu Sahibi Moredarklife
-
Sen önce kendine bi bak, emir yağdırıp aklın sıra ne yapacağımızı söyleyen sensin. Daha sen geçtim yazdığını, düzgün yazılanları da anlayamamışsın...Emredersin
Rabbim ondan al,benim gibi canı gonulden isteyene ver! Amin.
Aminnnnnn
Sen önce kendine bi bak, emir yağdırıp aklın sıra ne yapacağımızı söyleyen sensin. Daha sen geçtim yazdığını, düzgün yazılanları da anlayamamışsın...
Zor şartlar altinda okuyup anlamaya çaliştim ama anlamamişim.
Konuya göre bebeği siz istemiyorsunuz yorumlariniza göre eşiniz.
İyi de hamile olup olmadiginiz bile belli değil.Vallahi alelacele yazdim lakin ben esim istemedigi sebebiyle istemiyorm karmakarisigim dogrusu klavye hatasi icin uzginum duzeltirim simdi guzelce ikaz ettiginiz icin, kafam balon oldu ana yuregim dogur diyor korunmaya ragmen olduysa gururum babasi istemiyot olmaz diyor sizce napsam
babası istemiyorsa adam akıllı onlem alsaydı. Birazcık allah korkusu olan insan o yavrunun gunahına girmez... Kesinlikle aldrmqVallahi alelacele yazdim lakin ben esim istemedigi sebebiyle istemiyorm karmakarisigim dogrusu klavye hatasi icin uzginum duzeltirim simdi guzelce ikaz ettiginiz icin, kafam balon oldu ana yuregim dogur diyor korunmaya ragmen olduysa gururum babasi istemiyot olmaz diyor sizce napsam
İyi de hamile olup olmadiginiz bile belli değil.
Önce bu konuyu netleştirin.
Sonra eşinizle bir karar verirsiniz.
Eşinizde çok sert bir tepki vermemiş bilmiyorum demiş sadece.
babası istemiyorsa adam akıllı onlem alsaydı. Birazcık allah korkusu olan insan o yavrunun gunahına girmez... Kesinlikle aldrmq
Bu kadar çok endiseliyseniz eşinizi nöbetçi eczaneye yollayın test yapin rahat uyuyun şayet yoksa. ben olsam öğle yapardım.
geri çekme yöntemiyle mi korunuyorsunuz??Bende ona kizdim prezv. Kullanaydin dedim teklif ettm reddettin bnm hap kullanmam yasak spiral 2 kez kaydi olmuor, e napim ben daha gebe kalcam die evlilik cinselligimden mi kacim sen dikkatli olaydn nasi kalkarm bunun yukunden ben diorm sonra da diyorm ki ya adam ya hazir deilse ikinviye evlilik psikolojisi bozulurda yuva tehlikeye girerse araftayim yani
benm bildiğim çocuk yuvayı sağlamlaştırır ama seninkinde nolur bilemem..Bende ona kizdim prezv. Kullanaydin dedim teklif ettm reddettin bnm hap kullanmam yasak spiral 2 kez kaydi olmuor, e napim ben daha gebe kalcam die evlilik cinselligimden mi kacim sen dikkatli olaydn nasi kalkarm bunun yukunden ben diorm sonra da diyorm ki ya adam ya hazir deilse ikinviye evlilik psikolojisi bozulurda yuva tehlikeye girerse araftayim yani
geri çekme yöntemiyle mi korunuyorsunuz??
Valla kusura bakmayin ama suç sizde. Prezarvatif kullanmiyorsa ilişki yaşamayin.Bende ona kizdim prezv. Kullanaydin dedim teklif ettm reddettin bnm hap kullanmam yasak spiral 2 kez kaydi olmuor, e napim ben daha gebe kalcam die evlilik cinselligimden mi kacim sen dikkatli olaydn nasi kalkarm bunun yukunden ben diorm sonra da diyorm ki ya adam ya hazir deilse ikinviye evlilik psikolojisi bozulurda yuva tehlikeye girerse araftayim yani
benm bildiğim çocuk yuvayı sağlamlaştırır ama seninkinde nolur bilemem..
gerçidaha dereyi gormeden paçayı sıvıyoruz. Bi test mest yap kesin olsunda yazdıklarımızın bi anlamı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?