Kız İsteme istenirken ne giydiniz?

Siyah, kolları uzun diz altı bir elbise, belinde gümüş renkli, taşlı bir kemer ve siyah topuklu ayakkabı giymiştim... Saçlarım düz fönlüydü aralara maşa yapmıştım, makyajım da sadeydi...

bizim söz yapmadık yani yüzük takmadık. beni istediler, ardından nişan oldu. istemede siyah bir pantolon, siyah topuklu ayakkabı, üzerime kolsuz bordo desenli saten bir bluz giydim. saçlarıma dalgalı fön çektirdim. o kadar. bir de minik küpe takmıştım :)

beni de bugün istemeye geliyorlar ben gri diz hizası etek üzerimede beyaz gömlek giycem saçımada dalgalı fön çekticem o kadar

benim ilk geldikleri gün gri uzun bir eteğim üstünde mor hırka ve morlu bi eşarbım vardı .ayağımda da hafiftopuklu bi terliğim vardı ama babam beni o akşam vermemişti diğer akşam moralim çok bozuktu pek hatırlamıyorum ne giydiğimi ama o akşam babam vermişti beni.....:kedi::kedi:

Sözde adettenmiş ilk geldiklerinde kız verilmezmiş,babam da böyle söylüyor ama umarım böyle yapmaz :sinifsinif:neyse ki evlenmişsiniz

benim babam da tutturdu bir ara vermeyeceğim seni, bir daha gelsinler, kız evi burası naz yapacağız diye. bir iki zırladım o gece verdi, zaten ciddi değilmiş sonradan itiraf etti naniknanik

:teselli:
darısı başıma..ne diyeyim..
:asigim: siz anlatırken bile heyecanlıyım..
sanırım şu sıralar bu meseleyle kafamı çok yoruyorum..
:1hug: hayırlısıyla bi atlatsaydım..

aynen bende canım....
darısı başımıza inşallah.
bende bu aralar bir tek bunu düşünür oldum.
bi gelsinlerde istesinler artık aaaaa mirmirmirmir

benim babam da tutturdu bir ara vermeyeceğim seni, bir daha gelsinler, kız evi burası naz yapacağız diye. bir iki zırladım o gece verdi, zaten ciddi değilmiş sonradan itiraf etti naniknanik

benimki de şuan o durumda umarım o da aynı düşünüyordur ah baba ah mafoldumben

Beni ilk geldiklerinde verdiler..Tüüü beni sevmiyorlar galiba kaydirigubbakcemile3

Biz görücü usulü değil,anlaşarak evlendik..Söz,isteme falan zaten formalite icabı oldu..Şehir dışında oturuyorlardı ve yaşlı insanlar..10 defa git gel yapmaya gerek yok diye düşündük..Ailelerin yüzyüze tanışması,söz,isteme,nişan hepsi bir arada oldu ve çok ta güzel oldu..:asigim:

Üzerimde bu vardı..:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
isteme olayım ani oldu üzerimde kot bir etek ve bluzum vardı.. hatta etegimin pleleri kırışmıştı sevdicegimle konusmaya gidememiştim kırısık pileyle karşısına cıkmam diye.. :)
sözümü istenmemden 2 gün sonra yaptık.. sözümde dizlerde siyah bir etek ve üzerine ceket ,içersine krem saten gömlek giymiştim..saclarım fönlüydü ,begenmiştim kendımı, nişanlım hiç öyle makyajşlı gormediginden epey sasırmıstı:)

beni istemeye geldikleri gün sıradan bir kıyafet vardı üzerimde :)) ertesi gün nişanda giymiştim giyeceğimi :))
iikide uğraşmmışım ..
hafi makyaj yapmıştım hepsi o :))

istemeye geldıklerınde siyah kumaş pantalon ustundede krem rengi bluzum vardı hafif taşları olan saclarımda fönluydu
sözdede diz altı etek uzerındede ceketi vardı saclarım maşalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…