- 12 Mart 2017
- 226
- 220
- 18
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ingilizce çok önemliyse size işe almazlardı
satış departmanında ingilizce gerekiyor bence satış departmanına alınacak
İş yerinin maddi durum nasıl büyüyor mu küçülüyor mu
Aynı iş yerinde bir dönem patronun asistanı ile birlikte 5 sekreterimiz oldu bir dönem sadece tek sekreter vardı asistan da yoktu
Sıkma canını sen işini iyi yap çıkarırlarsa da tecrübe kazanmış olursun
Bu arada ben işten çıkarılırken yerime görüşmeye gelenleri Nasıl birisi alalım mı diye bana sordular bir süre
Öyle gizlerler vs diye bir kural yok
1 kişi sekreter ve yönetimi asiste ediyorsa bu zamana kadar başka biri daha alınmadıysa yedek, iş arkadaşınızın bunu sorması normal birde deneme süresi vardır sizden memnun olmadıklarına dair bir şüpheniz varsa tereddüt etmeniz gayet doğal eğer yoksa da yedek biri alınacaktır o zaman
Maddi durumu iyi yanu su gecen senelerde bir sallantiya girmis ortaklar ayrilmis belirli firmalarla anlasmalar bitmis ama suan toparlandi hala da o srec devam ediyor. Sana sorup yerine alip bir de isten mi cikardilar bu cok adice geliyor bana aklim almiyor ama yapiyorlar demekki![]()
yok önce beni çıkardılar
sonra yerime adam aradılar o süreçte de benim çalışmam devam ettiği için gelenlerden tanıdığım vs olup olmadığını sordular
biz gariptik tabii
yani çıkardılar ihbar süresinde çalışırken de bunlar oldu
Cok garipmis gercekten neden cikardilar peki seni bir sey soylemediler mi ?