- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi Moredarklife
-
Gerçekten bir Öğretmenin bu Yazım dilini kullandığına inanamıyorum.Herkese canigonulden selam arkadaslar, denk gelenler bilir hatirlar belki 18 inde univ kazanip evlenen, akabinde okurken gwbw kalan doguran yine de okulu bitirip ogretmen olan nazarboncugu ben 5 yillik evliliginde 2 defa kocasini karakolluk eden ortaliga her lafi koca tarafindan dokulen dava acip bosanmak icin sonra adam olmaya baslayinca vazgecen ve sonunda herseyi yoluna giren 3 yasindaki cocuk annesi minik cilekes zafer sahibi nazarboncugu ben, adet dongum duzensizdir eskiden beri 37 40 gun arasi olurum, ama sanki bu defa uzun surdu hep yazmmaktan yasiorm bu skintilari ama gebeysem ya bi tek esim korunuyor, ben hicbi yontem uymuyor saglik sorunundan dolayi, ya bi kacak olduysa , bilincli bisey yapmadim diyor ama yarn bakacagm testten ya gebeysem, napicam yeni duzelen psikolojimin ustine sil bastan ya tum sorunlar hortlarsa allahim gucum yok bu drfa olmayana ver die napcagimi sasirdim, kizlar esime dedim ya gebeysem aldirirmisin 10 tane yapcak halimiz yok bilmiorm dedi o zaman uckuruna sahip cik sex benim hakkim senin uvkurun icin ben bu aciyi cekmek zorubdamiyim ulan diyip odama gectm arkamda dolanio delirip ortaligi katmiyim diye simdi hep guclu bilio beni ama icimde tukendim kizlar iki kelam edin be kafam balon
Heyyyyt beeesenin uvkurun icin ben bu aciyi cekmek zorubdamiyim ulan
AminnnnnnnnnRabbim ondan al,benim gibi canı gonulden isteyene ver! Amin.
Allahın verdıgı cana kıymayın rızkını da verır bakmasınıda kolaylastırır sana.ne guzel ya bebekten guzel bır sey var mı :)
Aminnnnnnnnn
Heyyyyt beeeöğretmen"miş"...
hmm ıstemedıgını bılmıyordum canım ne dıyım ya hayırlısıBen bebek asıgıyım lakın adam ıstemıyor ne yapaym gururumu yerlere bır daha mı atayım
Pardon da şu yazdığınızı kendiniz okuyunca anlayabiliyor musunuz cidden?Sen heralde telgraf cektim saniyorsun derdimi anlatmak icin bi an once yazim kizlar uyumadan diye cabaliyorm klavye parmak hatasini mi sectin napim sana kendimi ispatlayip diploma foto mu koyayim git geyigini baska yerdde yap isin gucun milletle alay etmeye calismak
Gerçekten bir Öğretmenin bu Yazım dilini kullandığına inanamıyorum.
Siz önce bi yazdığınızı kendiniz okuyun, anlayın, üslubunuzu düzeltin ondan sonra laf edin olur mu????Sen heralde telgraf cektim saniyorsun derdimi anlatmak icin bi an once yazim kizlar uyumadan diye cabaliyorm klavye parmak hatasini mi sectin napim sana kendimi ispatlayip diploma foto mu koyayim git geyigini baska yerdde yap isin gucun milletle alay etmeye calismak
Bre derken?Herkese ayni yorumlar skilmadiniz mi bre arkadasim
Pardon da şu yazdığınızı kendiniz okuyunca anlayabiliyor musunuz cidden?
Yoksa sorun sadece ben ve-jelibon- da mı?
Siz önce bi yazdığınızı kendiniz okuyun, anlayın, üslubunuzu düzeltin ondan sonra laf edin olur mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?