Gebeliğe Hazırlık İstenmeyen gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yasiniz cok genç ustelik madem korkuyordunuz kimsenin yuzune bakamiycaginizi da bildiginiz halde evlilik dışı iliski yasamak ne kadar dogru be canim he ? Evlilik disi iliski yasamak zorunda miydin peki ? Bence olmamistir . Ama binde 1 ihtimal ile de tutmus olabilir .

Ertesi gün hapı için biraz geç kalmış.
Evet onun için geç oldu bir kız arkadaşım biliyor sadece ertesi gün hapını içeyim dedim belki olmamıştır durup dururken alma dedi erkek arkadaşım da olmadı öyle bir şey boşuna zarar verme kendine demişti o yüzden de almadım

Daha hamile oldgunu bile bilmiyosun aldırmak istiyosun. Umarım büyük bir ders olmuştur bu sana. Boyunuzdan büyük islere kalkismazsn

İhtimal bile vermiyorum..Hiç canını sıkma kendine zarar verirsin o 2hafta sana 1ay gelir.O spermler vajinadan içeri giricekte yumurtayla birlesicekte dollenicekte..o kadar yıllarca deneyip hamile kalamayan insanlar var.Yok öyle bir ihtimal canım rahat ol.

Hmm dur bakalım her sağlıklı ve normal ilişki yaşayan bir çiftin her ay bebeğinin olma ihtimali %25ise sizin arkadaş dışarıya boşalmış ama içine de girmiş olabilme ihtimali %13 desek o %13tende %5i yumurtaya ulaşabilse.. Matematiksel olarak hamile kalma ihtimalin %5 derim ben .

her ihtimale karsi ertesi gün hapi alsaniz iyi olurdu.. cok dusuk bir olasilik hamile kalmaniz. olmaz degil ama cok dusuk. benim size diyebilecegim bu yasadiginiz korkuyu unutup da tekrar ayni durumun icine sokmayin kendinizi. cok daha beter camura batabilirsiniz. ders cikarin. degerinizi bosu bosuna degmez kisiler icin dusurmeyin. cinsellik yasamak isterseniz kizligi takmayin yasayin. ama istemezseniz siz dayanabilirdiniz erkegin arzulari icin kendinizi kullandirmissiniz nihayetinde de gitmis. oyle sevdim isleri degil bu isler. nisanli kizlar bile yapmamali nikahimiz var nasilsa bile denmemeli.. cok kafaya takmayin stresten de gecikebilir adetiniz simdi. ders cikarin akilli olun ne kendinizi ne ailenizi uzecek bir sey yapmayin. bodoslama dalmayin bu konulara. cahilligime geldi dersiniz kucaginizda bebek bulursunuz.

Teşekkür ederim

O %5 de bana denk gelmese bari

O kadar haklısınız ki teşekkür ediyorum

hamile kalacağını sanmıyorum canım yüzde yüz diyemem Rabbim bilir orasını ama 99.9 kalmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…