- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.063
- 558
- Konu Sahibi Mira didem
-
Özel hastahanelerde izin imzaya gerek duymuyorlar birwz araştırın pahalıdır ama gittiğiniz gün aldırır 1 2 saat dinlenip çıkarsınız. Allah yardımcınız olsun.Belki suan cok cahil diyenler vardir ama kimin ne yasadigini bilemezsiniz rabbim kimseye yasatmasin inşallah
Yaşadığınız çok zor bir durum ama nolursa olsun bir can taşıyorsunuz atan bir kalbi öldürmek çok günah ahiretinizi yakmayın eşinizin hatası yüzündenBilmiyor çünkü dostunun yaninda kaliyor artik
size şunu sormak istiyorum bebeğinizi hiç kaybettiniz mi? emin olun bunun acısı çok daha kötü.Arkadaslar lutfen yardimci olun bana istenmeyen gebelik var yeni ogrendim ve düşürmek istiyorum nolur yardim eder misiniz
Bulunduğum yerde kücük bilindik guvenı lor kadın doğum muayenesi varsa oraya git onlar imza almadan yaparlar tanıdığım biri öyle yaptı biraz pahalı olıyor allah yardımcın olsunMerhaba hanımlar ben boşanma davası açtım ve gebe olduğumu öğrendim eşimin izni olmadan aldıramıyorum çocuğu imza vermiyor ve eğer aldırırsam hiç bi hak takep edemiyorum ama madde kullanıyor ve bana kızıma zarar vermesinden korktuğum için babamın evine sığındım oyüzden burda doğurmak istemiyorum ikinciyi aldırmak istiyorum aldırırsamda hiç bi hak talep edemiyorum ne yapmam gerekiyor madde kullanan bi insanın ikinci çocuğunun olması ve bakmaması çok mümkün ama yinede izni lazım çok zor durumdayım lütfen bilgilendirirmisiniz başka nereye gidebilirim yani suçlu olmadan haklı olarak nasıl aldırmalıyım mümkünmü ?
Aynen yaBu post neden kapanmamış ki? İnsanlara düşük yapma tavsiyesi vermek ne demek nasıl bi saçmalık bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?