- 17 Kasım 2019
- 13
- 5
- 36
- 26
- Konu Sahibi Papatyam444
-
Yirmi yıldır hiç ilişkim olmamıştı buna çok güvenmiştim ama çok kötü hissediyorum kendimiAaaa erkek arkadaşınız sizi terk mi etti hemde tam ilişkiden sonra vah vah.. Güvenmeyin işte!!! Ailenden korkuyorsn hele hiç karsıma bu işlere
Ertesi gün hapı için biraz geç kalmış.Tutmamıstır ama için rahat etsin istiyorsan ertesi gün haplarından al
Evet onun için geç oldu bir kız arkadaşım biliyor sadece ertesi gün hapını içeyim dedim belki olmamıştır durup dururken alma dedi erkek arkadaşım da olmadı öyle bir şey boşuna zarar verme kendine demişti o yüzden de almadımErtesi gün hapı için biraz geç kalmış.
Büyük ihtimalle gecikecek beş gündür gece gündüz bunu düşünüyorumHamilelik olcagını sanmıyorum. Korkmana gerek yok stres yaparsan adetin gecikir.
Bana hayat dersi verin diye yazmadım. Hata yaptığımı zaten farkındayım.Daha hamile oldgunu bile bilmiyosun aldırmak istiyosun. Umarım büyük bir ders olmuştur bu sana. Boyunuzdan büyük islere kalkismazsn
Merhaba öncelikle lütfen hakaret edecek kişiler uzak dursun.
20 yaşındayım ve lisans öğrencisiyim. Birini sevdim ona inandım ayın 12sinde bir ilişki yaşadık. Tam bir ilişki değildi. Anal ilişki yaşadık ancak sürtünme de oldu. Belki şaşıracaksınız ancak kızlık zarı bozulmadan hamile kalma ihtimalinin olduğunu düşünmüyordum haliyle daha da rahattım, dikkat etmedim. Kıyafetlerimiz yoktu kalçama doğru boşaldı sonra sildim ön tarafımı da sildim üzerimi giyip işedim, yıkadım, temizledim. Bu olaydan sonra araştırma yaptım ve doğurganlık döneminin olduğunu öğrendim tesadüfen ayın 12 si de hamile kalma olasılığımın yüksek olduğu dönemmiş. Net olarak bilemiyorum ancak spermlerin vajina içerisine girip yumurtayı dölleme olasılığı nedir, bütün bunları yeni öğreniyorum, ilk ilişkimdi, cahilliğime denk geldi bilemiyorum kafam çok karışık ailem bu durumu öğrense sonum olur. Erkek arkadaşım da benden ayrıldı gitti. O kadar kötüyüm ki adetime daha iki hafta kadar var bekleyemiyorum, kimsenin yüzüne bakamıyorum. Kürtaj olsam kızlık da gidecek her şey çok kötü durumda sizce bunu olasılığı nedir?
her ihtimale karsi ertesi gün hapi alsaniz iyi olurdu.. cok dusuk bir olasilik hamile kalmaniz. olmaz degil ama cok dusuk. benim size diyebilecegim bu yasadiginiz korkuyu unutup da tekrar ayni durumun icine sokmayin kendinizi. cok daha beter camura batabilirsiniz. ders cikarin. degerinizi bosu bosuna degmez kisiler icin dusurmeyin. cinsellik yasamak isterseniz kizligi takmayin yasayin. ama istemezseniz siz dayanabilirdiniz erkegin arzulari icin kendinizi kullandirmissiniz nihayetinde de gitmis. oyle sevdim isleri degil bu isler. nisanli kizlar bile yapmamali nikahimiz var nasilsa bile denmemeli.. cok kafaya takmayin stresten de gecikebilir adetiniz simdi. ders cikarin akilli olun ne kendinizi ne ailenizi uzecek bir sey yapmayin. bodoslama dalmayin bu konulara. cahilligime geldi dersiniz kucaginizda bebek bulursunuz.Merhaba öncelikle lütfen hakaret edecek kişiler uzak dursun.
20 yaşındayım ve lisans öğrencisiyim. Birini sevdim ona inandım ayın 12sinde bir ilişki yaşadık. Tam bir ilişki değildi. Anal ilişki yaşadık ancak sürtünme de oldu. Belki şaşıracaksınız ancak kızlık zarı bozulmadan hamile kalma ihtimalinin olduğunu düşünmüyordum haliyle daha da rahattım, dikkat etmedim. Kıyafetlerimiz yoktu kalçama doğru boşaldı sonra sildim ön tarafımı da sildim üzerimi giyip işedim, yıkadım, temizledim. Bu olaydan sonra araştırma yaptım ve doğurganlık döneminin olduğunu öğrendim tesadüfen ayın 12 si de hamile kalma olasılığımın yüksek olduğu dönemmiş. Net olarak bilemiyorum ancak spermlerin vajina içerisine girip yumurtayı dölleme olasılığı nedir, bütün bunları yeni öğreniyorum, ilk ilişkimdi, cahilliğime denk geldi bilemiyorum kafam çok karışık ailem bu durumu öğrense sonum olur. Erkek arkadaşım da benden ayrıldı gitti. O kadar kötüyüm ki adetime daha iki hafta kadar var bekleyemiyorum, kimsenin yüzüne bakamıyorum. Kürtaj olsam kızlık da gidecek her şey çok kötü durumda sizce bunu olasılığı nedir?
Teşekkür ederimİhtimal bile vermiyorum..Hiç canını sıkma kendine zarar verirsin o 2hafta sana 1ay gelir.O spermler vajinadan içeri giricekte yumurtayla birlesicekte dollenicekte..o kadar yıllarca deneyip hamile kalamayan insanlar var.Yok öyle bir ihtimal canım rahat ol.
O %5 de bana denk gelmese bariHmm dur bakalım her sağlıklı ve normal ilişki yaşayan bir çiftin her ay bebeğinin olma ihtimali %25ise sizin arkadaş dışarıya boşalmış ama içine de girmiş olabilme ihtimali %13 desek o %13tende %5i yumurtaya ulaşabilse.. Matematiksel olarak hamile kalma ihtimalin %5 derim ben.
O kadar haklısınız ki teşekkür ediyorumher ihtimale karsi ertesi gün hapi alsaniz iyi olurdu.. cok dusuk bir olasilik hamile kalmaniz. olmaz degil ama cok dusuk. benim size diyebilecegim bu yasadiginiz korkuyu unutup da tekrar ayni durumun icine sokmayin kendinizi. cok daha beter camura batabilirsiniz. ders cikarin. degerinizi bosu bosuna degmez kisiler icin dusurmeyin. cinsellik yasamak isterseniz kizligi takmayin yasayin. ama istemezseniz siz dayanabilirdiniz erkegin arzulari icin kendinizi kullandirmissiniz nihayetinde de gitmis. oyle sevdim isleri degil bu isler. nisanli kizlar bile yapmamali nikahimiz var nasilsa bile denmemeli.. cok kafaya takmayin stresten de gecikebilir adetiniz simdi. ders cikarin akilli olun ne kendinizi ne ailenizi uzecek bir sey yapmayin. bodoslama dalmayin bu konulara. cahilligime geldi dersiniz kucaginizda bebek bulursunuz.
hamile kalacağını sanmıyorum canım yüzde yüz diyemem Rabbim bilir orasını ama 99.9 kalmazsınMerhaba öncelikle lütfen hakaret edecek kişiler uzak dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?