• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme istenirken ne giydiniz?

jean

xoxo
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
6.479
1.417
373
Diğer
kızlar isteme merasiminde ne giydiniz üzerinize?ayağınıza ne giydiniz?saçınız nasıldı? hihoyyythihoyyyta.s.

Ek olarak söz takılırken ne giydiniz,saçınız nasıldı aynı olmamasına dikkat ettiniz mi?

Son düzenleme:
isteme ve söz benim aynı gün oldu... baya kalabalıktık o sebeple biraz benimkisi detaylıydı... küçük çapta nişan gibi oldu...

o sebepler fuşya uzun tuvalet giydim... boyun kısmında boncukları işlemeleri vardı.. saçımı maşa yaptırmıştım... salıktı...

kızlar isteme merasiminde ne giydiniz üzerinize?ayağınıza ne giydiniz?saçınız nasıldı? hihoyyythihoyyyta.s.

Ek olarak söz takılırken ne giydiniz,saçınız nasıldı aynı olmamasına dikkat ettiniz mi?

istenirken ağır olmakta fayda var, muhafazakar-diz altında- bir etek, dar -ama yapışan cinsinden değil-, belden oturan bir gömlek, -yakaya dikkat, çatal gözükmeyecek:)-, ince çorap şart, 3cm kadar topuğu olan şık ve abartısız bir ev terliği.
saç günlük kullanımdan çok farklı olmamalı, düzgün ve özenli olacak, ama dünürlerin gözüne sokarcasına bi abartısı olmayacak:) saç uzunsa yandan ayrılmış düz fönlü bir saç, aksesuar olarak da şık ve abartısız incecik bir taç takılabilir.

isteme olayında yukarıdaki gibiydim, söz için elbise aldım
ayağımda da yukarıda tarif ettiğim terlik var, üstünde şık taşlar olan siyah deri bi terlik.

Son düzenleyen: Moderatör:
istenirken etek gömlek giysek,arkasından gidip üstümüzü değiştirip tuvaletimizi giysek,yani ben giysem,nişan merasimi için tuhaf kaçmaz dimi kızlar??annem 'kızım istenirken tuvalet giyilmez,kahve tutacaksın.insanları kapıda tuvaletle mi karşılayacaksın?' diyordakaydirigubbakcemile3

ben tanışmaya geldiklerinde siyah kısa paça bir pantolon giymiştim üzerine ince krem keten kısa bir ceket dirsek kol.içime beyaz bady.altımada kremli yeşilli güzel bir terlik.saçlarım fönlüydü benim.
istenme le nişan bir oldu benim o yüzden yardımcı olamam sanırım..

ben ilk istemeye geldiklerinde..
siyah, çizgili vucudumu saran bı pantolon
ustumede krem rengi sıfır kol gömlek giymiştim..
altımda da cok hos terlıklerım vardı ..

tabii babam vermedıgınden husran olmustu hatırlamak bıle ıstemıorum..
ikincide eşim gelip babamdan kendisi istedi..
ben evdeydim normal sekılde..

üçüncüyü gercekten hatırlamıyorum..

ama dört ve babamın artık verdiği aksam..
siyah pileli etekli kısa cok hos bi elbise giymiştim..
belinde incecik kemeri vardı..

bende uzun dar çizgili yeşil bi kaftan giymiştim. altınada uzun bir kahverengi etek. o kaftanımı dışardada giyiyorum aslında çok abartılı bişey değil ama yolda görenler bile çevirip nerden aldığımı sorarlar hala.

tebrik ederim öncelikle.istemeye geldiklerinde kırmızılı siyahlı saten elbise giymiştim, diz altındaydı ama tesettürlü olduğum için altında siyah pantolonum vardı, üstümde k.validemin daha önceden hediye ettiği siyahlı-kırmızılı eşarp vardı, tabi siyah terlik. çok heyacanlıydı :)

benimde isteme oldu söz için ayrı yüzük takılmadı isteme ve söz aynı anda oldu
sözde siyah bir keten pantolon kremli siyahlı şık bir gömlek vardı saçım fönlüydü
9 gün sonrada nişanım oldu siyah abiye bir elbise giymiştim o gün saçlarımda bukleydi
çok güzel anlardı
bir ay yeni olmasına ragmen insan özlüyor:)

öncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsina.s.
benim isteme söz nişan hepsi birden evde olduğu için çok ağır olmayan bir abiye giymiştim lame siyah renklerde...
sadece isteme söz olabilir ihtimaliyle bir tane de beyaz gömlek ve diz hizasında siyah bir etek de almıştık ayrıcaa.s

canım benim isteme ve sözüm bir oldu
siyah elbise içine beyaz gömlek kendindendi saçlarım maşalı altımda siyah topuklu terliklerim vardı tabi benim ki Şubat'ın 14ydü:asigim: senin mevsimine bağlı

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim paylaştığınız için :)çok sağolun

bende uzun bi elbise aldım içinde astarı var üstü tül gibi siyah ve açık griye alacalı.. maksim elbise tarzı bişey ama göğüs bölümü oturuyo.. içine siyah straplez.. çok açık olduğu için malum isteme ve söz.. açık ve abiye fazla kaçar diye düşünüyorum.. altınada babet benzeri az topuklu siyah ayakkabı aldım deri.. saçarım uzun belime doğru hafif siyah dümdüz fön yeterli geleceğini düşünüyorum hafif abartısız bir makyaj tamamdır =) bi yarın olsun yaşayıp göreceğiz

çok güzeldi... dahası feci heyecanlı.. kahveleri nasıl dağıttım hatırlamıyorum bile valla :D hoş beş falan kahveler içildi sonra söze girdiler.. babam annesine soralım onun emeği daha çok dedi sonra annem düşünüd falan öyle tabi ama son söz babamızın dedi.. babamda onlar anlaşmış bize elçilik düşer dedi falan hayırlısı olsun dedi sonra amcam hayırlısı olsun öp bakalım babanın elini dedi.. işte bilirsiniz öpüşme faslı falan sonra amcam yüüzklerimizi taktı teyzem benimkini sözlümünkini amcam taktı sanrım ay hatırlamıyorum vallahi :D neyse.. kurdeleyi kesti amcam haıyırlı uğurlu olsun diyerek tebrik faslı sonra :D resimler falan filan sonra yan odaya geçtik biz çay faslında sonra söz çikolatamı tuttum işte =)) özetle bu kadar.. giderlerken annem söz tepsimi verdi çok beğendiler çünkü çok da güzeldi =) aralık ocak gibi nişan düşünülüyor baharada düğün :))) çok mutluyum ya..

Back