- 16 Kasım 2019
- 19
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Mira didem
Hangi igne doktorlar mi yapiyor iğneyi yoksa korunma ignesi mi5 GÜN GEÇMİŞ YENGEM GÜNÜ GEÇİNCE HEMEN GİDİP VURUNUYORDU KÜÇÜKSE DAHA İGNE ÇÖZÜYORMUŞ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi igne doktorlar mi yapiyor iğneyi yoksa korunma ignesi mi5 GÜN GEÇMİŞ YENGEM GÜNÜ GEÇİNCE HEMEN GİDİP VURUNUYORDU KÜÇÜKSE DAHA İGNE ÇÖZÜYORMUŞ
Ben korunup hamile kalanlardanım, korunun bolcaBende acabalırım hatta dıyorum bazen korunanlar kazara hamıle kalıyor korunsammı![]()
Geçen ay adet olup bu ay olmadıysanız ve davanız 1 ay önce açıldıysa en küçük olarak 5 haftalık hamilesiniz.
Büyük ihtimal üzerine gördünüz diğer adeti.
Ya da birliktelik konusunda yanlışınız var.
KENDİLERİ VURUYORLAR BÜYÜKSE VURMUYORLARHangi igne doktorlar mi yapiyor iğneyi yoksa korunma ignesi mi
Ben korunup hamile kalanlardanım, korunun bolca![]()
Ben kondom zarar gördü herhalde diye şüpheyle ella içmiştim, hem de diğer bebeğim 5 aylıkkenNe tür korunsam acaba hepsını deneyeyım hangısı faydalı olur![]()
Teşekkür ederim yarin giderim bakarlar istemedigimi soylerim inşallah küçüktür ve rabbim inşallah o mutluluğu sizlere yasatsinKENDİLERİ VURUYORLAR BÜYÜKSE VURMUYORLAR
AMİNNNN VERSİN RABBİM BEN ASLA ALDIRMAM BOŞANSAMDA ALDIRMAM KENDİM BÜYÜTÜRÜM KIYMAM KUZUMATeşekkür ederim yarin giderim bakarlar istemedigimi soylerim inşallah küçüktür ve rabbim inşallah o mutluluğu sizlere yasatsin
Hic bekleme saten cok kötü bi olay üzücü almasanız daha iyi ama saten 2 cocuk var bide eş aldatıyor boşanıyorsunuz cok cok erkense ozaman eczaneden hap alın ertesi gün hapı 72 saatdı sanırım onu alın sonra doktora hemen ama beklemeyin.Rabbim olmayanlara versin ama beni bi siz anladiniz bi cocugun daha dunyaya getirip gunahina giremem daha cok yeni gercekten belki keseye bile girmemistir bilmiyorum daha bugün ogrendim hamile olduğumu![]()
Inşallah olur da aldirmazsinizAMİNNNN VERSİN RABBİM BEN ASLA ALDIRMAM BOŞANSAMDA ALDIRMAM KENDİM BÜYÜTÜRÜM KIYMAM KUZUMA
Eczaneden hapı al beklemeTeşekkür ederim yarin giderim bakarlar istemedigimi soylerim inşallah küçüktür ve rabbim inşallah o mutluluğu sizlere yasatsin
Yahu arkadaşım hesapladık en en küçük ihtimalle 5 haftalık diye, kese vardır yani.Teşekkür ederim yarin giderim bakarlar istemedigimi soylerim inşallah küçüktür ve rabbim inşallah o mutluluğu sizlere yasatsin
ERTESİ GÜN HAPI İLİŞKİDEN 72 SAAT SONRA GEBE KALINMIŞ ZATEN İŞE YARAMAZHic bekleme saten cok kötü bi olay üzücü almasanız daha iyi ama saten 2 cocuk var bide eş aldatıyor boşanıyorsunuz cok cok erkense ozaman eczaneden hap alın ertesi gün hapı 72 saatdı sanırım onu alın sonra doktora hemen ama beklemeyin.
Ve evet güzel bişey değil ama siz şimdi ne derseniz konu sahibi istemiyor sizden yargılanmak değil yardım istiyor ayrıca öyle hoplayarak zıplayarak cocuk düşmez ya diğer arkadaşların dediği gibi kürtaj hap başka care yok.
Yaralı arkadaşlarım icin rabbim inşallah tez zamanda sizede bebeler büsürü bebeler verir inşallah
Inşallah versin onlaraHic bekleme saten cok kötü bi olay üzücü almasanız daha iyi ama saten 2 cocuk var bide eş aldatıyor boşanıyorsunuz cok cok erkense ozaman eczaneden hap alın ertesi gün hapı 72 saatdı sanırım onu alın sonra doktora hemen ama beklemeyin.
Ve evet güzel bişey değil ama siz şimdi ne derseniz konu sahibi istemiyor sizden yargılanmak değil yardım istiyor ayrıca öyle hoplayarak zıplayarak cocuk düşmez ya diğer arkadaşların dediği gibi kürtaj hap başka care yok.
Yaralı arkadaşlarım icin rabbim inşallah tez zamanda sizede bebeler büsürü bebeler verir inşallah
Ertesi gun hapimi oluyorEczaneden hapı al bekleme
O hap ilişki sonrası için yahu, düşük yapmak için ilacı doktor yazıyor.Eczaneden hapı al bekleme
Ben kondom zarar gördü herhalde diye şüpheyle ella içmiştim, hem de diğer bebeğim 5 aylıkken
Kafada rahatlık ne de olsa olmaz bebek düşüncesi varken, hamile kalınıyor.
Bunu yerleştirin derim.
Tamam teşekkür ederimO hap ilişki sonrası için yahu, düşük yapmak için ilacı doktor yazıyor.
72 saat olan ertesi gün hapı.
Korunsaydin ozaman2 tane cocugum var o yüzden istemiyorum
aynen ertesi gün hapı yazdım saten daha yeni dediği icin oyüzden dedimO hap ilişki sonrası için yahu, düşük yapmak için ilacı doktor yazıyor.
72 saat olan ertesi gün hapı.