- 23 Eylül 2020
- 8
- -1
- 6
- Konu Sahibi Leydisebastian
-
Ama sadece 13 gün geçti olmuşsam da bu belli olur mu ki bi testleCanım 0 çıkmış işte gebelik yok
Teşekkür ederim ama 13 gün geçti sadece hamile olsam da bu belli olurdu değil mi İnternette bu hormonun saptanması bile hamilelik belirtisi deniyorHamile değilsin
O ne demekBata kaç gün var
25-26sında oluyorum daha zamanım gelmediYani adetine ne kadr. Var
Anladım içimin tam anlamıyla rahatlaması için hangi sonuçları almam lazım ne zaman almam lazım 5.6 cm kitle ne olduğunu bilmiyoruz ben bunu bebek olmasından bile korktum kocaman yuvarlak bir şeydi tek gördüğüm oydu içimin rahat etmesi için 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırmalı mıyım renkli ultrason yapılacak onda belli olur mu bir şey varsa bileBnce gebelik yok kistin var diye ağrın oluyor kuzum
Kitle mi kist mi dedi acaba?Anladım içimin tam anlamıyla rahatlaması için hangi sonuçları almam lazım ne zaman almam lazım 5.6 cm kitle ne olduğunu bilmiyoruz ben bunu bebek olmasından bile korktum kocaman yuvarlak bir şeydi tek gördüğüm oydu içimin rahat etmesi için 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırmalı mıyım renkli ultrason yapılacak onda belli olur mu bir şey varsa bile
Komando falan değilse adamın spermleri merak etmeyin o kadar engeli aşıp dağları delemez.Merhaba ben 13 gün önce birlikteliğim oldu ama üzerinde boxer vardı
kitle dediKitle mi kist mi dedi acaba?
Benim üzerimde bir şey yoktu ama ondan şüpheniyorum bu kadarKomando falan değilse adamın spermleri merak etmeyin o kadar engeli aşıp dağları delemez.
İyide spermin yolu kapalı nasıl girsin içinizeBenim üzerimde bir şey yoktu ama ondan şüpheniyorum bu kadar
Eğer kitle dediyse bunu önemseyin bence.insallah birseyiniz yoktur. Ama hamile kalmak keşke o kadarda kolay olsa.Merhaba ben 13 gün önce birlikteliğim oldu ama üzerinde boxer vardı bugün kasıklarım ciddi bir şekilde ağrıdı midem bulanıyor. Bu sebebten dolayı doktora gittim 5.6 cm adneksiyel kitle tespit edildi. Doktor bana evli misin çocuk bekliyor muydun diye sordu hayır dedim aşırı korktum o an kan testimde beta hcg <0.5 çıktı renkli ultrason çektircdm sizce nedir durum aklımda tamamen bu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?