- Konu Sahibi Papatyam444
-
eğer çocuğa da acaba hamile miyim sorularını yonelttiysen çattık anam ne hamilesi bu BENİM başıma bela olur diye korkup kaçmıştır çünkü hamile kalma ihtimalin yok yani bunu o biliyor sende bil benceYirmi yıldır hiç ilişkim olmamıştı buna çok güvenmiştim ama çok kötü hissediyorum kendimi
eğer çocuğa da acaba hamile miyim sorularını yonelttiysen çattık anam ne hamilesi bu BENİM başıma bela olur diye korkup kaçmıştır çünkü hamile kalma ihtimalin yok yani bunu o biliyor sende bil benceYirmi yıldır hiç ilişkim olmamıştı buna çok güvenmiştim ama çok kötü hissediyorum kendimi
Olmayan bebeği aldırın mi deseydikBana hayat dersi verin diye yazmadım. Hata yaptığımı zaten farkındayım.
Yirmi yıldır hiç ilişkim olmamıştı buna çok güvenmiştim ama çok kötü hissediyorum kendimi
Millet ortaokulda lisede sevgili yapıyor sevgili yapmak için ergenliğin bitmesini beklemiyorlar ondan bahsettim.20 yıldır yaşamadım derken, zaten bu sürenin en az 15 senesi çocukluk çağı
senin ergenlikten sonraki yaşayabileceğin süre en fazla 2-3 sene yani 20 yıl demen abes olmuş kardeşim...
olma olasılığı da var herşeye hazırlıklı ol benim ablam bu şekilde hamile kalmıştı çünkü bozulmadan kaldı o da (evliyken)
demekki olabiliyomuş. Olasılık var ama olmayabilirde...dua etde olmasın
Lütfen bundan sonra kimseye güvenme
Daha yaşın çok küçük
Olma ihtimali nedir diye sormuştum okuduysanız eğer.Olmayan bebeği aldırın mi deseydik
SadeceOlma ihtimali nedir diye sormuştum okuduysanız eğer.
Çok komikSadece
Valla canim cok sey var soyleneck ama polemik istemiyom sonra ban yerim20 yasinda daha hayatin baharinda ablasii
Aynen vallaha iliski yasamayi baska anlamis kardesimizValla canim cok sey var soyleneck ama polemik istemiyom sonra ban yerim
Aynen canım o yuzden pek bise demedim zaten arkadasa nasihat lazim değilmişAynen vallaha iliski yasamayi baska anlamis kardesimizban yemeye degmez
AAFFEERRRIIIMMMMM cok iyi yapmissinnn dememizi bekliyorAynen canım o yuzden pek bise demedim zaten arkadasa nasihat lazim değilmiş
Dememize gerek yokki canm anladin sen oniAAFFEERRRIIIMMMMM cok iyi yapmissinnn dememizi bekliyorbir sonrakilerinde bu istikrarda devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?