• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme istenirken ne giydiniz?

benim istemede takımım wardı çok hış abartısız taşlı onu giyindim altına da uygun pullu terliğim wardı saçlar abartısız fönlü nişan da yer tutuldu nişan katı giyindim kına da da aynen yer tutuldu yine nişan katı giyindim

ben de elbise giydim diz hizasında sade bişey.altına da az topluklu ayakkabı.saçıma da fön çeektirdim.isteme söz beraber oldu

:teselli:
darısı başıma..ne diyeyim..
:asigim: siz anlatırken bile heyecanlıyım..
sanırım şu sıralar bu meseleyle kafamı çok yoruyorum..
:1hug: hayırlısıyla bi atlatsaydım..

pi marka siyah yırtmaçlı bir elbise giydim

Hep elbise isterdim.. Ama..
Roman'dan beyaz bir etek iki taraflı yırtmaçlı,otururken biraz sorun çıktı ama =)
Siyah bir gömlek,siyah ayakkabılar..
Kış olsaydı şık bir takım
olabilirdi..

ben gayet sadeydim.siyah şık bi kumaş pantolon ve üzerinde yine abartısz şık bişey..hafif makyaj, saçlarım fönlüydü.küpe, kolye bileklik ..bi de terlik hafif topuklu.bu tarza alışkın olmadığm için biraz zorlandım tabi, rahat edemedm:sm_cool:

Diz hizasında yeşil, krem ve kahve çizgili elbise (kotondan almıştım), düz bir babet (ev ayakkabısı olarak kullanıyorum lcw den almıştım) giymiştim, saçlarımı da dışa doğru fönletmiştim, makyajımı da kendim yapmıştım sade ve kahve tonlarında...

bende polo garage dan almıstım sıyah beyaz cızgılı ıkı katlı kayık yaka elbıse gıymıstım :) dun gıbı hatılıyorum :)

valla ben ole torenleri fazla takmiyorum.onun icin blue jean ve tshirt giymisdim.sacim da herzamanki gibiydi.kuaforde isim vardi.baska gune yer yoktu diye aksam saatlerine randevum vardi.beni isteyenler bizde kaldi bende kuafore gittim.kaydirigubbakcemile4

Üstümde grili siyahli tunik, altimda capri jean,
saclarimi masayla lüle lüle yapmistim makyajim da cok güzeldi :)

diz altı elbise
saça fön
makyaf
yeterde artar bile :D
muhakkak ayakkabı giyin evin içinde
topuklu terlik falan olmaz

siyah, vucudumu saran bı pantolon
ustumede kırmızı renkte sıfır kol badi giymiştim.

sacımı fönlüydü :)

istenme ,söz ,nişan hepsi bir arada aynı akşam oldu benim.Üzerimde fazla dekolte olmayan kırmızı bir gece elbisesi,elbiseye uygun topuklu bir ayakkabı vardı.Saçlarım da fönlüydü...

istememle söz aynı anda oldu,beyaz ip askılı dizde bi elbise giymiştim bizim buralarda adettir beyaz giyilir mutlaka..açık renk yanii.nişanda salonda oldu zaten..

bu arada bence de ayakkabı daha uygun,terlik biraz tuhaf oluyo bence gün gibi..saçlarım zaten kıvırcıktır fön falan çektirmedim...

siyah dizlerde bi elbise giymiştim. altına gümüş ayakkabı.saçıma fön çektirmiştim.
istemeyle söz aynı akşam olduğu için biraz özendim ben:)

Back