Işten mi çıkarılacağım ?

bilemedim, temkinli olmakta fayda var. özel sektör bu, her an her şey olabilir.
Herkes efendice dövüşmüyor hile hurda çok. Geçmişte çalıştığım, kurumsal geçinen gerizekalı bir firma benzerini yapıyordu bunun.Çalışana hiçbir şey hissettirmeden yerine adam bakarlar, bulunca da kaç aylık hatta kaç senelik olursa olsun ihbar mihbar yok aynı gün tazminatını verip elemanı yollarlardı.
Bence ufaktan kendine iş bak.Her ihtimale karşı.

Bence de başka birime arıyorlar gibi geldi..Ama özel sektör hiç belli de olmaz..Hakkınızda hayırlısı olsun...Sevgiler.

Belli etmeme gibi durumda yok gizli sakli degil yani diger calisanlara sekreter ariyoruz dendigi icin bir de telefon gorusmeleri de alenen acik yapildigi icin yani birine duyurmama gibi bir dertleri yok ama bunu iki turlu de anlayabilirim bana mi duyurmaya calisiyorlar yoksa baska bir yere baktiklari icin de rahat bakiyor olabilirler. Oyle bir sey bu zamana kadarda hic yapmamislar ama bu patronun karisi 4 aydir falan ise gidip geliyor yani onun ne yapacagini kestiremiyor insan. Miralim bozuldu su iki gundur.

ingilizce çok önemliyse size işe almazlardı
satış departmanında ingilizce gerekiyor bence satış departmanına alınacak

İş yerinin maddi durum nasıl büyüyor mu küçülüyor mu

Aynı iş yerinde bir dönem patronun asistanı ile birlikte 5 sekreterimiz oldu bir dönem sadece tek sekreter vardı asistan da yoktu

Sıkma canını sen işini iyi yap çıkarırlarsa da tecrübe kazanmış olursun

Bu arada ben işten çıkarılırken yerime görüşmeye gelenleri Nasıl birisi alalım mı diye bana sordular bir süre

Öyle gizlerler vs diye bir kural yok

ingilizce çok önemliyse size işe almazlardı
satış departmanında ingilizce gerekiyor bence satış departmanına alınacak

Insallah oyledir burdan ayrilmaktan ziyade isten cikarilmak uzer beni o yuzden biraz moralim bozuldu daha hic bir sey belli olmadan.

1 kişi sekreter ve yönetimi asiste ediyorsa bu zamana kadar başka biri daha alınmadıysa yedek, iş arkadaşınızın bunu sorması normal birde deneme süresi vardır sizden memnun olmadıklarına dair bir şüpheniz varsa tereddüt etmeniz gayet doğal eğer yoksa da yedek biri alınacaktır o zaman

Maddi durumu iyi yanu su gecen senelerde bir sallantiya girmis ortaklar ayrilmis belirli firmalarla anlasmalar bitmis ama suan toparlandi hala da o srec devam ediyor. Sana sorup yerine alip bir de isten mi cikardilar bu cok adice geliyor bana aklim almiyor ama yapiyorlar demekki

Bana soran kisi de cok eski biri degil tas catlasin 1 senedir burda diger calisanlar 10 12 sene 16 senedir burda bir sene oncesine kadar bir sekreter daha varmis o da dedigim gibi satis biriminin. Benden oyle memnun olmayacaklari absurt bir durum olmadi. Ben oyle bir sey hissetmedim en azindan ufak aksakliklarim oldu ama o her yeni giren kisinin yapabilecegi tarzda aksakliklar. Buyuk problem degil.

yok önce beni çıkardılar

sonra yerime adam aradılar o süreçte de benim çalışmam devam ettiği için gelenlerden tanıdığım vs olup olmadığını sordular

biz gariptik tabii

yani çıkardılar ihbar süresinde çalışırken de bunlar oldu

Cok garipmis gercekten neden cikardilar peki seni bir sey soylemediler mi ?

Cok garipmis gercekten neden cikardilar peki seni bir sey soylemediler mi ?

söylediler canım

ben 6 yıllık çalışandım

teknik bir işim vardı yani ara eleman değil de teknik eleman

bağımsız yaptığım işe uyuşmadığım bir amir ile karışmak gibi bir sistem getirdiler

yani eskiden yeni elemana yapılan düzenlemelerin beş katını eskiden bu bu düzenleme ile görevli bana yaptılar

sistemi değiştirdiler ben de bu şekilde çalışamıyorum olmuyor dedim

peki deyip çıkardılar

kimse vazgeçilmez değildir.

ben çıkarılınca diğer illerdeki şubelerdekiler vs şok oldular zira ben onların da üstünde bir çalışandım vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…