• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen gebelik hamilelik korkusu

doktor hem prosedür hem de güvenlik gereği hamile olup olmadığınızı öğrenmek zorunda çünkü vereceği ilaçlar hamileliğe uymayabilir. Hamile olmadığınız kesin, kitlenin çaresine bakın önce. Geçmiş olsun

Boxerdan çıkıp sizin vajinaya girmesi ve gebelik :işsiz: ne denir ki şimdi.. Kitle içinde Dr ilaç tedavisine başlatır zaten geçmiş olsun..

ovilasyon testine bakarmısınız
dünde böyle çıkmıştı adetin 11 günü neden 2 gündür aynı çıkıyor
IMG-20200924-WA0016.jpg

Merhaba ben 13 gün önce birlikteliğim oldu ama üzerinde boxer vardı bugün kasıklarım ciddi bir şekilde ağrıdı midem bulanıyor. Bu sebebten dolayı doktora gittim 5.6 cm adneksiyel kitle tespit edildi. Doktor bana evli misin çocuk bekliyor muydun diye sordu hayır dedim aşırı korktum o an kan testimde beta hcg <0.5 çıktı renkli ultrason çektircdm sizce nedir durum aklımda tamamen bu var?
Hamile değilsiniz geçmiş olsun

Anladım içimin tam anlamıyla rahatlaması için hangi sonuçları almam lazım ne zaman almam lazım 5.6 cm kitle ne olduğunu bilmiyoruz ben bunu bebek olmasından bile korktum kocaman yuvarlak bir şeydi tek gördüğüm oydu içimin rahat etmesi için 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırmalı mıyım renkli ultrason yapılacak onda belli olur mu bir şey varsa bile
Canımmhamile olsan bile Bebek o kadar büyük olamaz zaten

Back