Merhabalar öncelikle, ben 21 yaşındayım ve henüz üniversite okuyoruz eşimle 19 yaşında ailelerin dindar olması sebebiyle evlendik. Ancak okulumuz yüzünden henüz gebelik istemiyoruz. Okul bitirmeden ben böyle bir şeye henüz hazır değilim ve istemiyorum da. Yumurtlama dönemindeyken bende vajinismus olduğu için eşimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik prezarvatifle korunarak ve kontrol ettik yırtık olup olmadığını. Ancak adetim 4 gün gecikti şuan ve çok fazla beyaz şeffaf arası bir akıntım var günlerdir. Sizce gebelik ihtimalim nedir?test alıp yapmalı mıyım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstenmeyen gebelik??
- Konu Sahibi sarahgray
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2022 hamilelik 2023
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2020
- 5.349
- 2.903
- 123
- 40
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.822
- 598
2 yıldır evlisiniz vajinusmus sorununu çözmediniz mi? Ne zaman çözeceksiniz? Bu yolla hamile kalınmaz, gecikme sebebin başkadır. Doktora gitmelisin adet düzensizliğin için. Aynı zamanda doğum kontrol yöntemleri için. Bir de en önemlisi vajinusmus için. Sürtüne sürtüne yaşamak bir cinsel ilişki yaşama yöntemi değildir.Merhabalar öncelikle, ben 21 yaşındayım ve henüz üniversite okuyoruz eşimle 19 yaşında ailelerin dindar olması sebebiyle evlendik. Ancak okulumuz yüzünden henüz gebelik istemiyoruz. Okul bitirmeden ben böyle bir şeye henüz hazır değilim ve istemiyorum da. Yumurtlama dönemindeyken bende vajinismus olduğu için eşimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik prezarvatifle korunarak ve kontrol ettik yırtık olup olmadığını. Ancak adetim 4 gün gecikti şuan ve çok fazla beyaz şeffaf arası bir akıntım var günlerdir. Sizce gebelik ihtimalim nedir?test alıp yapmalı mıyım?
- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
Merhabalar öncelikle, ben 21 yaşındayım ve henüz üniversite okuyoruz eşimle 19 yaşında ailelerin dindar olması sebebiyle evlendik. Ancak okulumuz yüzünden henüz gebelik istemiyoruz. Okul bitirmeden ben böyle bir şeye henüz hazır değilim ve istemiyorum da. Yumurtlama dönemindeyken bende vajinismus olduğu için eşimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik prezarvatifle korunarak ve kontrol ettik yırtık olup olmadığını. Ancak adetim 4 gün gecikti şuan ve çok fazla beyaz şeffaf arası bir akıntım var günlerdir. Sizce gebelik ihtimalim nedir?test alıp yapmalı mıyım?
İliskinin binbir cesit yontemi var; surtunme bunlardan biri degil.
Tabi orası öyle ama vajinaya bulaşsa bile olabilir diyenler var internette benim de sorabileceğim bir aile büyüğüm yok ki bana anlatacak işte bu yaşa geldik bu konularda hala çocuk gibiyizokulunuza devam etmenize çok sevindim öncelikler, canım am anlamıyla ilişki olmamış kı nasıl gebelik olsun.
üniversite okuyoruz ve ayrı şehirlerdeyiz onun için pek fazla birlikteliğimiz olmadı benim korkum da henüz okul bitmeden hamile kalmak olduğu için tam bir ilişki yaşayamıyoruz zaten:/2 yıldır evlisiniz vajinusmus sorununu çözmediniz mi? Ne zaman çözeceksiniz? Bu yolla hamile kalınmaz, gecikme sebebin başkadır. Doktora gitmelisin adet düzensizliğin için. Aynı zamanda doğum kontrol yöntemleri için. Bir de en önemlisi vajinusmus için. Sürtüne sürtüne yaşamak bir cinsel ilişki yaşama yöntemi değildir.
- 31 Ağustos 2012
- 22.049
- 35.257
- 798
Lutfen uslubunuza dikkat edin2 yıldır evlisiniz vajinusmus sorununu çözmediniz mi? Ne zaman çözeceksiniz? Bu yolla hamile kalınmaz, gecikme sebebin başkadır. Doktora gitmelisin adet düzensizliğin için. Aynı zamanda doğum kontrol yöntemleri için. Bir de en önemlisi vajinusmus için. Sürtüne sürtüne yaşamak bir cinsel ilişki yaşama yöntemi değildir.
Ne demek 2 senedir hala cozemediniz mi
Bunun sorununu senelerce yaşayan hatta cozamaedimleri için bosanan insanlar var.
Kimse istemez böyle olmayı. Çok zor bir durum.
Allah inşallah nasip eder en kısa zamanda..kız bu şekilde gebeysen şok olurum ben aylardır deniyorumm bebeğimiz olmuyor
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.822
- 598
Üslubumda bir şey yok, her şeye duyar kasmayın. Senelerce yaşama sebebi erteleme utanma baskı gibi durumlardan başkası değil. Gir vajinusmusu yenenlerin konularını oku, doğru düzgün gidildiğinde tek seansta aştık diyenle dolu. Hiiç bunun duyarını çekemem. Bir daha beni alıntılamayın bunun için. Gidin cinsel terapiste sorununuz varsa Evde oturmayın.Lutfen uslubunuza dikkat edin
Bunun sorununu senelerce yaşayan hatta cozamaedimleri için bosanan insanlar var.
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.822
- 598
Düzgün bir çift taraflı korumayla bir sorun çıkmaz düzenli cinsel hayatta da. Boş yere kendine bunun da baskısını yapmana gerek yok zaten sorunum var diyorsun.psikolojine yazıküniversite okuyoruz ve ayrı şehirlerdeyiz onun için pek fazla birlikteliğimiz olmadı benim korkum da henüz okul bitmeden hamile kalmak olduğu için tam bir ilişki yaşayamıyoruz zaten:/
- 31 Ağustos 2012
- 22.049
- 35.257
- 798
Bunu senelerce yaşayan biri olarak yaptım yorumumu, bir hastaligi kimse aynı şekilde atlatmiyor, herkeste durum farklı.Üslubumda bir şey yok, her şeye duyar kasmayın. Senelerce yaşama sebebi erteleme utanma baskı gibi durumlardan başkası değil. Gir vajinusmusu yenenlerin konularını oku, doğru düzgün gidildiğinde tek seansta aştık diyenle dolu. Hiiç bunun duyarını çekemem. Bir daha beni alıntılamayın bunun için. Gidin cinsel terapiste sorununuz varsa Evde oturmayın.
Seviyesizliginiz bu yorumunuzla da onaylandı.
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.822
- 598
Size sadece psikolojik destek tavsiye ediyorum ciddi anlamda ve bir de hakaretinizi yönetime bildiriyorum. Muhatabım olamazsınız.Bunu senelerce yaşayan biri olarak yaptım yorumumu, bir hastaligi kimse aynı şekilde atlatmiyor, herkeste durum farklı.
Seviyesizliginiz bu yorumunuzla da onaylandı.
- 19 Şubat 2020
- 5.349
- 2.903
- 123
- 40
tatlım daha çocuksun zaten,korkma bu şekilde kalmazsın ama doktora gidip olmama sebebini öğren.vajinusmus için tedavi gördünmüTabi orası öyle ama vajinaya bulaşsa bile olabilir diyenler var internette benim de sorabileceğim bir aile büyüğüm yok ki bana anlatacak işte bu yaşa geldik bu konularda hala çocuk gibiyiz
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Surtunme yoluyla eger vajina üzerine bosalma olursa gayet güzel hamile kaliniyor. Cevremde bu sekilde hamile kalan var. Ve Safransari nın dedigi gibi amcamın kızı senelerce bu durumu yasadi ve cozumleyemedigi icin esinden bosandi. Sonradan baska biriyle evlendi suan 2 kocaman kızı var.Lutfen uslubunuza dikkat edin
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Ozamanin bu konuda ünlü bi doktoruna giden 5 yıl evlilik hayatinin sonunda bakire olarak boşanan kuzenim var. Yani herkes icin gecerli degil. Herkesin hastalik seviyesi farkli olabilir.Üslubumda bir şey yok, her şeye duyar kasmayın. Senelerce yaşama sebebi erteleme utanma baskı gibi durumlardan başkası değil. Gir vajinusmusu yenenlerin konularını oku, doğru düzgün gidildiğinde tek seansta aştık diyenle dolu. Hiiç bunun duyarını çekemem. Bir daha beni alıntılamayın bunun için. Gidin cinsel terapiste sorununuz varsa Evde oturmayın.
Eger konu sahibi bu konuda destek almis ve basaramamissa yapacak bisey yok. Ama destek almadan bu kadar sure beklediysede kesinlikle yanlis
- 19 Şubat 2020
- 5.349
- 2.903
- 123
- 40
senin için rahat olsun diye bir test al benceYani şimdi hamile olamam değil mi yoksa test alıp yapsam korkuyorum da biraz