- 16 Kasım 2019
- 19
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Mira didem
-
Kendi kendinize yapabileceğiniz bir şey değil. Doktora gidin.Arkadaslar lutfen yardimci olun bana istenmeyen gebelik var yeni ogrendim ve düşürmek istiyorum nolur yardim eder misiniz
Gidemiyorum onun icin sordum burdanKendi kendinize yapabileceğiniz bir şey değil. Doktora gidin.
Arkadaslar lutfen yardimci olun bana istenmeyen gebelik var yeni ogrendim ve düşürmek istiyorum nolur yardim eder misiniz
Gidemiyorum onun icin sordum burdan
2 tane cocugum var o yüzden istemiyorumNeden dogurmak ıstemıyorsunuz
Allah vermiş artık dogurmaktan başka çaren yok nasıl kıyacaksınArkadaslar lutfen yardimci olun bana istenmeyen gebelik var yeni ogrendim ve düşürmek istiyorum nolur yardim eder misiniz
2 tane cocugum var o yüzden istemiyorum
Mecburum çünkü esimden ayrilma asamasindayiz rabbimin gucune gitmesin ama istemiyorum doguramamAllah vermiş artık dogurmaktan başka çaren yok nasıl kıyacaksın
Rabbim inşallah sana nasip etsin inşallah sen hamile kalirsinBenım gorusum bu katıllık ben 2 yıldır evlat ıcın gozyası doken bırıyım ve boyle bırsey yapsam omur boyu aklımdan cıkmaz sanırım hergun evladım olsun dıye rabbıme aglayarak yalvarıyorum bızlerı dusun ve kıyma o gunahsıza
Mecburum çünkü esimden ayrilma asamasindayiz rabbimin gucune gitmesin ama istemiyorum doguramam
bence o çocugun gelme sebebi var iyi düşünün bence karar sizin ama o kadar çok kişi varki bi çocuk diye yapmadıgını koymayan biride benim çok günah ama ne olursa olsun günahMecburum çünkü esimden ayrilma asamasindayiz rabbimin gucune gitmesin ama istemiyorum doguramam
Rabbim inşallah sana nasip etsin inşallah sen hamile kalirsin
1 saat once evde test yaptım yeni öğrendim hamile olduğumu bilmiyorum ama daha cok yeniTesekkur ederım kac haftalık
bence o çocugun gelme sebebi var iyi düşünün bence karar sizin ama o kadar çok kişi varki bi çocuk diye yapmadıgını koymayan biride benim çok günah ama ne olursa olsun günah
1 saat once evde test yaptım yeni öğrendim hamile olduğumu bilmiyorum ama daha cok yeni
Çok yeniyse nasıl boşanma aşamasındasınız?1 saat once evde test yaptım yeni öğrendim hamile olduğumu bilmiyorum ama daha cok yeni
5 gün gectiAdetınız kac gun gectı
5 gün gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?